Unreleased
15-11-2024, 11:29
Od wprowadzenia potwora Demonic sheep hunter jest ten blad. Potrzebujemy z niego itemu, ktory jest ciałem innego potwora (owcy). Jak wiadomo w loot channel pokazuje się jako 1 meat. Wychodze z propozycja aby ujednolicic to we wszystkich potworach + jak bedzie kiedys update ze zbieraniem cial to bedzie to widac w loot channel.
Proponuje do kazdego potwora, w którym wypada ciało innego potwora dodać istniejacy juz meat ale nadac mu unikalne id i nazwe np. "Corpse". Czyli w loot channel powinno się pojawic z nazwą corpse:
Przyklad:
10:16 Fiber Flower: 7 small emerald, 4 poison arrow, 4 platinum coin, 48 gold coin, corpse(to cialo np. owcy a w nim jest ten itemek o wygladzie mieska pod nazwa corpse)
Wiem, ze czesci to nie przeszkadza, czesci przeszkadza, a czesc nie ma zdania.
Ale fajnie byloby to wprowadzic bo to chwila roboty, chyba.
Proponuje do kazdego potwora, w którym wypada ciało innego potwora dodać istniejacy juz meat ale nadac mu unikalne id i nazwe np. "Corpse". Czyli w loot channel powinno się pojawic z nazwą corpse:
Przyklad:
10:16 Fiber Flower: 7 small emerald, 4 poison arrow, 4 platinum coin, 48 gold coin, corpse(to cialo np. owcy a w nim jest ten itemek o wygladzie mieska pod nazwa corpse)
Wiem, ze czesci to nie przeszkadza, czesci przeszkadza, a czesc nie ma zdania.
Ale fajnie byloby to wprowadzic bo to chwila roboty, chyba.