View Full Version : Aktywność Administracji
Legenda Sasha
05-03-2024, 17:42
Witam, proponuje aby zrobić jakaś rekrutacje na tutora, na osoby które mają trochę więcej czasu niż obecna Administracja.
Ostatnio z aktywnością jest bardzo słabo w dzień jak i w nocy..
Osoby, które nie mają czasu niech zrezygnują (o ile mają jaja i nie boją się utracić pozycji). :v
Pozdrawiam.
PS. Czekam na płacz: "Sasha i tak nie będziesz tutorem".
Wrócił Rinson, Nedin, więc jest tylko lepiej. Oczywiście jestem na NIE.
Witam, proponuje aby zrobić jakaś rekrutacje na tutora, na osoby które mają trochę więcej czasu niż obecna Administracja.
Ostatnio z aktywnością jest bardzo słabo w dzień jak i w nocy..
Osoby, które nie mają czasu niech zrezygnują (o ile mają jaja i nie boją się utracić pozycji). :v
Pozdrawiam.
PS. Czekam na płacz: "Sasha i tak nie będziesz tutorem".
sasha DO WORA, A WOR DO JEZIORA.
#t
Na NIE bo jedyny, ktory sie nadaje to JA.
Na serwerze panuje miła atmosfera i żaden gracz nawet nie myśli o używaniu programów wspomagających. Jestem na NIE
Baranek1
06-03-2024, 01:16
Jestem na tak. W nie jednym poście już o tym pisałem. Jest 7 ludzi mogących banować.
Mortiis Ostatnie wylogowanie: 29/02/2024 11:47:31 <<< ok zostaje xD
Inquso Ostatnie wylogowanie: 05/03/2024 18:45:45 Lubi wpaść na 10 minut i zrobić wypad, tak zazwyczaj wyglądają jego sesje logowania. O rrv nie wspomnę, bo to dramat, a forum nie ogarnia z tego względu, że ma zbugowany panel administratora.
Nedin Ostatnie wylogowanie: 29/02/2024 13:47:01 Wrócił, ale jakby go nie było i już kilka dni go nie ma :)...
Point Ostatnie wylogowanie: 04/03/2024 13:56:36 Na niego nie można się żalić, ale jak wrócił Rinson to mam wrażenie, że rzadziej się loguje do gry.
Rinson Ostatnie wylogowanie: 05/03/2024 12:50:59 Wykonuje świetną robotę.
Tharo Ostatnie wylogowanie: 05/03/2024 23:02:36 Robi sobie dłuższe przerwy, ale jak wraca to nie ma litości.
Squid Ostatnie wylogowanie: 21/11/2023 19:29:03
Kochany Squid... Zamiast właśnie jego powinni komuś dać Tutora. Miejsce byłoby uzupełnieniem braku czasu innych z Ekipy.
[CENTER]Ostatnio z aktywnością jest bardzo słabo w dzień jak i w nocy..
Tak tylko wrzucę wczorajszy mój czas online w ciągu dnia: 04:03:53. Kiepsko fakt, Rinson do wywalenia.
Wszystkiego na raz nie da się zrobić i w ciągu jednej chwili :)
Domcio Old
06-03-2024, 12:13
SASHA na tutora!, a moze juz go mial i stracil xd? kto wie. Co do propozycji to mysle, ze i tak gra malo ludzi na servie, Rinson i Point ogarna:)
Legenda Sasha
06-03-2024, 14:24
Tak tylko wrzucę wczorajszy mój czas online w ciągu dnia: 04:03:53. Kiepsko fakt, Rinson do wywalenia.
Wszystkiego na raz nie da się zrobić i w ciągu jednej chwili :)
Fajnie jakbyś pokazał czas online wszystkich innych osób z Ekipy. :D Pewnie zaraz się będziecie tłumaczyć, że nie tylko grą się zajmujecie, a robicie coś innego związanego z grą nie będąc online. :D:D
Cóż, takiej odpowiedzi się spodziewałem. Dzięki za info, Rinson działaj dalej i motywuj Mortiisa.
Rinson, Ty przez poprzedni miesiąc zrobiłeś sam więcej niż cała reszta GMów razem wzięta. :D
Zarexoholik?
07-03-2024, 11:14
sasha DO WORA, A WOR DO JEZIORA.
+1
+ kwas do jeziora
#topic
Dzienna/tygodniowa ilość banów chyba jasno wskazuje, że administracja jest aktywna. NIE.
Co takiego się wydarzyło w poprzednim miesiącu?
#T
Gdzie się zgubił Tharo? Prawda taka, że dla tylu osób online ciężko się pewnie zmobilizować nie mając z tego profitu ;)
Master many
09-03-2024, 17:29
Sasha, po co się udzielasz jeżeli nie grasz? Twoje zachowanie powoduje, że inni tracą chęć i sens gry. Stoisz z otyłością w temple i wymyślasz nowe tematy. Wiemy, że masz ogromną ochotę na tutorka albo żeby cokolwiek dostać na serwerze, co nakarmi twoje ego, bo kiełbasa to już za mało.
Jestem na NIE, ostatnio tak dużo robi administracja, że znowu kilkanaście osób przestało grać. Przykład: nagle przypomnieli sobie o domkach, bez jakiejkolwiek informacji.
PS Sasha przestań grać całkowicie.
PS 2 Free Dudo 2024
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.