PDA

View Full Version : Zycie - jak zyc aby byc dobrym czlowiekiem?

Dudo Wygnaniec Powrot III
29-07-2024, 19:15
Witam, przechodze resocjalizacje :

Czy ktos mial z tym doswiadczenie, spostrzezenia oraz tym podobne?
Czy ktos podpowie co i jak robic aby nie zawiesc sie?

Prosze o pomoc albo rady, bede wdzieczny!

@edit1
Dziekuje wiele w tym prawdy, wiele bólu i lez wylanych nie majacych dni expiacych, pamietam jak mialem 5k pro i to mnie zabijali, to byly ciezkie czasy - jeszcze raz biore te slowa "GĹeEBOKO" i wkladam do serce je dlawiac sie :*

Czekam tez na inne spostrzezenia, porady czy tez doswiadczenia ktore beda motywacja oraz celem kierujacym do lepszym byciem czlowiekiem.
Licze na zrozumienie i potraktowanie tematu calkowicie powaznie skierownemu wobec mej skromnej osoby.

@edit2

Przepros mnie za caloksztalt. Oczywiscie przeprosiny musza byc w formie filmu, przed kosciolem. Masz na to 48 godzin.

Powstrzymaj takie glupie teksty dla swego glupiego "Ja" mowilem ze pytam powaznie
Przyklad codziennej prowkacji z jego strony :
https://zapodaj.net/images/f7040da013672.jpghttps://zapodaj.net/plik-f38CkJ1Kn6 (https://zapodaj.net/plik-f38CkJ1Kn6)

Zawsze jest pora bycie dobrym czlowiekiem akurat tego chce

Przepraszam Sasha i przeprosiny dla wszystkich

Master many
30-07-2024, 11:34
Cześć!

W końcu przejdziesz proces odmiany i być może zostaniesz zaakceptowany przez pozostałą część społeczności apowskiej.

Z rad i podpowiedzi to nadmienię, że to gracze aPO są odpowiedzialni za to kim i jaki jesteś. Czy muszę przypominać jak byłeś ciśnięty od lat?
To wpływa na grę i jej odbiór.
Wpływa na zachowanie.

Gracze Cię "jadą" i prowokują. To ich wina, tych prowokatorów, a dudo chce tylko miecza trenować twardego i mieć grubego.

Pamiętacie początki Dudo? Jak był normalny, jak chciał być w topce? A potem siera zabrał topkę botując myszką, potem ciśnięcie i hunt dudo, zero expa bo ciągle zabijany i robione z niego dywaniki w domkach.

To przez Was stał się jaki stał się. Kiedyś to był cichy zwykły aPOwicz, to wy go wykreowaliście, to wpływa na resocjalizacje miecza dudo.

Także Krzyśku, działaj dobrze z resocjalizacją, ale pamiętaj, że kreatura jaką jesteś ma swoje korzenie na aPO.

I to na kolanach powinen przepraszac bo to jego najlepsza pozycja do wiadomo czego.

Do czego?

Przeproś też Demona za wyzywanie go na pw. Nagraj filmik jak zlizujesz z podłogi bitą śmietanę.

Pozostaje tutaj tylko zacytować:
No i sami widzicie jaki on jest i to jest wlasnie co ja chcialem powiedziec i przepraszam że tak powiedzialem i dziekuje za wypowiedź

Legenda Sasha
30-07-2024, 16:03
Przeproś mnie za całokształt. Oczywiście przeprosiny muszą być w formie filmu, przed kościołem. Masz na to 48 godzin.

Hakkuwa
02-08-2024, 17:33
I to na kolanach powinen przepraszac bo to jego najlepsza pozycja do wiadomo czego.

Week
03-08-2024, 11:21
Przeproś też Demona za wyzywanie go na pw. Nagraj filmik jak zlizujesz z podłogi bitą śmietanę.

Roftl Master
28-09-2024, 04:45
Nigdy się nie zmieniaj i zacznij pisać opowiadania

Week
28-09-2024, 11:43
Nigdy się nie zmieniaj i zacznij pisać opowiadania

Agrest, wruc ;_;