Zaloguj się

View Full Version : Jakie masz plany na przysz?o???

DragonQ
13-10-2007, 16:23
Szukałam czy był taki temat, nie znalazłam, ale może nie umiem szukać :p . No więc jakie macie plany na przyszłość? Kim chcecie zostać, czy chcecie wyjechać?
Ja chciałabym zostać architektką, wyjechać do USA (nie do Wlk. Brytanii bo ten akcent mnie strasznie wkurza :D ). Może nawet wcześniej wyjechać tam na studia, ale raczej się nie dostanę. A wy?

Zieniu07
13-10-2007, 17:09
Ja mysle skonczyc tech. wyjechac za zarobkiem na jakies 6 miechow
wrucic z kapitalem i zrobic sklep internetowy... internetowa bierdronka zamawiasz gowno krowskie dajesz date kiedy chcesz otrzymac i my mamy ci dostarczyc za ustalona oplata

Justin
13-10-2007, 21:06
Ja bym chciał zostać.............Zapomniałem:(
Ale nie chciałbym zostać .............zapomniałem:(
A teraz na serio chciałbym skończyć studnia jakieś;p

***Diex***
13-10-2007, 21:15
Ja spieprzam z tego polskiego burdelu...mam nadzieję że ktoś wie o co mi chodzi.
Wyjeżdząm najlepiej do Brytanii ,będę informatykiem = >
Tak mi się przynajmniej marzy...
Przy okazji fajnie by było znaleźć sobie jakąś fajną żonę ;]

Po Zio Mek
13-10-2007, 21:23
ja będe .........hm.............. NOTARIUSZEM!
mało robi i dużo zarabia

alan na otsie
13-10-2007, 21:26
Ja chciałbym dostać się i ukończyć Technikum teleinformatyczne :D Potem dostać jakąś prace w zawodzie i jak pan UP mieć fajną żonę :D

Tak niewiele wymagam :D

Gandarek
17-11-2007, 14:31
A ja ;) Zostaję w Polsce i zostanę inżynierem : D

kajojek
17-11-2007, 15:11
Ja chcialbym skonczyc Technikum z dobrym wynikiem.W przyszych 3 latach na wakacjach chce wyjezdzac do Holandii wiadome po co :p Po ukonczeniu sql chcialbym sie dostac na jakas dobra politechnike i ja ukonczyc.Potem otrzymac jakis staż w Ameryce,dostac tam prace i nie wracac do glupiej Polski :] No i oczywiscie chcialbym zalozyc rodzine :)
@Alan
Ja wlasnie jestem w Technikum Teleinformatycznym :] Polecam !! :D

Cygar do Cristo
17-11-2007, 15:17
skonczyc jakies technikum .. potem na jakis rok dwa wyjechac do angli lub gdzies gdzie sa dobre nawet zarobki, ale zawsze chcialem do holandi ; d haha buf buf ale to sie nie oplaca bo bym wszytsko tam wydal .. wrocic to otworzyc jakis interes, wybudowac dom .. bawic sie do 30 .. !

Humu-un
17-11-2007, 15:28
Mysle o wyjezdzie do Kanady ... Ciezka praca ale jakie zarobki ... Jezeli to by sie nie udalo po ojcu mam piekarnie, wiec wszedl bym w ten zawod...

Assasin
17-11-2007, 17:52
A ja se zostanę vice prezesem rozlewni spirytusu albo bede robił se piwo ;o :D

Corey
17-11-2007, 22:09
przede wszystkim studia. Marketing albo AWF na instruktora siłowni (jak sie uda), jesli nie to odpowiedni kurs w tym kierunku. Potem albo robic w marketingu, albo dietetyk, albo własną siłownie otworzyć. Mysle że zostane w Polsce, jak juz to tylko na pewien okres wyjade do UK

lukasz mistrsz
17-11-2007, 22:22
Ja chcialbym zostac albo antyterrorysta, albo zolnierzem takim ktory jest np. w iraku.

