PDA

View Full Version : Uwaga na oszustów!

Rinson
03-02-2026, 20:23
Witajcie.

W ostatnich dniach dostajemy dużo zgłoszeń dotyczących oszustw. Zwracajcie szczególnie uwagę na to komu dajecie zaproszenia do domków! Nie wpuszczajcie nieznajomych, gdyż możecie stracić przedmioty w najmniej spodziewanym czasie. Informujemy, że odzyskiwanie/oddawanie skradzionych przedmiotów nie leży w kompetencji administracji, jest to jedynie nasza dobra wola.

Przypominamy, że do gry należy używać jedynie klienta APO ze strony serwera lub OTC by Skała (dostępny na forum). Używanie innych klientów może doprowadzić do utraty konta.

Pozdrawiamy.
Zespół APO

Demon
03-02-2026, 23:10
selekcja naturalna się to kiedyś nazywało ;_;

pamiętajcie, że w rzeczywistości jak dasz klucze do domu nieodpowiedniemu koledze to administracja Ci nie pomoże

Rekrut
04-02-2026, 05:22
Ukarać i wyrzucić z aponna dobre :-)

Skan
04-02-2026, 10:11
Mogę dopisać jedynie, że wszelkie próby oszustwa mogą zakończyć się kasacją konta.

Week
04-02-2026, 11:52
Czyli jest ich kilku na serwerze, jeszcze nie spotkałem się z takimi gagatkami, ale będę czujny.

Zarexoholik?
05-02-2026, 08:05
Mogę dopisać jedynie, że wszelkie próby oszustwa mogą zakończyć się kasacją konta.

*bez MOGĄ i wtedy ograniczy to ilość oszustw

1st R. Boonek
06-02-2026, 11:19
Kiedyś był taki zabawny sposób na oszustwo domkowe, prosiłeś gościa od którego chciałeś kupić domek aby ci go pokazał, ale zamiast sio musiał dać ci som. Gracze kiedyś byli młodsi i naiwniejsi więc każdy debilny powód takiego wyboru był w miarę reasonable na tamte czasy. Wtedy wystarczyło dać sobie aleta sio duo tak żeby gość nie zauważył, zaproponować jakiś drogi item za domek do którego trzeba dużo dopłacić. Zabiera ci soma kładzie item na podłodze a ty wchodzisz jak do siebie i zawijasz co położył xD

�� sam się tak dałem wych***c kiedyś

Obnażajcie sposób to się więcej ludzi nie nabierze, pozdrawiam ��