Zaloguj się

View Full Version : Pokazywanie itemu w loot channel.

Unreleased
15-11-2024, 11:29
Od wprowadzenia potwora Demonic sheep hunter jest ten blad. Potrzebujemy z niego itemu, ktory jest ciałem innego potwora (owcy). Jak wiadomo w loot channel pokazuje się jako 1 meat. Wychodze z propozycja aby ujednolicic to we wszystkich potworach + jak bedzie kiedys update ze zbieraniem cial to bedzie to widac w loot channel.

Proponuje do kazdego potwora, w którym wypada ciało innego potwora dodać istniejacy juz meat ale nadac mu unikalne id i nazwe np. "Corpse". Czyli w loot channel powinno się pojawic z nazwą corpse:

Przyklad:

10:16 Fiber Flower: 7 small emerald, 4 poison arrow, 4 platinum coin, 48 gold coin, corpse(to cialo np. owcy a w nim jest ten itemek o wygladzie mieska pod nazwa corpse)

Wiem, ze czesci to nie przeszkadza, czesci przeszkadza, a czesc nie ma zdania.
Ale fajnie byloby to wprowadzic bo to chwila roboty, chyba.

Rekrut
15-11-2024, 13:03
Ale po co ? Wykonałem wszystkie stroje jakoś bez tego. I tak nie respia się szybko więc jest czas na otwieranie ciał i wyciąganie owiec

Hakkuwa
15-11-2024, 13:57
Dokladnie tak jak rekrut wiekszosc wykonala stroje bez problemu sa wazniejsze rzeczy do naprawy.

Na nie.

Legenda Sasha
15-11-2024, 15:38
Ciężko otwierać Ci ciała potworów? Bez przesady. Nie ułatwiajmy bardziej tak prostej gry.
Kiedyś w ogóle nie było loot chanel i nikt nie narzekał.
Wybacz, ale jestem na nie.

Demon
15-11-2024, 17:50
samo '1 meat' jest wystarczająco naprowadzające na owieczke w owym loocie. tak jak poprzednicy, jestem na nie

Dudo Wygnaniec Powrot III
16-11-2024, 13:26
jestem na tak znacznie ulatwi to gre.

Domcio Old
16-11-2024, 15:59
Jest mi to obojetne, widzisz w loocie '1 meat', podchodzisz, jest owca bierzesz, jest meat nie bierzesz- proste xd

MichaS
16-11-2024, 17:09
Po tylu latach nie ma sensu zmieniać tego, jestem na Nie.

Takie propozycje były i nie przeszły, wystarczy poszukać.

Dead white/black demonic sheep. (https://forum.toproste.pl/showthread.php?140034-Dead-white-black-demonic-sheep)

Loot z Demonic Sheep Hunter (https://forum.toproste.pl/showthread.php?135544-Loot-z-Demonic-Sheep-Hunter&highlight=dead%20white%20demonic%20sheep)