Johnny Knoxville
18-11-2007, 01:46
Chciałbym wygrać w totka i mieć od hooya kasy. A tak realnie to chciałbym skończyć studia informatyczne, zdobyć dobrą robotę i zakończyć przygodę z Tibią o ile to jest do zrealizowania -.-

Verrier
18-11-2007, 08:16
A ja chciałbym zostać... Policjantem! Ale nie wiem czy gdzieś wyjadę za granice...

Piko
18-11-2007, 18:54
ja... chyba na zawodowego żołnierza......................................... ..

GladeQ
18-11-2007, 19:10
a moje marzenie to zostać informatykiem, wokalistą i być sławnym :) joke joke :)
Informatykiem chcem byc i mieć własna firme typi Microsoft :p

KodeX
18-11-2007, 23:10
A ja chce Być.... Aby dowiedzieć się kim chce zostać wielki kodeX wyslij sms na numer 7997 o treści Jesteświelki. koszt sms'a to Pensja twojej starej :<
(Serwis obsługuje Allpay.pl)

A tak na poważnie Chciał bym Zostać Takim Smuggler'em z CDA xD
Ogólnie Chciał bym zostać Redaktorem naczelnym CDA (Si di ekszyn)
Juz mam nawet Pseudo ;p "KodeX"

Sillmarilien
19-11-2007, 09:14
Mhm no to ja może architektem bym został ;] Ale oczywiście nie w Polsce może gdzieś do Anglii bym wyjechał? Hmmm.... Nie wiem.... Zobaczy sie :D

Xentox02
19-11-2007, 16:30
Witam, czytam tak wasze posty i jedno mi się nasuwa: Każdy posiada marzenia.
Co do technikum, rozumiem skończyć się skończy, na studia się pojedzie, lecz zastanawia mnie jedno każdy chcę pojechać do Anglii/USA itp itd. Też kiedyś tak myślałem byłem w Anglii i po 2 miesiącach wróciłem. Sądzicie, że tam zarobki są większe; owszem, w porównaniu do życia w Polsce tak, lecz tam wszystko kosztuje tak jakbyś kupował za złotówki w polskim sklepie. I tu mi się nasuwa pytanie, co widzicie w innych krajach, człowiek z dobrym wykształceniem, pozytywnym nastawieniem do życia a także do swojej pracy może nawet w Polsce osiągnąć "cel". Mając 16 lat też miałem MARZENIA. Sądziłem wyjadę do Anglii, zamieszkam tam a dzisiaj na stałe mieszkam w Polsce mam dobrze płatną pracę w sklepie komputerowym. Kończąc powiem wam jedno ;) Jeszcze nie raz życie kopnie wam w dupę ;), zmienicie swoje zdanie wiele razy, lecz życzę wam WSZYSTKIM spełnienia marzeń. ;)

Pozdrawiam,
Xen7oX

Becio
19-11-2007, 19:53
Tak więc ja chciałbym skończyć wszystkie szkoły po czym wyjechać do USA i zostać Marines ;) trudne do zrealizowania ale :Niemożliwe nie istnieje :D

jołek
02-12-2007, 21:09
skonczyc szkole zdac mature i znalezc dobrze platna prace najlepiej w polsce;p kupic odjechany motor albo fure i smigac i oraz oddac sie tuningowi na tyle ile tylko bedzie mozliwe i cieszyc sie swoimi osiagnieciami no i jakas rodzinka najlepiej Syn ;pp

ApAbLaZa
02-12-2007, 22:09
Heh. Moje plany na przyszłość hmmm... :P. Napewno skończenie Gimnazjum potem ZSTI (Zespół Szkoł Techniczno Informatycznych). A potem sie zobaczy pewnie studia i wyjazd z tego kraju :D:D. Najlepiej Szwecja or Belgia. Cos napewno z informatyką moze Technik Informatyk albo Programista. Pozyjemy zobaczymy

Jacke chan
03-12-2007, 01:07
A ja bym chciał zostać policjantem(wiem nikt nielubi policjantów ale mnie nie obochodzi że muwicie H.W.D.P itp) mnie to fascynuje i mnie tylko obchodzi moja przyszłość i nikt tego nie zmieni słowami H.W.D.P !!!!! Zrozumiano ?! Mam nadzieję :mad:

A w wolnych chwilach będe pracował jako informatyk.

