Zaloguj się

View Full Version : Improved helmet of the ancients

TELA
12-03-2025, 20:55
Witam, proszę o zmianę w specyfikacji "Improved Helmet Of The Ancients", ponieważ jest to jedyny przedmiot na serwerze, który jest bardzo kosztowny, a dodaje tylko +5% do speeda (może go użyć tylko 1 osoba na dzień z tym przedmiotem na 1h 20 min". Według mnie ten item powinien dodawać +5% do stałego expa, nie tylko do speeda. Proszę wziąć pod uwagę, że jest to tylko jeden przedmiot na całym serwerze i posiadanie go nie jest łatwe, ponieważ jest on naprawdę kosztowny.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich :)

Rekrut
12-03-2025, 23:07
Witam, proszę o zmianę w specyfikacji "Improved Helmet Of The Ancients", ponieważ jest to jedyny przedmiot na serwerze, który jest bardzo kosztowny, a dodaje tylko +5% do speeda (może go użyć tylko 1 osoba na dzień z tym przedmiotem na 1h 20 min". Według mnie ten item powinien dodawać +5% do stałego expa, nie tylko do speeda. Proszę wziąć pod uwagę, że jest to tylko jeden przedmiot na całym serwerze i posiadanie go nie jest łatwe, ponieważ jest on naprawdę kosztowny.

XD ciekawi mnie ile za niego zapłaciłeś (bo ten płacz nie wyszedł z niczego)

Nie

Dlugie nogi
12-03-2025, 23:33
10 głosów na tak w ciągu 1 godziny. Twoje konta że ankieta anonimowa? ;)
Oczywiście ze na NIE, wiedzialy galy co braly a teraz chcesz ulepszyc swojego itemka zeby jeszcze wiecej byl wart? A moze przeplaciles i chcesz odzyskac kase?
PS Fajne konto masz 1 post publiczny na forum a reszta to pewnie zgloszenia - tym bardziej na NIE.

TELA
13-03-2025, 00:49
zbyt dużo, żeby był używany tylko max raz dziennie na 80 minut :)

nie, nie zakładam multi-kont, żeby "odzyskac kasę". Jeśli cię bardzo to interesuje to założyłem to konto do spraw takich jak ta, a zgłoszeń zrobiłem przez całą grę aż jedno,
Pozdrawiam :)

Administracja może sprawdzić legitność tej "anonimowości". następnym razem będę pamiętać, żeby zaznaczyć coś innego :)

ZozolDeNoob
13-03-2025, 14:05
Witam, ja jestem jedną z nielicznych osób która zagłosowała na Tak.

Improved Helmet of The Ancients w przeciwieństwie do Witcher Boots, Korony, Improved Ultimate Weapon jest niedopracowanym itemem.
Każdy z wymienionych działa normalnie oprócz hoty, która moim zdaniem powinna działać tak jak napisał "TELA" i dodawać +5% więcej do otrzymywanego EXPa niż zwykła hota.

troche beka
pozdrawiam

Schwaab
13-03-2025, 19:47
Jestem na TAK. Przedmiot drogi ale nie WART swojej ceny bo jest niedopracowany. Dziala tylko dla jednej osoby, wiec powinien dawac mu z tego profit w postaci +5%.

Master many
14-03-2025, 11:10
Oczywiście, że jestem na TAK!

Rare items mają to do siebie, że powinny dawać więcej w odniesieniu do swojej ceny. Bo jeśli nic nie dają in plus, to po co je trzymać?

XD ciekawi mnie ile za niego zapłaciłeś (bo ten płacz nie wyszedł z niczego)

Nie

Uj cię to obchodzi ale pytać się możesz. Dał 10 kapeluszy.

Boniek14
14-03-2025, 15:22
Witam, jestem na tak. Jedyny przedmiot na serwerze powinien być bardziej dopracowany.