View Full Version : Improved helmet of the ancients
Witam, proszę o zmianę w specyfikacji "Improved Helmet Of The Ancients", ponieważ jest to jedyny przedmiot na serwerze, który jest bardzo kosztowny, a dodaje tylko +5% do speeda (może go użyć tylko 1 osoba na dzień z tym przedmiotem na 1h 20 min". Według mnie ten item powinien dodawać +5% do stałego expa, nie tylko do speeda. Proszę wziąć pod uwagę, że jest to tylko jeden przedmiot na całym serwerze i posiadanie go nie jest łatwe, ponieważ jest on naprawdę kosztowny.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich :)
Witam, proszę o zmianę w specyfikacji "Improved Helmet Of The Ancients", ponieważ jest to jedyny przedmiot na serwerze, który jest bardzo kosztowny, a dodaje tylko +5% do speeda (może go użyć tylko 1 osoba na dzień z tym przedmiotem na 1h 20 min". Według mnie ten item powinien dodawać +5% do stałego expa, nie tylko do speeda. Proszę wziąć pod uwagę, że jest to tylko jeden przedmiot na całym serwerze i posiadanie go nie jest łatwe, ponieważ jest on naprawdę kosztowny.
XD ciekawi mnie ile za niego zapłaciłeś (bo ten płacz nie wyszedł z niczego)
Nie
Dlugie nogi
12-03-2025, 23:33
10 głosów na tak w ciągu 1 godziny. Twoje konta że ankieta anonimowa? ;)
Oczywiście ze na NIE, wiedzialy galy co braly a teraz chcesz ulepszyc swojego itemka zeby jeszcze wiecej byl wart? A moze przeplaciles i chcesz odzyskac kase?
PS Fajne konto masz 1 post publiczny na forum a reszta to pewnie zgloszenia - tym bardziej na NIE.
zbyt dużo, żeby był używany tylko max raz dziennie na 80 minut :)
nie, nie zakładam multi-kont, żeby "odzyskac kasę". Jeśli cię bardzo to interesuje to założyłem to konto do spraw takich jak ta, a zgłoszeń zrobiłem przez całą grę aż jedno,
Pozdrawiam :)
Administracja może sprawdzić legitność tej "anonimowości". następnym razem będę pamiętać, żeby zaznaczyć coś innego :)
ZozolDeNoob
13-03-2025, 14:05
Witam, ja jestem jedną z nielicznych osób która zagłosowała na Tak.
Improved Helmet of The Ancients w przeciwieństwie do Witcher Boots, Korony, Improved Ultimate Weapon jest niedopracowanym itemem.
Każdy z wymienionych działa normalnie oprócz hoty, która moim zdaniem powinna działać tak jak napisał "TELA" i dodawać +5% więcej do otrzymywanego EXPa niż zwykła hota.
troche beka
pozdrawiam
Jestem na TAK. Przedmiot drogi ale nie WART swojej ceny bo jest niedopracowany. Dziala tylko dla jednej osoby, wiec powinien dawac mu z tego profit w postaci +5%.
Master many
14-03-2025, 11:10
Oczywiście, że jestem na TAK!
Rare items mają to do siebie, że powinny dawać więcej w odniesieniu do swojej ceny. Bo jeśli nic nie dają in plus, to po co je trzymać?
XD ciekawi mnie ile za niego zapłaciłeś (bo ten płacz nie wyszedł z niczego)
Nie
Uj cię to obchodzi ale pytać się możesz. Dał 10 kapeluszy.
Boniek14
14-03-2025, 15:22
Witam, jestem na tak. Jedyny przedmiot na serwerze powinien być bardziej dopracowany.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.