PDA

View Full Version : Święto Zakochanych - Valentina!

Skan
13-02-2026, 05:33
https://i.imgur.com/50BgZFZ.png

Z okazji nadchodzącego święta miłości, przygotowaliśmy dla Was wyjątkową atrakcję! Od jutra na naszym serwerze startuje mini event tematyczny, który pozwoli Wam jeszcze bardziej poczuć magię tego wyjątkowego dnia.

Co czeka na uczestników?

Spotkanie z nowym bossem Valentina - zmierzcie się z wyjątkowym przeciwnikiem, który pojawi się specjalnie na Walentynki o godzinie 20! Przetestujcie swoje umiejętności i zdobądźcie unikatowe nagrody, pokonując Walentynkowego potwora.
Szukanie Walentynkowych Serchttps://tibiopedia.pl/images/static/items/heart_pillow.gif - wyruszcie na poszukiwania ukrytych serc schowanych w miastach! Waszym zadaniem jest odnalezienie jak największej liczby serc ukrytych w różnych miejscach (Main: Capital, Evul, City of Dreams & Rook: Główne miasto, miasto dla graczy z Premium Account oraz Tropicano). Im więcej serc znajdziecie, tym cenniejsze nagrody możecie zdobyć! Ile osób wygrywa? Dowiecie się w swoim czasie. Specjalne walentynkowe serca możecie wysyłać parcelem na moją postać: Skan oraz osobiście mi wręczać na Rooku, na postać: Skan Rook do dnia 15.02.2026 r. do godziny 20:00! Wysyłanie serc nie jest obowiązkowe - możecie je również zachować dla siebie jako pamiątkę lub podarować komuś bliskiemu. To Wy decydujecie, co z nimi zrobicie. Do znalezienia będzie 100 poduszek w kształcie serca: 50 na Main oraz 50 na Rook. Już dziś około godziny 20 zostanie ukrytych kilka serc!

Walentynkowe rozdanie PACC - weźcie udział w losowaniu i zgarnijcie dni Premium Account! Nie przegapcie tej okazji! PACC będzie losowany już od dzisiaj, aż do jutra do godziny 22!

Nie czekajcie! Dołączcie do naszego Walentynkowego wydarzenia i sprawcie, by ten dzień był jeszcze bardziej wyjątkowy. Razem stworzymy niezapomniane wspomnienia i pełną miłości atmosferę!

Ektoplazma
13-02-2026, 14:32
Nieźla taktyka Ci powiem :D ten różowy fajnie wyglada (tak tak zaraz zostane ciepły) chociaz patrząc na ceny w kwiatomatach to zaczynam szczerze się zastanawiać czy nie byłoby łatwiej na ciepło? xD

Powodzenia w szukaniu serduszek, puszek albo tanich kwiaciarni :)

Pzdro

Demon
13-02-2026, 16:51
jazda widzimy się o 20, Skan bliknął na co do palenia to wieczór będzie udany :joint:

Skan
13-02-2026, 21:18
Wszystkie serca zostały dzisiaj odnalezione! Jutro rozpoczniemy kolejne poszukiwania walentynkowych serc około godziny 12, 16 i 18. Natomiast o 20 pojawi się Valentina, która opowie nam więcej o tej romantycznej przygodzie. :D Przygotujcie się na niespodzianki i mnóstwo emocji!

Rekrut
15-02-2026, 10:40
Walentynki na Apo xD nieźle.

Skan
15-02-2026, 20:34
Witamy, na początku chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim za udział w zabawie Walentynkowej, zarówno na Mainie, jak i na Rooku! Wasze zaangażowanie jest dla nas niezwykle cenne i motywujące! :D

Pełna lista osób, którym udało się wygrać:

Main:

1. Valegar (Valentines Heart Pillow: 16)
2. Schwaab (Valentines Heart Pillow: 12)
3. Wyho (Valentines Heart Pillow: 9)
4. Abuligorav (Valentines Heart Pillow: 2)
5. Capsloc (Valentines Heart Pillow: 2)
6. Nicolla (Valentines Heart Pillow: 2)
7. Feniks (Valentines Heart Pillow: 2)
8. Catalunya (Valentines Heart Pillow: 1)
9. Abdul Alhazred (Valentines Heart Pillow: 1)
10. Royal Bolts (Valentines Heart Pillow: 1)
11. Astixo (Valentines Heart Pillow: 1)
12. Schatten (Valentines Heart Pillow: 1)

Rook:

1. Raoul Duke (Valentines Heart Pillow: 18)
2. Wujofester (Valentines Heart Pillow: 7)
3. Pan Wored (Valentines Heart Pillow: 7)
4. Zawadzky (Valentines Heart Pillow: 5)
5. Imor Leto (Valentines Heart Pillow: 3)
6. Eternal Rooker (Valentines Heart Pillow: 1)

*Zastanawia Was pewnie jeszcze, dlaczego osoba z taką samą ilością serc ma wyższe miejsce od drugiej. Brałem pod uwagę to, kto pierwszy oddał serca; osoba, która oddała je jako pierwsza, była brana pod uwagę jako kandydat do lepszej nagrody, ponieważ zawczasu wykazała inicjatywę i zaangażowanie.

