Zaloguj się

View Full Version : propozycja

Belmondo
20-02-2025, 13:09
propozycja odnosnie ahmedowych na rooku ale i na main tez nie zaszkodzi, mianowicie zrobic cos ala kratka z tutenhamona, bylo wiele razy a jest to przydatne a nadal nie jest wprowadzone

Kamilosek55
20-02-2025, 15:07
wszystko jest git , Nie

Domcio Old
21-02-2025, 14:10
Raczej nie jest to potrzebne, oficjalnie kazdy ma prawo wejsc i bic bossa, nieoficjalnie, jest to tak zrobione, ze jest naprawde git :)-tu mowa o rooku.
na main podobno nikt tam nie bije, a jak bije to bardzo rzadko

Demon
21-02-2025, 22:35
jeśli dobrze rozumiem to chodzi o kratkę, na której stojąc uniemożliwimy wejście osobom trzecim? jeśli tak, to wchodzę bez gildii na cyca/base, staje solo na sqm i bije go solo blokując go dla reszty serwera? średnio to widzę XD

co by to dało? rozwalone czasy i chyba nic więcej

Creati
24-02-2025, 10:39
Na main dla nieproszonych gości jest pvp od tego.
Na roku sobie radzimy.
Na nie.

Zarexoholik?
03-03-2025, 14:57
Synu, potrzebujesz treningu. Pamiętaj, że im więcej krwi na treningu tym mniej w boju. Zacznij samemu pisać jakieś rozprawki, czy opowiadania, a nie wiecznie matka/babka/dziadek itd. za ciebie piszą. Jak sam się za coś bierzesz to efekt jest taki jaki tutaj widać. Kompletnie nic nie zrozumiałem z tego twojego bełkotu. Dla osoby jakiej jak JA, która rooka traktuje jako stretching przed mainem twój temat to jakaś abstrakcja. Postaraj się lepiej budować zdania i bierz pod uwagę, że nie każdy zrozumie taki chaos.

Zakładam, że jak opłacasz wejście na jakiegoś bossa jak w przypadku mini bossów przed Ahmedem na mainie to każdy może dołączyć się do walki "na krzywy ryj", tak? Jeśli tak to oczywiście jestem przeciwnikiem sponsorowania innym rozrywki. Powinno być ustawione tak, że jak dana osoba/osoby wejdą to mają X czas na zabicie danego bossa i w tym czasie nikt nie mógłby dołączyć do walki. Po upływie X czasu osoba/zespół byłaby/byłby wyrzucona/y z areny. Jednak to jest APO - tutaj jest rozdawnictwo i promowanie leserów.