Zaloguj się

View Full Version : eXtasy Clan-Counter Strike

SiMiNa MaSaKraToS
18-10-2007, 06:57
Witam.

Prowadze Rekrutacje do |eXtasy|Clan. Będzie nie długo server 14 slotowy (w tym 2 sloty dla admów). Jeżeli chcesz do nas dołączyć napisz na stronce, tutaj, albo na GG (GG jest podane na stronce). Server kosztuje 49zł za mieciąc wiec jak ktos jest chętny to moze się złożyć na server. Zapraszam na stronke. http://www.eXtasy-Clan.bbs.pl

Pozdrawiam.

*Dark Kameleon*
18-10-2007, 15:00
skill min. medium ++
Hahhaaha? Ile ty grasz w cs'a? znakiiiiiiiiiiiiii

Cygar do Cristo
18-10-2007, 17:07
z tego co widze to jest clan ns .. wiec nie ma sie raczejczegos lepszego spodziewac ; d haha i z tym medium ++ to zrypales sprawe.. chyba nie zdajesz sobie sprawy co to jest skil mid++.. n/c

Mehsunes Dagon
18-10-2007, 17:53
Brawo dla was za piękny offtop...A ty Dark za bardzo kozaczysz -.-

@topic
Mogę dołączyć, ale muszę się zastanowić...

SiMiNa MaSaKraToS
19-10-2007, 07:20
Okulary poradzam dla panów 2x i 3x Up. Pisał to Stream. Ja jestem Obcy _._

#Up
No już gadaliśmy więc się zastanów ale dla Ciebie zawsze miejsce w Clanie jest.

Pozdro.

Aha
P.S. Nie pasuje wam? To po jakiego Grzyba wbjacie? Nie intaresujecie się to Nara.

#Down.
Ja tego nie pisałem _._ Autorem stronki jest mój kumpel z klasy...

Nara i nie komentuj już tutaj więcej.

*Dark Kameleon*
19-10-2007, 07:22
@up
ODPISZ ILE GRASZ W CS'A BO NAPISALES ZE MACIE SKILLA MED++
@mehu
nie podoba ci sie ? zycie jest brutalne xd

Cygar do Cristo
19-10-2007, 14:43
haha jak macie skila med++ to wezme kolegow zagramy jakiegos spara jak jestescie elo stim ; dd zobaczycice jaki to skil med ++ ; )

SiMiNa MaSaKraToS
19-10-2007, 14:47
#Up
Omg. Mówie że to mój rl kumpel stronke robił? Czytać nie umiemy? Bo chyba Nie. Weż idz poucz się a nie tu tera taki Kozak a na Rl Ciota. Aha i nie zainteresowany to Się nie WYPOWIADAJ!

Nara. -.-"

Nex
19-10-2007, 15:53
Moge się dołączyć? Jak nie bede sie spisywał to możecie mnie wyje*ac .... Spoko w csa gram od 3 tygodni ale robie ogromne postępy. Coraz częściej zabijam headshotem, już wiem którym sie skacze nawet

Dark Kameleon, ja to TaZ jakby co :SSSSSS
Na czerwono-- to ironia jakby co -.-

*Dark Kameleon*
19-10-2007, 16:06
@temat
jesli macie skilla med++ to rozumiem ze gracie juz ze 4 lata i na pro sprzecie?:P

@up
Rodzicie cie nie kochaja? : P daj gg to pogadamy : ) A co do tego to Pandora musial kogos zawolac bo sam to czop i nic nie umie :p /// A tak wogole PGS Gra 10 lat :P dla informacji xd

SiMiNa MaSaKraToS
19-10-2007, 16:12
#Up
Tak. Jesteśmy z Pentagramu -.-. Żal Czopa :/ Weż już tu nie komentuj i nie nabijaj postów...

Pozdro.

Nex jeśli przejdziesz testy to pogadamy o miejscu w Clanie.

#Tomek (Stre@m)
HAHA! Dobrze powiedziałeś. Dark Kameleon Kozak -.-. Najpierw kozaczy że ma Steama (Żal) A potem Jak do Pandory wie przysrał to ... A jak go Elvan (czy ktoś tam :P ) zjechał to tera tu kozaczy i się pruje ;/

Stre@m
19-10-2007, 20:00
Jakie nooby.. ja gram w cs'a od 5 lat...
Wlasciwie to mam skill mniej wiecej PRO xD

Jesli wy nie umiecie grac, to wogole sie schowaj szynszylu zagrzebany omg..