PDA

View Full Version : Prosze o wyt?umaczenie softow ...

daniello
17-10-2007, 09:31
Siemka chce isc na soft boots quest ale nie wiem co mnie tam czycha wiec jelsi bycsie mogli to napiszcie albo wlepcie ss-y :)

Bulii
17-10-2007, 11:59
Jest tunel z Orshaabalami a na koncu Ots kingi bodajrze 4 czy 5 pojedycza wyskakuja jak blisko podejdziesz :P

daniello
17-10-2007, 14:41
THX bo nie wiedzialem i sie balem isc ze dedne .. ;] thx wielkie jeszcze raz ;]

Drastyk
17-10-2007, 15:16
Pierw masz Tak 2 Orshabaale pozniej znowu 2 Orshabaale następnie są 2 OTS Kingi i troszke dalej znowu 2 OTS Kingi i jest skrzynka (ze skrzynki bierzesz klucz) i otwierasz drzwi które są przed toba wchodzisz w Teleport i bierzesz Nagrode : Soft Boots ...

Bulii tylko troszke wyjasnił wiec tutaj masz all jak jest na Soft Boots ..

A i wczesniej trzeba isc kupic klucz na Evuul w zamku (POtrzebny jest Bone Key)
Zeby kupic klucz (klucz kosztuj 100cc) a wejscie do Softów jest na Senji

To Tyle :D

Rivaldo King
31-10-2007, 22:31
Ja byłem 2 razy raz byliśmy juz przy kingach i ded bo jakis typ wzial all4:( a drugi raz bylo ich z 10 tych kingow:( bo prostu zal..

EsSaY
31-10-2007, 23:01
Jest tunel z Orshaabalami a na koncu Ots kingi bodajrze 4 czy 5 pojedycza wyskakuja jak blisko podejdziesz :P

Jak gówno sie znasz to po co piszesz debilu?

Pierw masz Tak 2 Orshabaale pozniej znowu 2 Orshabaale następnie są 2 OTS Kingi i troszke dalej znowu 2 OTS Kingi i jest skrzynka (ze skrzynki bierzesz klucz) i otwierasz drzwi które są przed toba wchodzisz w Teleport i bierzesz Nagrode : Soft Boots ...

Bulii tylko troszke wyjasnił wiec tutaj masz all jak jest na Soft Boots ..

A i wczesniej trzeba isc kupic klucz na Evuul w zamku (POtrzebny jest Bone Key)
Zeby kupic klucz (klucz kosztuj 100cc) a wejscie do Softów jest na Senji

To Tyle :D

Też się nie znasz debilu, więc siedź cicho.

Ja byłem 2 razy raz byliśmy juz przy kingach i ded bo jakis typ wzial all4:( a drugi raz bylo ich z 10 tych kingow:( bo prostu zal..

10 kningów to chyba na głowie masz _._

#Topic
Nie mam ss'ów, ale wytłumaczę...

Najpierw idź na evul i kieruj się w kierunku północno-zachodnim. Przejdź przez most i zabij parę elfów. Pare kratek dalej na północ, będzie zamek, ale o tym zaraz. Teraz idź na zachód i pokonaj orki, ze skrzyni na końcu tamtej drogi weź bone key. Wróc do zamku o którym wspomniałem, idź na samą górę. Tam pociągnij dźwignię i idź na sam dół. Drzwi powinny być otwarte (jeśli tak nie jest, jeszcze raz pójdź na górę i pociągnij dźwignię). Zejdź do podziemi i na drzwiach użyj klucza. Wejdź w tp i kup od Lumieli klucz (za 100cc). Teraz idź na senje ze swoją ekipą i użyj klucza na drzwiach, kiedy wszyscy tam będziecie, wejdźcie w tp. Pamiętajcie, by iść wolno, kratka po kratce i czekać. 3x wyskoczą po 2 orshabale, potem wyjdzie 1 king (jeśli dobrze podejdziecie), a potem 2 kingi. PAMIĘTAJ, ŻEBY SIĘ NIE WRACAĆ BO SIĘ KINGI ZRESPIĄ!. Potem tylko weź klucz ze skrzyni i już po queście.

--
Mam nadzieje, że pomogłem.