PDA

View Full Version : [Wywiad]~Rolnix~

Cygar do Cristo
06-05-2007, 20:52
Więc tak , zauważyłem dziś temat na forum , patrze a tu Rolnix wraca, więc myślę , że to może być mój debiut. Zobaczcie co z tego wyszło !

Pyta - Cygar do Cristo
Odpowiada - Rolnix

Witam , może najpierw się nam przedstaw. Jak masz na imię, gdzie mieszkasz i czym sie interesujesz?

Rolnix to w świecie rzeczywistym Hubert, pochodzi z Białegostoku, interesuję się psuciem komputerów, kursowaniem po barach miejskich i fazowaniem się fajką wodną : )

2.Jak wszyscy wiemy nie było Cię długi czas na forum jak i w grze, powiedz co Cię skłoniło do tego aby odejść, a zarówno żeby wrócić ?

Odejść? Nie wyrabiałem z modowaniem tylu analfabetów i naabków... szkoła, matura itd. A wróciłem z nudów i ciekawości x)

Przejdźmy do pytań związanych z grą :
3Pochwal się treraz wszystkim jaki miałeś lvl na armi /rl tibi

Jak dobrze pamiętam, mój sorcerer Rolnix miał około 160 levelu na armii... nie miałem czasu grać, głównie biegałem bez celu bądź zbierałem dane o działaniu serwera dla Mortiisa. Na rl Tibii przewinęło mi się przez rękaw paręnaście postaci, główna (Rolnix) miała 50 level druidem, postać poboczna (Szczepan) miała 62 level knightem, aczkolwiek byłem też pewien czas w posiadaniu knighta o levelu 102 levelu, którym grę mile wspominam : )

4. Powiedz teraz jak długo jesteś związany z APO ? i kto skłonił Cię do grania na tym otsie?

W sumie od ponad roku z ogromną przerwą, kiedy to nawet nie używało się skrótu "APO" x). Pograłem trochę, ale moja działalność opierała się głównie na modowaniu, gdzie to na forum po paru tygodniach dogoniłem drugie miejsce w postach. A serwer znalazłem sam ; )

5.Co uważasz o ludziach (nobach) którzy spamują na forum, w grze i nie umieją się zachować ?

Nie banować, tylko jechać po nich tak, żeby byli przestrogą dla innych ; )

6. Co sądzisz o nowym forum , wełlug Ciebie jest lepsze czy wolałeś stare, dobre, czarne forum ?

Wolałem stare forum, obecne nie trzyma klimatu... no i ludzi starych : /

6. Wytłumacz teraz wszytskim skąd wzięła się Twoja ksywka (nick) - Rolnix ?

A taka historia... miałem kiedyś pseudonim Rolnik wśród znajomych, a po założeniu namelocka chciałem właśnie to wprowadzić w życie. Zdenerwowany, że Rolnik już zajęte, w akcje desperacji wpisałem Rolnix... i tak już zostało ; )

7. Masz na APO takich ludzi , których nigdy nie zapomnisz i będziesz ich wspominał do końca życia ?takich zaufanych , starych kumpli ?

Hm, Elvan, Ormin, Satura, mrjabba, Domeluss, Nema LypY, Shikamaru - to moi najlepsi ze starej Armii ; )

8. Jak wiesz(może nie) na serverze są już 2 tysieczne lvl'e co myślisz o tych osobach ? może chciałbyś im cos powiedzieć/przekazać ?

Tak, że ja wolę iść na piwo niż marnować swoje życie. Chyba, że na share jadą, nie wiem : )

Podobno Neko tak ...

Ok , to już koniec naszego wywiadu , dziękuję Ci bardzo za wyczerpujące odpowiedzi i poświęcony mi czas. Jesli chcesz kogoś pozdrowic coś powiedzieć do wiary z gry /forum masz teraz możliwość .

Tylko tyle : siedzę na rooku, mam 10 level i niedługo wyłażę, żeby się starzy gracze przygotowali ; )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fotki nie będzie ponieważ rozmawialiśmy na gadu -gadu .

Proszę o komentarze.

Dede Lionheart
06-05-2007, 20:58
Calkiem fajny wywiad, troche sie o Rolnixie dowiedzialem. Rolnix, pamietam Cie ze starego forum, wtedy bylem po nickiem Drotter, nigdy nie zapomne Twojego zdjecia z fajka ;d

Angel Death
06-05-2007, 21:12
Jezu! Jak to mieć GG Rolnixa? :O Ow , mordę xd.
A tak w ogóle Rolnix nie poprawiał Cię na GG? ;D Bo kilka błędów widzę , a co do wywiadu ładny i w ogóle 'kul' ale nie lubię kolorowych czcionek mogłeś to zamienić na pogrubienie albo coś podobnego.

