PDA

View Full Version : 19 lat na APO!

Point
11-11-2024, 14:45
Witamy,

to już za dwa dni (13.11.2024) - 19. rocznica istnienia APO! To niemal dwie dekady wspólnej gry, pełnej emocji, rywalizacji i niezapomnianych przygód. Dziękujemy każdemu z Was, że tworzycie tę historię razem z nami.

https://i.imgur.com/5vcg0Br.png

Aby uczcić ten dzień, mamy dla Was kilka urodzinowych atrakcji! Od godzin porannych, przez cały dzień, podstawowy EXP zostaje podniesiony z x5 do aż x10, byście mogli cieszyć się jeszcze szybszym rozwojem swoich postaci. Ale to nie koniec! Wieczorem, po godzinie 18:00 na obu wyspach pojawi się urodzinowa piniata!

Zapraszamy do gry oraz korzystając z okazji chcielibyśmy przypomnieć, że już za niespełna 3 tygodnie rozpocznie się kolejna edycja Grinch Event.
Pozdrawiamy, ekipa APO!

Legenda Sasha
11-11-2024, 14:51
Gdyby nie Sasha to nie wiedzielibyście, że serwer ma jakąkolwiek rocznicę. Szkoda, ze nie ma zmian w Ekipie serwera i nie tylko. Trochę słabe newsy, ale co ja tam wiem. ;)

Dudo Wygnaniec Powrot III
11-11-2024, 14:52
Gram od konca wakacji 2006r zawsze był klimat ale to co sie teraz dzieje? Zero szacunku jak na forum i grze, pytam sie jak daleko jeszcze to pójdzie?

Wszystko fajnie tylko lepiej jakby to się wydarzyło w sobote np?
Wiekszosc jak nie wszyscy pracuja za dnia i nie beda w stanie wykorzystac w pelni exp x10.

Ja akurat nie pracuje, nigdy nie pracowałem i nie jestem niewolnikiem zakładu pracy więc nie mów za wszystkich.
Ja sobie siedzę, gram i Kaśka sama przychodzi.

Granger
11-11-2024, 14:55
Ogólnie fajna sprawa, ale pytanie czy nie lepiej przenieść tego exp x10 na weekend ? ��

Rekrut
11-11-2024, 14:57
Super nowość. Szkoda że nic innego się nie dzieje. Zetu optade itp

Ale duży plus dla Ciebie bo jak by nie Ty to całkiem była by lipa

Faquell
11-11-2024, 15:25
Wszystko fajnie tylko lepiej jakby to się wydarzyło w sobote np?
Wiekszosc jak nie wszyscy pracuja za dnia i nie beda w stanie wykorzystac w pelni exp x10.

Hakkuwa
11-11-2024, 15:44
Super nowość. Szkoda że nic innego się nie dzieje. Zetu optade itp

Ale duży plus dla Ciebie bo jak by nie Ty to całkiem była by lipa

Point sie stara jak moze jakis tam update ma w planach zobaczymy co z tego wyjdzie z tego co wiadomo to zostal sam w ekipie ktory w miare ogarnia mam nadzieje ze to uwno ruszy do przodu ;d

@topic
Dobrze ze cos sie dzieje oby tak dalej :D

Demon
11-11-2024, 16:16
elegancko. kolejne poziomy :cool: to mi się podoba

czekamy na grincha

Animal_
11-11-2024, 19:06
Super! Zaraz robię postać i widzimy się na rocznicy :-)

Domcio Old
12-11-2024, 00:11
Gdyby nie Sasha to nie wiedzielibyście, że serwer ma jakąkolwiek rocznicę. Szkoda, ze nie ma zmian w Ekipie serwera i nie tylko. Trochę słabe newsy, ale co ja tam wiem. ;)

Yo, a czy zmiany w ekipie komuś potrzebne ? raczej nie, jest dobrze jak jest. Uwierz, że gdyby wzięli się za server jak tego oczekujesz to by było wiecej szkody niż pożytku, nic na siłe, server trwa juz prawie 2 dekady i dalej jest co robić, jak ktos chce grac bedzie gral :)
@topic
Gz Point, ze dalej Ci sie chce najazdów itd itp. Mam nadzieje ze cos tam wbije na x2 ;]

Week
12-11-2024, 09:22
A teraz trochę przyjemnych informacji. Wychodząc naprzeciw opinii graczy, o expie x2 w środku tygodnia tj. środa, chcielibyśmy poinformować, że również w dniu 17.11.2024 (niedziela) exp będzie x2 przez cały dzień.

W środę prawdopodobnie nie będę, chyba że późnym wieczorem, ale w niedzielę będę :3
Dzięki!

Tobe
12-11-2024, 16:48
Moim zdaniem ciekawa sprawa ;)

Czepi
12-11-2024, 17:06
Świetnie, że APO nadal się trzyma i że po tylu latach wciąż coś się dzieje! Cieszy fakt, że serwer nadal ma tak mocne community (nawet jeśli czasem trochę... nietypowe :D). Czas leci, część z nas już pewnie jest stara więc... 100 lat APO i nam Wszystkim!

P.S. Fajnie Point, że też starasz się coś zdziałać - wytrwałości!

Eryk Patryk Dragon Wielki
13-11-2024, 05:36
Na szczęście mamy Pointa. Poza tym, wszystkiego najlepszego APO!

Legenda Sasha
13-11-2024, 22:37
Fajna zabawa, fajne urozmaicenia. Ponad 120 osób online. Widzimy się za rok! :) Sto lat APO! ;)