View Full Version : Regulamin
[14/06/2025 23:27:56] Skan -> Denis Bad Boy was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
[26/04/2025 16:51:46] Skan -> Bad Boy Denis was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
Nie mogę znaleźć punktu w regulaminie za który zostały zbanowane te postacie, pomożecie?
Nie mozna tak sie nazywac bo nie i koniec jesli osoba z administracji uzna ze postac ma zly nick lub trzeba ja zbanowac to ja wtedy banuja np apendor byl w tym dobry.
Master many
16-06-2025, 20:12
Nie mozna tak sie nazywac bo nie i koniec jesli osoba z administracji uzna ze postac ma zly nick lub trzeba ja zbanowac to ja wtedy banuja np apendor byl w tym dobry.
Bardzo dobra odpowiedź. Podpisuje się pod nia.
Moim zdaniem skan zna bad boya Denisa z reala i pewnie razem nie jedne lewe akcje kręcili albo Sandry.
Także stąd taka sytuacja.
Klik (https://forum.toproste.pl/showthread.php?47396-Interpretacja-Regulaminu-Gry). Klik (https://forum.toproste.pl/showthread.php?2821-Namelock). Klik (https://forum.toproste.pl/showthread.php?28659-Za-co-Od-kogo-Na-ile-Czyli-Poradnik-Ban%F3w-w-grze). - Tutaj macie kilka odnośników do banów za nick nawiązujący do znanych osób.
Macie propozycje jak urozmaicić aktualny regulamin gry na stronie albo co dodać to dajcie znać.
@down
Powód: "Nick nawiązuje do znanej osoby" oznacza, że wybrana nazwa użytkownika/ nazwa w grze jest powiązana lub inspirowany osobą, którą powszechnie rozpoznaje się jako znaną. Mam nadzieje, że już wiesz dlaczego taka osoba dostała bana. Odnośnie regulaminj to jest małe niedociągnięcie w 1 punkcie odnośnie kont, mianowicie:
Zakazanym jest tworzenie postaci z nickiem obraźliwym, godzącym w drugą osobę, wskazującym na posiadanie oficjalnej pozycji lub łudząco podobnym do istniejących postaci.
Powinno być jeszcze dodane:
Zakazanym jest tworzenie postaci z nickiem obraźliwym, godzącym w drugą osobę, wskazującym na posiadanie oficjalnej pozycji lub łudząco podobnym do istniejących postaci albo znanych osób w prawdziwym świecie.
Faktycznie, małe niedociągnięcie. Trzeba będzie to lekko edytować. Zawsze dawaliśmy namelocki za nicki, które są znane do popularnych osób. Wyszukane na szybko:
[03/09/2016 19:46] Voltan -> Zenek Martyniuk Wielki was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
[12/08/2016 15:12] Voltan -> Andrej Duda was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
[26/08/2018 11:26:07] Elyar -> Prezydent Andrzej Pupa was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
[22/09/2024 09:03:19] Scott -> Tomasz Chada was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
[22/09/2024 08:59:30] Scott -> Andrzej Kolikowski was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
[22/09/2024 09:01:35] Scott -> Denis Zalecki was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
[04/09/2014 15:28] Yagami -> Marcin Najman was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
:)
/Demon
dla mnie temat wyczerpany
Nie trzeba dodawac do regulaminu ile dni bana za co, ale w tych linkach co wysłałeś nie ma nic na temat tego dlaczego te dwie postacie co podałem w 1 poscie zostały ukarane banem, nadal nie ma tutaj konkretnej informacji/odpowiedzi. Ban przyznany bo tak sobie przyznałeś i nie lubisz Dawida?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.