Teraz chyba najważniejsze pytanie: Co z nagrodami?! Niech pozostanie to tajemnicą, lecz mogę napisać, że główne nagrody to nagrody za pierwsze 3 miejsca. Reszta to nagroda pocieszenia w postaci scarab/ ultimate coins.
Gratulujemy zwycięzcom! Nagrody na Main macie już w swoim depozycie.. Natomiast po nagrody na Rookgaardzie możecie się do mnie zgłaszać w grze poprzez napisane RRV (ctr + r).

Demon
15-02-2026, 20:55
ubawiłem się jak i spociłem jak na żadnym wcześniejszym evencie!

po odebraniu nagród powiem tak, było warto i napewno widzimy się w następnych edycjach!

5 poduszek, 4 miejsce rookgard, a nagroda to 3sc
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kubesz
15-02-2026, 21:03
no fajny event nagrody jeszcze lepsze :)
2 miejsce 7 poduszek = 21uc , nagroda rabitt , cape of invisible ,hs i 7sc

Tyrion
15-02-2026, 21:15
1. Raoul Duke (Valentines Heart Pillow: 18)

Blue Exotic Butterfly, Demon Helmet, Demon Armor, Demon Legs, 18sc

Nagrody z 2010 roku, polecam serwer z całego serca. xD

Warto było wrócić na miesiąc i dowiedzieć się, że nic się tutaj nie zmieniło. xD

PS
Jednak w 2010 roku były lepsze nagrody - https://forum.toproste.pl/showthread.php?81935-Loteriada-7-6-Main-Rook. xD

Alhazred
15-02-2026, 21:29
milo bylo, fajnie ze sie znalazlem, super event!

Rekrut
16-02-2026, 09:39
Równie dobrze mogło nie być nic i żadnych nagród. Nikt wam nie kazał szukać hehe

Schwaab
16-02-2026, 13:26
Równie dobrze mogło nie być nic i żadnych nagród. Nikt wam nie kazał szukać hehe

"Im więcej serc znajdziecie, tym cenniejsze nagrody możecie zdobyć!" - tu masz cytat areczku, ze jednak nagrody musialy byc. Czytamy :) Po 2 jakby "NIKT" nie bral udzialu w evencie tzn. same 1000-2500 poziomy na MAIN by znalazly serduszka to pewnie nagrody by zostaly rozdane lepsze tj. Event Wielkanocny - https://forum.toproste.pl/showthread.php?144024-Weso%B3ych-%A6wi%B1t-Wielkanocnych!

#t
Nagrody zalosne tzw. sprzatanie wlasnego plecaka i trollowanie graczy na serwerze...
Jestem za przyznaniem Skanowi MUTE tak jak za trollowanie dostal Dudo.
https://i.imgur.com/VTzKFUb.png
Wycena: 52uc

Rozumiem Wasze rozczarowanie, ale za tak prosty event, który polega na znalezieniu danego przedmiotu nie oczekujcie przedmiotów typu Shaman, Witcher Boots czy Ultimate Weapon.. Nie zawsze takie przedmioty będą do wygrania, tym bardziej, że ja nie mogę tworzyć przedmiotów. Nie wspomnę, że niektóre przedmioty czy pieniądze wykładam z własnej kieszeni, ale rozumiem. Zawsze będzie zgrzyt i niezadowolenie. Przepraszam, że Was rozczarowałem.

Nie musi być item typu IUW, Witcher Boots czy IHota. Ale za zmarnowanie czasu (w moim przypadku) albo za stratę pieniędzy w przypadku ludzi, którzy płacili za te poduszki powinieneś się wstydzić. Mógłbyś ten czas przeznaczyć na ponowne próby kontaktu z Mortiisem i kolejne próby zrobienia jakichkolwiek postępów na tym serwerze... Po nagrodach Wielkanocnych za ten sam "Syf" tylko, że w postaci jajek łudziłem się, że będzie powtórka ale w głębi siebie wiedziałem, że zrobisz co zrobiłeś bo za dużo High Level oddało poduszkę. Następnym razem jak nie chcesz zrzucać winy na wiecznie niezadowolonych graczy, którzy nieważne co byś zrobił będą narzekać to proponuję daj listę nagród wcześniej do informacji publicznej.

Skan
16-02-2026, 16:58
Rozumiem Wasze rozczarowanie, ale za tak prosty event, który polega na znalezieniu danego przedmiotu nie oczekujcie przedmiotów typu Shaman, Witcher Boots czy Ultimate Weapon.. Nie zawsze takie przedmioty będą do wygrania, tym bardziej, że ja nie mogę tworzyć przedmiotów. Nie wspomnę, że niektóre przedmioty czy pieniądze wykładam z własnej kieszeni, ale rozumiem. Zawsze będzie zgrzyt i niezadowolenie. Przepraszam, że Was rozczarowałem.

Denek
17-02-2026, 10:26

Ogólnie to że wykładasz z własnej kieszeni to nie interesuje nikogo, bo robić tego nie musisz, a pisanie o tym też jest tak trochę słabe. Za event z jajkami na święta były dużo większe nagrody, wiem bo wygrałem ten turniej wtedy, a był tak samo prosty, powiedz po prostu że tym razem nie dali Ci na nagrody, tylko zrobiłeś z tego co miałeś i wszystko będzie si.

Wszyscy płaczecie, trzebabyło nie brac udziału a nie teraz płakać, bardzo dobrze że były takie a nie inne nagrody!