PDA

View Full Version : Adite Crit Rook - "!fight".

Schwaab
05-03-2026, 10:41
Witam od dłuższego czasu wyświetla mi się komunikat "Zostales wybrany! Wpisz !fight aby przejsc do misji - masz na to 60s" zawsze po wpisaniu komendy "!fight" z PZ czy BEZ PZ nic się nie dzieje. Chciałem zgłębić temat, ponieważ taka "adite crit" na Rooku to super sprawa przy speed, gdzie im szybciej zabijasz mobka tym szybciej wbijasz doświadczenie. Po wymianie wiadomości z innymi graczami Rookgardu i Skanem dostałem kilka nowych poszlak, które sprawdziłem i okazały się niestety błędne. Próbowałem wpisywać z PZ i Bez PZ komendę na originalnym kliencie 7.6 i NIC to nie zmieniło. Są osoby na Rooku gdzie grają tylko i wyłącznie na starym kliencie i pisali komendę X razy i również do dnia dzisiejszego nie dostali teleportu pod Quest. Poszlaki głównie zostały wyjęte z tego tematu - https://forum.toproste.pl/showthread.php?140279-!fight. Prosiłbym o jakąkolwiek interwencję, pomoc w sprawie tego Questa. Proponuję zmienić działanie danego systemu teleportu, bądź usunięcie drzwi do danego Questu lub zamiany drzwi (Zamknięte.) na bramkę z poziomem 150+ na czas innego rozwiązania sprawy.

PS.
Chyba, że zupełnie inaczej działa ten Quest i wypisuje głupoty to proszę o podsunięcie rozwiązania w celu wykonania zadania. Dziękuję.

Domcio Old
05-03-2026, 12:05
Siema, ja juz zglaszalem ten blad w 2022roku, chlopie dopiero minely 4 lata, daj im jeszcze z 5 lat i sie za to wezma xd

Skan
05-03-2026, 16:43
Witam od dłuższego czasu wyświetla mi się komunikat "Zostales wybrany! Wpisz !fight aby przejsc do misji - masz na to 60s" zawsze po wpisaniu komendy "!fight" z PZ czy BEZ PZ nic się nie dzieje.

Proszę nagraj tę sytuację.

Demon
05-03-2026, 17:18
2420lvli mi się już to wyświetla, ten !fight jest zbugowany, nie znam osoby, która to zrobiła, a jestem everyday na serwerze od 2 lat

podbijam i potwierdzam

Majsterq
05-03-2026, 17:27
Skan zapewne otrzymamy słynne "NA DNIACH". Wszyscy jednak doskonale wiemy, jak to się skończy temat zostanie zamieciony pod dywan. Gdyby komukolwiek faktycznie zależało na rozwiązaniu problemu, sam Mortiis zabrałby głos w tej dyskusji na temat tego problemu