Dann
03-12-2007, 22:25
Ja chcialbym zostac...
...
...
...
milionerem.
Zeby miec tyle kasy i tyle wolnego czasu zeby sobie grac w tibie:D nie no joke
Ale fajnie by bylo byc takim milionerem:p

Carlos :D
03-12-2007, 22:36
Jak miałem 13 lat chciałem być informatykiem(bez kitu) :D.
A teraz jakoś tak wyszło, że w wieku 22 lat pracuje w pizzeri, zmiennie z dowożeniem różnych rzeczy z drukarnii itp ;x.
Mój kolega z rl, Fager stąd (forum) wyjechał sobie chujek do Anglii. Teraz mu się tak tam powodzi że żal. A ja się tu musze kisić.
Ja tesh hcem !

#down: Ja w każdej klasie zdawałem, miałem zazwyczaj z przedmiotów 3-4. :P.
I też wolał bym wyjechać do Anglii. Nie wiem dlaczego, może można tam więcej zarobić ? ;]
Aha, i co do psów to CHWDP, i zdania nie zmienie. Po tym co się kiedyś stało.

fR33
03-12-2007, 23:04
@Up
LaL... Pracujesz w pizzeri... gratuluje wysokich lotow i ambicji ; )
Kolega spieprzyl do Angli ; O Kolejna osoba, ktora nie widzi szansy w Polsce ; O
Moze by tak wziasc los w swoje rece i zaczac pracowac nad soba, a nie grac w czasie na nauke w bezsensowne gry ; P
( Tak robi ponad 70 % osob grajacych w Tibie... Sam znam kilka osob, ktore przez ta szatanska gre nie zdaly xD )...
Hm. Napewno studia... Najprawdopodobniej prawo, dziennikarstwo, a moze...
Napewno zdobywanie doswiadczenia w Stanach badz gdzies w zachodniej Europe, aby pozniej dobrze zaczac w Polsce ; )

A ja bym chciał zostać policjantem(wiem nikt nielubi policjantów ale mnie nie obochodzi że muwicie H.W.D.P itp) mnie to fascynuje i mnie tylko obchodzi moja przyszłość i nikt tego nie zmieni słowami H.W.D.P !!!!! Zrozumiano ?! Mam nadzieję

A w wolnych chwilach będe pracował jako informatyk.
Co do tego "Hwdp"...
Jak dla mnie ludzie, ktorzy szerza tego typu hasla to idioci...
Ciekawe co byloby gdyby nie Policja...
Noz w plecy? Zrobienie krzywdy ukochanej osobie przez ...?
Powodzenia! ; x

*7up*
03-12-2007, 23:36
Ja chciał bym zostaw Informatykiem lub Mechanikiem Motoryzacji tylko te 2 mnie kręci =P i mieć jakaś ładną i miła żonę :) żebyś my sie kochali do końca życia!

To tak jak mój tatuś ^^ , Jest policjantem <jeździ radiowozem i wali mandaty za wiecie za co ;d> a w wolnych chwilach zajmuje sie informatyką!

Bald Drah
04-12-2007, 07:25
Moim planm jest zostanie sportowcem. Jak czytam to chyba jako 1 :D! Skończyć studia itd i zostać piłkarzem( właściwie bramkarzem). A jak to nie wypadli iśc na wyższą skzołe oficerska i stać się kapitanem statku pasażerskiego(lub towarowego)

Ps. I jeszcze uciec jak najdalej z Polski .... tu nie ma warunków do pracy :D(zaraz będze e nie jestem patriotom, bo nie i co wam do tego )