Zaloguj się

View Full Version : shield of empire tryb Captain

Bosski ziiniwiasz
13-06-2025, 00:06
Tarcza działa w trybie kapitana armii cesarstwa. Mamy możliwość kupienia 1 błogosławieństwa (bless) 20% taniej wpisując czar "char soe". Możemy skorzystać z tej opcji raz na 24 godziny
zrodlo https://forum.toproste.pl/showthread.php?133877-OTS-Quest-II-Shield-of-Empire

Czy grono graczy uwaza, ze ten tryb jest marnotractwem? Moim zdaniem tryb moglby zostac lepiej uzyty. Mam 2 pomysly:

-dodatkowe 5% speeda(w przypadku zmiany trybu w trakcie speeda 5% przepada na do resetu speeda dnia nastepnego)
-dodatkowe 10% critical hita do spy report pvp/pvm na godzine do uzycia raz na 24h czas trwania 1h

jezeli macie inne opinie to czekam i zrobimy se temacik w propozycjach

Hakkuwa
13-06-2025, 13:13
Nikt ci nic nowego nie wprowadzi nie ma juz skrypterow i mapperow.. moze sie naucza to za 10lat bedzie update
Tryb tarczy mozna lepiej wykorzystac mam kilka propozycji ale to i tak nic nie da a dlaczego? Czytaj up.

Schwaab
14-06-2025, 01:50
zrodlo https://forum.toproste.pl/showthread.php?133877-OTS-Quest-II-Shield-of-Empire

Czy grono graczy uwaza, ze ten tryb jest marnotractwem? Moim zdaniem tryb moglby zostac lepiej uzyty. Mam 2 pomysly:

-dodatkowe 5% speeda(w przypadku zmiany trybu w trakcie speeda 5% przepada na do resetu speeda dnia nastepnego)
-dodatkowe 10% critical hita do spy report pvp/pvm na godzine do uzycia raz na 24h czas trwania 1h

jezeli macie inne opinie to czekam i zrobimy se temacik w propozycjach

Nikt tu NIC nie zmieni...

Tryb faktycznie mało istotny ale...

Po 1.
Dodatkowe 5% speed odpada bo robi to specjalny przedmiot na serwerze (jest tylko jeden), więc fajnie jakby tą swoją specjalność miał zachowaną.

Po 2.
"adite crit" już działa jak Twoja propozycja critical hita, więc bez sensu.

Po 3.
Mialbym wiele propozycji co do tego trybu ale jak wyżej napisałem...

NIKT TU NIC NIE ZMIENI I NIE CHCE ZMIENIĆ

Dla przykładu Skan jak loteria bo propozycji padło sporo?