PDA

View Full Version : Problem w misjach whq

sebo14_92
10-10-2007, 16:16
Mam taki sam problem jak uzytkownik Hyperlast...

"Witam mam taki problem: Zacz±lem robic whq zrobilem misje po kolei tylko ze przy 3 misji zamiast isc do Pirate Jacka to najpierw poszedlem na Evul zapytac sie o "kros" potem jak przyszedlem do Jacka to juz mi nic nieodpisywal a jak chce sie dostac na whq pisze ze niewiem ile to kros. Probowalem takze na darkness z tym haslem podawalem haslo ale ten Demon juz niereaguje na to i nie wiem co zrobic."

Jezeli ktos wie o co chodzi prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje. pozdrawiam

Roninek
04-03-2008, 18:27
Ja mam dokladnie ten sam problem, a misje na 100% wykonalem ...
...niech ktos odpisze i wytlumaczy bo ja tego nie rozumiem :/

pitek knight
04-03-2008, 18:30
Jezeli podales haslo od wieznia temu demonowi pozniej idziesz do jacka Mowisz Hi/zloto/zagadka/Woda/bye pozniej idziesz do ev na drugie pietro od npc z sd itp piszesz hi/kros pozniej idziesz na whq kladziesz 72 nuggety i jestes

Roninek
04-03-2008, 19:08
Wlasnie chodzi o to ze jak pisze do pirata to on mi nic nie odpisuje, a jak klade te golden nuty to pisze ze nie wiem ile to jest kros :/ ... moze to jakis bug czy cos. Ktos mi powiedzial ze na swoim knigchcie tez tak ma.

Specifidi
08-03-2008, 15:18
Mam ten sam problem;/. Ja robilem misje po kolei i przy piracie jacku stanolem poniewaz nic mi nie odpisuje;/. Pisze "hi" on odpowiada i na tym koniec nie dziala gadka typy "hi/zloto/zagadka/woda" A chcial bym zrobic ten qest moze jest jakis blad. mam nadzieje ze kiedys to zostanie naprawione. POzdr

Roninek
08-03-2008, 16:21
Ja juz wiem czemu ... w poradniku nie ma napisane ze "kucharzu demonow"czy jakos tak sie nazywa... trzeba powiedziec "legenda" on cos opowi i wtedy idziesz do pirata ;)