Zaloguj się

View Full Version : Tutor Skan

Dlugie nogi
04-03-2025, 22:48
Dlaczego osoba, która nagminnie łamała w przeszłości regulamin została Tutorem? On nie uważał regulaminu, miał go głęboko w poważaniu, a teraz ma go egzekwować?
Usuwa wątek o jego osobie z niewiadomych mi przyczyn, który poparty jest dowodami z gry i regulaminu (zasługuje na kare), że jego obecna pozycja na APO to jedna wielka pomyłka.

Jakie opinie zebraliście przez ten krótki okres na jego temat? Uważacie go jako solidnego Tutora czy jednak powinny mu zostać odebrane pełnione funkcje?

Osobiście skłaniam się ku temu, że ten człowiek boi się krytyki swojej osoby, stądże usuwa tematy niewygodne w jego temacie - szybko próbuje zdobyć Senior Tutora.
Mam osobiste nadzieje, że to mu się nie uda.
Czekam na komentarze, a dla innych dołączam ankiete.

[Skan] Bardzo się boję. Zapraszam do krytyki.

Przywróć pierwszy temat. Czego się boisz? ;) Tam była krytyka twojej osoby, ale usunąłeś temat. Manipulować próbujesz faktami?

Animal_
05-03-2025, 16:02
Jak widać temat nikogo nie interesuje

Zamykamy

Dudo Wygnaniec Powrot III
05-03-2025, 19:35
Bardzo nie polecam, nie można nawet spokojnie POpisac, nawet gdyż sie nawrocilem i nie robie jak robilem, katygorycznie TAK

Ty to akurat się nie wypowiadaj bo nawet nie wiesz jakie czary ma rp chłystku. Robisz z siebie klauna na gc a później płaczesz.

#t
Skąd masz pewność kto to jest?wiesz że ludzie się zmieniają (w tym przypadku na dobre)
Jak narazie prawie cały czas jest online, pomaga i odpisuje na raporty więc dobrze spełnia swoją funkcje.

Nie

chlopie czep sie swojego chlopaka jak wogole chce Ciebie, moje zdanie i mam prawo pisac ze nie nadaje sie i tyle. gralem nixedem mialem tu duzu lvl kazdy wie wiecej wiem o aPO niz ty kazdy ppowiem ze mial dudo duzo lvll nixed haha co ty powiesz

czary pala exura, exura vita, utani hur ale po co mam ci pisac jak i tak nie zapamieta

Rekrut
07-03-2025, 05:54
Bardzo nie polecam, nie można nawet spokojnie POpisac, nawet gdyż sie nawrocilem i nie robie jak robilem, katygorycznie TAK

Ty to akurat się nie wypowiadaj bo nawet nie wiesz jakie czary ma rp chłystku. Robisz z siebie klauna na gc a później płaczesz.

#t
Skąd masz pewność kto to jest?wiesz że ludzie się zmieniają (w tym przypadku na dobre)
Jak narazie prawie cały czas jest online, pomaga i odpisuje na raporty więc dobrze spełnia swoją funkcje.

Nie

Skan
07-03-2025, 16:46
Otrzymamy jakieś argumenty, dowody, że się nie nadaje na dane stanowisko i notorycznie łamie regulamin czy mogę zamknąć temat? ;)

Dlugie nogi
07-03-2025, 19:26
Otrzymamy jakieś argumenty, dowody, że się nie nadaje na dane stanowisko i notorycznie łamie regulamin czy mogę zamknąć temat? ;)

Teraz cwaniakujesz, a tak to usuwasz te dowody i argumenty :) Więc proszę ponownie przemyśleć decyzje przy kolejnym usunięciu.

https://gcdnb.pbrd.co/images/FEH5b33soL06.png

https://gcdnb.pbrd.co/images/ce4VmD4lGlx1.png

https://gcdnb.pbrd.co/images/vtMK7qxj5yDP.png

[Skan] Pokażesz te domki, które rzekomo posiada/ posiadał gracz Sasha? Podaj nazwy domków i nazwy właścicieli. Sprawdzimy wszystko.

Edit: To niech ktoś z Administracji sprawdzi twoje logi, wszystko będzie skąd sopelki i w jakich domkach :)

[Skan] Tyle mi starczy, zero potwierdzonych informacji tylko jakieś domniemania i pomówienia.

Człowiek racjonalny krytyki się nie boi, a ty najwidoczniej tak.

[Skan] Temat zamykam, bo znowu zaczyna się pisanie farmazonów. Jeżeli ktoś z Administracji będzie chciał coś jeszcze dodać, to pewnie dopisze swoje trzy grosze.

Inquso
07-03-2025, 22:18
Na chwilę obecną nie macie pewności kim jest tutor Skan, to jedynie Wasze domysły. Może to Sasha, a może jednak nie? :)
Kolejna sprawa, jeśli chodzi o krytykę Tutora Skana - nie widzę tutaj w temacie nic odnośnie jego działań.