@down/Cygar
Masz tam kilka literówek (złe napisałeś 'wszystkim' , i 'według' więcej nie dostrzegłem :p) , a brak polskich liter w tym wypadku nie uznam jako błąd. :p

~~Kidzior~~
06-05-2007, 21:27
Fajne wywiad;)
Mogłeś dodać jeszcze z 2-3pytanka ;)
Ogólnie 9/10.
Pozdro!:)

Kooliber
06-05-2007, 21:41
Czy ty rolnix niemasz teraz 11 lvl chyba na roku cie widzilem ;P

rolnix
06-05-2007, 21:47
Taa, wyłażę z rooka... stara postać już nie istnieje, pewnie od ponad pół roku :/

Cygar do Cristo
06-05-2007, 21:49
@Angel : hmm nie poprawiał mnie bo napisałem mu na gg , że mi sie nie chce pisać z polskimi znakami a on pisał z polskimi , i myślę że chyba nie ma błędów? ; o bo patrzylem 3 razy ; d

Elvan
06-05-2007, 22:35
@Angel
Fajnie jest mieć gg Rolnixa :) Czuję się dumny !
Mogę nawet za chwileczkę do niego napisać ;p

@Topic
Wywiad fajnisty ;p

[= Matkos =]
07-05-2007, 07:18
Temam Moim Zdaniem Fajny : cool : daje 8 / 10

8 dlatego ze mogles dodac troche wiencej pytan :)

Noski
07-05-2007, 08:37
no wywiad fajny doscy mozna sie dowiedziec ze gracz wraca na scene heeh i bendzie wymiatal:D to zycze powodzenia w grze:D

POzdro

Puma
07-05-2007, 18:52
Wywiad fajny hehe 8/10

POZdro
PUma

*Love*
07-05-2007, 21:14
Wywiad nawet, nawet, ale jest kilka usterek.
Wyraźniej, przejżyściej byłoby gdyby odpowiedzi Rolnixa byłyby na czarno albo inny ciemny kolor.
Mało trochę pytań...
Ogólnie dobrze - 8/10

Glucio
08-05-2007, 20:51
fajowski wywiad, dobrze że dodałeś kolory ale byś mógł zmienić jasnoniebieski na mocny niebieski.

Mefi
08-05-2007, 21:55
Wywiad spoko, a tak pozatym Białystok mój dom. ;D

Pandora
09-05-2007, 17:27
Rolnix sam w dolinieeee :) Kabaret Ani Mru Mru tak śpiewał. Wywiad super no i sam Rolnix we własnej osobie też.

@Rolnix: Jeżeli chcesz to podaj nick twojej postaci bo nie wiem jak sie nazywa ( czyżby Rolnix ?? ;x )

Rolnix na Moderatoraa !!!! Bunt Bunt Bunt Bunt Bunt ! xD

Pietro
09-05-2007, 20:09
O, Rolnix wrócił ; ooo. Co do poradnika, może być. Ważne, że jest ; dddd.
Szczerze to stare forum też mi sie jakoś bardziej podobało od tego. Może było na domenie fora.pl, ale, to pierwsze forum Armii.

#off
Mógłbyś może na PW dać swoje gg ? Nie będę rozpowszechniał ^^'. To byłby haniebny czyn i zbrodnia narodowa wobec Ciebie. Z góry dzięki ; >>>

Ake
10-05-2007, 07:32
Wywiad dobry, ten niebieski kolor trochę... nie taki...
Ja nawet Rolnixa nie kojarzyłem... teraz trochę już wiem :)
Ogólna ocena 8/10 dobrze na początek... tylko mało pytań.

Nntssee
10-05-2007, 15:52
:D:D:D rlonix powraca :< :D:D good ;]. fajny wywiad szkoda ze odeszles z armi ;/ a wiesz co sie dzialo :D:D pod twoja nieobecnoscia ;p. Witaj znow ^^

//Nema Lypy ;]

Evil Sonic
10-05-2007, 22:25
he he spoko wywiadzik najlepsza jest fajka wodna ....

NAPM :P Narodowa Armia Palenia Marihuany :P

badz tez

FPM xD Fanatycy Palenia Marihuany Gz :] spoko Wywiad :]