Zaloguj się

View Full Version : Sytuacja związana ze zgłoszeniem.. Kompetencja Skana wobec mnie.

Szallony
04-01-2026, 20:25
Dokładnie Skan pokazałes wielka klase, nie ma co.. ;) Straszysz mnie banem w grze powiedz za co? Za to ze w zgloszneiu napisalem ze moglo dojsc do "matactwa"? Odpisales, ze nie musisz sie tlumaczyc z niczego i ok. Chialem aby sie wypowiedziala w tym temacie osoba postronna i tylko tyle... ;) Nie wsytarsze sie Ciebie, przykro mi. Odparles atakiem w moja osobe piszac ze jestem nacpany lub pijany.. nie majac zadnych dowodow. Przykre.. ;) Powodzenia ;)
Prosze aby nie usuwac tematu, boisz sie tego co napisales czy co?

https://i.imgur.com/mBlWzmC.jpeg

Bosski ziiniwiasz
04-01-2026, 20:31
Teraz Skan bedzie probowal nakazywac ludziom o czym i z kim maja prawo rozmawiac. Jakby tego bylo malo to leakuje cudze nazwisko, o czym sam pisal, ze beda delety. Skan delete?

Skan
04-01-2026, 20:33
Odnośnie zdjęcia - bardzo ładne. Masz wiecznie problem o jakąś stronniczość wobec innych graczy. Rozumiem, że masz ból jakiś i zazdrość, że ktoś coś zdobył, ale nie musisz wymyślać niestworzonych historii, że ktoś z Administracji komuś coś pomaga. To, że Ty nie umiesz czegoś zdobyć, nie jesteś w stanie nie oznacza, że inny gracz też tego nie zrobi. Skończ snuć wiecznie swoje chore niestworzone teorie o jakiejś stronniczości czy innych rzeczach bo to już niesmaczne się robi.

Przyznaje się, że lekko mogło mnie ponieść, ale jest to spowodowane dzisiejszym dniem i sprawami związanymi z grą - kradzieżami, hackami, nielegalnymi klientami, wspomagaczami, a jeszcze Ty dodajesz do pieca popiołu. Co mogę dodać, przyjmuje krytykę na klatę. Pamiętaj, że codzienny spam do mnie, abym kogoś sprawdził czy nie używa pewnego (wspomagacza = bota) jest uciążliwe, uwierz. Dziękuje za uwagę i temat zamykam, bo zaraz się zrobi płacz Twoich kolegów, do których pewnie napisałeś, aby napisali swoje 3 grosze w temacie, by zlinczować biednego Skana. :D

Jeżeli ktoś będzie chciał coś dodać z Administracji to pewnie go otworzy i doda swoje zdanie.

Inquso
05-01-2026, 09:40
W przypadku gracza Zafariel, itemy zdobyl w legalny sposob i nie bylo zadnego matactwa. Skan, prosilbym tez, zebys nie sypal nazwiskami do graczy.

[Skan] Jeżeli gracz umieszcza swoje nazwisko w nazwie postaci, nie powinien się dziwić, że inni piszą na jego temat w taki sposób (po nazwisku) - po drugie, skąd ktoś ma wiedzieć, jakie ono jest naprawdę? Po trzecie, warto pamiętać, że takie zachowanie może wywołać niepotrzebne spory i negatywne emocje więc lepiej unikać publikowania danych osobowych w nazwach swoich postaci. Tyle ode mnie. :)

[Inquso] Po pierwsze - jesli gracz ustawil sobie taki nick, to poslugujemy sie wlasnie nim - po to on jest. Po drugie, mam wglad w sytuacje i konkretne dowody, na nazwisko gracza. Po trzecie, to wlasnie operowanie nazwiskami, a nie nickami, wywoluje niepotrzebne emocje i spory, ktorych przeciez chcemy unikac. Temat ucinam.