View Full Version : Domki
Witam wszystkich graczy i użytkowników tego pięknego forum!
Z czystej ciekawości, chciałbym poruszyć temat, który od dawna mnie nurtuje - domki i możliwość wprowadzenia w nich zmian. Pomijając na chwilę dodatki do domków, które aktualnie odpadają, zastanawiam się czy widzicie potrzebę lub chęć wprowadzenia innych modyfikacji? Konkretnie, co sądzicie o pomyśle wprowadzenia większego progu levelowego dla domków? Czy uważacie, że powinno być to zmienione, aby móc licytować lub kupić dany domek? Jakie byłyby waszym zdaniem plusy i minusy takiego rozwiązania? Czy wpłynęłoby to pozytywnie na rozgrywkę czy może wprowadziłoby niepotrzebne ograniczenia?
A może macie inne pomysły na zmiany w domkach, które nie dotyczą dobudówek i progu levelowego? Coś, co mogłoby urozmaicić system domków, uczynić go bardziej interesującym lub sprawiedliwym? Może chodzi o mechanikę ich zdobywania, czas posiadania, możliwość personalizacji, a może wprowadzenie czynszu za sqm?
Jestem bardzo ciekawy waszych opinii, pomysłów i przemyśleń na ten temat. W końcu to społeczność tworzy ten serwer i jej rozwój.
Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami, nawet tymi najbardziej nietypowymi! Każda konstruktywna dyskusja jest cenna.
Dajcie znać w komentarzach!
Kij w te domki, zajmijcie się robieniem nowych respów lub chociaż przekształcanie obecnych - proste przykłady: zwiększyliście expa dla mad dogów, ots queenów, urge, orshabaal, mistic scarab, a ich respy to żal.pl, albo taki resp meshów XD niezle pixy wjechały kto robił ich resp - róbcie to co ważne, a nie jakieś domki gdzie one tylko przydatne w grudniu :D
Ktoś ma jeszcze może jakieś propozycje? ;)
Majsterq
26-05-2025, 20:35
Dodanie teleportów jak w nielicznych domkach do jakichś respów (pasek tiny, returnedy, vercosta itd)
[Skan] Teleporty do różnych miejsc na mapie nie są dorabiane!
âWiększy próg levelowy dla domkuâ trzymajcie mnie, no rzeczywiście to jest taka innowacyjna długo oczekiwana propozycja, która napewno przyciągnie setki nowych graczy XD Jeżeli masz robić zmiany typu zmiana jakichś śmiesznych progów lvl, która i tak nic nie zmieni to po co to zmieniać XD dobodowki? Nie możecie robić, tp na różne miejsca? Nie możecie robić. Powiększenie domków? Nie możecie robić. To są najważniejsze kwestie co do domku, cała reszta typu zwiększanie jakichś śmiesznych progów lvl jest potrzebna jak dzi*ce majtki. Lepiej tego nie zmieniać, bo co to da?
Zarexoholik?
28-05-2025, 13:06
Domki na APO to jedna wielka porażka pod względem sprawiedliwości tj. jedna osoba X lat temu miała możliwość dokupienia depo/trainer shooterów i taki domek jest bardziej opłacalny niż domki, w których nie zaszły dalsze zmiany. Z każdego domku powinny zniknąć trainer shootery albo do każdego powinny zostać dodane...
Jakie znaczenie ma również poziom, od którego będzie można licytować/kupować domki skoro jest cała masa domków na terenach pacc, z których praktycznie nikt nie korzysta?
Moim zdaniem 300 poziom doświadczenia to zbyt mały próg na to aby móc zostać właścicielem domku i powinien zostać on zwiększony nie wiem 500-700 poziom?
Dodatkowo wszystkie domki które są przypisane na Administrację powinny trafić na stronę do licytacji i powinna być ogólna informacja o tym.
Moim zdaniem 300 poziom doświadczenia to zbyt mały próg na to aby móc zostać właścicielem domku i powinien zostać on zwiększony nie wiem 500-700 poziom?
Dodatkowo wszystkie domki które są przypisane na Administrację powinny trafić na stronę do licytacji i powinna być ogólna informacja o tym.
O czym Ty piszesz? Dobre dwa dni i siedzi 500-700 lvl. Trzymacie fajne domki facc w city latami na Mortiisie czy Rinsonie, bo pewnie by je zdobyć trzeba odpowiednio tam podjechać prywatnie :) Zbędny temat, wszystkie domki przejęte przez administracje powinny być wrzucane od razu na licytacje domków na stronie. Obecnie nie ma nowych graczy, graczy nie ma wiele, próg doświadczenia tutaj nie ma żadnego znaczenia.
#T
Na siłę próbujesz przekombinować Sasha. Czynsz za sqm? Jak dla mnie głupota. Skryptowo nic nie zmodyfikujesz bo nie ma kto do tego usiąść nie wspominając o dostępie do kodu. Z gówna bata nie ukręcisz. Bez skryptera i nowości nie ma sensu startować z propozycjami tego typu, bo są tak minimalistycznie i nic nie wnoszące, po prostu.
Panda Palladyn
28-05-2025, 14:25
Witam wszystkich graczy i użytkowników tego pięknego forum!
Z czystej ciekawości, chciałbym poruszyć temat, który od dawna mnie nurtuje - domki i możliwość wprowadzenia w nich zmian. Pomijając na chwilę dodatki do domków, które aktualnie odpadają, zastanawiam się czy widzicie potrzebę lub chęć wprowadzenia innych modyfikacji? Konkretnie, co sądzicie o pomyśle wprowadzenia większego progu levelowego dla domków? Czy uważacie, że powinno być to zmienione, aby móc licytować lub kupić dany domek? Jakie byłyby waszym zdaniem plusy i minusy takiego rozwiązania? Czy wpłynęłoby to pozytywnie na rozgrywkę czy może wprowadziłoby niepotrzebne ograniczenia?
A może macie inne pomysły na zmiany w domkach, które nie dotyczą dobudówek i progu levelowego? Coś, co mogłoby urozmaicić system domków, uczynić go bardziej interesującym lub sprawiedliwym? Może chodzi o mechanikę ich zdobywania, czas posiadania, możliwość personalizacji, a może wprowadzenie czynszu za sqm?
Jestem bardzo ciekawy waszych opinii, pomysłów i przemyśleń na ten temat. W końcu to społeczność tworzy ten serwer i jej rozwój.
Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami, nawet tymi najbardziej nietypowymi! Każda konstruktywna dyskusja jest cenna.
Dajcie znać w komentarzach!
Szczerze mówiąc, każde domki na pacc dałbym je w jakimś miejscu na facc, a zastępując je na premium czymś fascynującym, lepsze respy rozbudować każdą wyspę pod względem expienia albo wykonanie danej misji z nagrodą (np. domek który został przeniesiony na tereny facc) jest wiele dróg i wysp gdzie nikt nie chodzi z uwagi na jakiekolwiek sens. Wolałbym aby 500 poziom co najmniej mógł wykupić mieszkanie, zmienić w jakiś sposób wygląd tych domków również była by ekstra wiadomość, blokować również domki na osoby które już mają dany domek. Aby więcej domków było dla nowych graczy. Skan#Skan co na to?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.