View Full Version : Nowa prezentacja
Zapraszam do obejrzenia, może nie jest to mistrzowsko zmontowane ale zawartość jest dość ciekawa. Chyba będziemy zmuszeni stworzyć dział specjalnie dla przesyłanych do nas prezentacji :)<object height="350" width="425">
<embed src="http://www.youtube.com/v/F7rUuX6VNKQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="350" width="425"></object>
To juz robi sie niesmaczne, pierwszy raz zrobil GM prezentacje i po tym wszedzie zaczęto robic to samo
Pogromca
18-10-2007, 07:27
Dla mnie fajna napewno sa wyrazne ss'y Mortiis sam robiles ?? :D
Mohammed
18-10-2007, 07:34
Tak świetna prezentacja by : Spy Massive/Lord Kiler.
Nadaje się na stronę główną ponieważ pozostałe prezentacje przy niej miękną..
Cielakfreestyler
18-10-2007, 07:36
Powiem że dosyć fajny montaż, lecz trochę nie do muzy :/ . Muza ma szybki "charakter" a scereny się bardzo długo zbierają xD. Zawartość nawet ciekawa :)
ps. jak możesz to zrób ten dział xD. Będzie można wybrać najlepsze lub poprostu zrobić konkursy :)
Sleykers
18-10-2007, 07:51
Prezentacja jest taka sama jak te poprzednie czy robione przez Gm czy graczy czyli totalne dno.... zebym nie znal tego otsa i lukna 1 prezentacje to bym konta nie zalozyl nawet ..1/10
Robin Rob
18-10-2007, 09:21
@up
co sie czepiasz
@topic
srednia ta prezentacja . mozna by 'okroic' te screeny . 5/10
Akananto
18-10-2007, 12:44
Może zrobic taką prezentacje w gifie? Fajnie by wyglądało :]
prezentacja taka na 4-
moim zdaniem najlepsza byla Czernego Lucyfera chociaz troche dluga ale pozadna:cool:
a czy to przypadkiem nie zrobil Spy Massive?? jakos mi sie tak wydaje ze to on:p
Hmm ...
Prezentacja , nie jest najlepszą jaką widziałem ale musze przyznać że muzyke dopasowałeś genialnie .
Moim zdaniem powinieneś dodać kilka efektów przejściowych ze screena na screen . Troche za długa . Nie każdemu chce się oglądać tak długa prezentację . Prezentacja serva powinna trwać nie dłużej niż 90 sekund .
Moja ocena to 7/10 =]
Dangerous
18-10-2007, 15:04
Żal... To nie jest prezentacja serwera tylko postaci...
Nie podoba mi sie... 1/10 za chęci.
Black Gestuga
18-10-2007, 15:13
Nie podoba mi się w ogole prezentacja ( daje na tubce najniższa ocene ) z paru przyczyn:
1) Nie pasuje mi muzyka do prezentacji - wogule jakis taki kawalek sztywny
2) 0 akcji , najwiecej screenow to stanie kolo jakiegos miejsca
3) Caly film zrobiony na podstawie screenow ( zero filmików )
4) Movie Maker ... przecierz jest tyle dobrych programów a musiałeś wybrac ten ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.