Zaloguj się

View Full Version : Czar do domku

Legenda Sasha
23-03-2024, 22:21
Ciężko w tych czasach pozbyć się domku/ przepisać na drugą osobę, a jeszcze trudniej dorwać kogoś z Administracji, aby zabrał owy domek, dlatego proponuje nowy czar:

Inkantacja | Opis
aleta gom | Domek staje się pusty i trafia na licytacje

Master many
23-03-2024, 22:59
Ciężko się z tobą tucznik zgodzić z reguły, ale ten pomysł jest ok.
Wiadomo, raczej nie wejdzie w tej erze ludzkości.

To co bym zmienił to nazwa czaru na aleta won, jak kost z domu.

Jestem na nie bo i tak nie wprowadza tego. :D
Master many
Dobry pomysł, ja też myślałem nad komenda aleta miecz wpisujesz i łapie wojtek do buzi.

Jestem na nie, bo nie wprowadzą. Co za impotent intelektualny i aspołeczny.
No łapiesz do buzi na każdą komendę, to ci się przyda taka w grze. Trenujesz już jakby wprowadzili?

Baranek1
24-03-2024, 11:32
Jestem na nie bo i tak nie wprowadza tego. :D
Master many
Dobry pomysł, ja też myślałem nad komenda aleta miecz wpisujesz i łapie wojtek do buzi.

Prześledź posty założyciela michałka to zobaczysz jego schemat wypowiadania się w ten sposób nad propozycjami xD
Moje stanowisko to też insynuacja do jego wypowiedzi :) Saszek kieruje sie zasada: "moja racja jest mojsza niż twojsza".

Zarexoholik?
24-03-2024, 21:01
Ile to już lat istnieje ten problem. Oczywiście, że jestem na TAK. Strasznie skomplikowana sprawa jak kupisz domek, a po jakimś czasie jest opcja kupienia "lepszego" i zaczynają się schody. Chyba nie trzeba więcej tłumaczyć...

Rinson
25-03-2024, 13:13
Problem pojawi się z itemami będącymi w domku :)
Nie widzę problemu w pozbyciu się domku - wystarczy PW do mnie na forum albo RRV w grze. Jak będę, to ogarnę.

Legenda Sasha
25-03-2024, 14:26
Problem pojawi się z itemami będącymi w domku :)
Nie widzę problemu w pozbyciu się domku - wystarczy PW do mnie na forum albo RRV w grze. Jak będę, to ogarnę.

A co za problem, jakby itemy w domku zostały? Osoba decydująca się opuścić domek bierze przecież pełną odpowiedzialność za to co jest w domku.
Po drugie.. Czasem nie ma tyle czasu, aby czekać aż ktoś z Administracji się pojawi i łaskawie zabierze domek. Chyba nie musze więcej tłumaczyć.

#t
Dzięki za odpowiedź oraz opinie graczy. Temat można zamknąć.

Rekrut
25-03-2024, 15:06
Jeśli chodzi o itemy to trzeba by było je pozbierać i z głowy.

Jestem na tak

Ektoplazma
27-03-2024, 21:03
Ogolnie spoko opcja, ale nazwa czaru musi byc inna ponieważ zbyt duzo bedzie zadym ze się ktoś pomylil miedzy jedna a druga "aleta"

Przydałaby się również komenda sprawdzająca czy do postaci jest przypisany domek(nazwa o ile taki domek postać posiada)