View Full Version : Ekipa na anhi 2 i softy
Tan-Kian
04-11-2007, 15:09
Szukam ekipy na questy wymienione w tytule. Propozycje proszę składać na gg/w grze choć na razie Apo jest offline:P
Szukam ekipy na questy wymienione w tytule. Propozycje proszę składać na gg/w grze choć na razie Apo jest offline:P
ja moge isc z toba na anhi 2 Pisz Do Pozyczalski
HiHi jestem 1
Shadow Elementalist
04-11-2007, 21:49
Dam Ci radę...wlącz kanał trade jak ja patrze to ciągle: szukam ekipy na ani2 i softy co chwila w 1h bys zebral ekipe na softy conajmniej 8 osób ;p...więc jak mowiłem TRADE;p
Tan-Kian
06-11-2007, 13:44
Ludzi na razie nie zbierałem, bo byłą cofka i kilka lvl niestety straciłem:)
Mohammed
06-11-2007, 13:49
Jestem chętny na Annihilatora II ;]
pisz w grze go : Mohammed Al Wankhan ;P.
Chętnie pójde na anni II i softy
snakisnakisnakisnakisnakisnaknisnisnainains
ja tez chcialbym wykonac qesty na aini 2 i softy mam 208 lvl sorek tylko kiedy ? pzdr.
Tan-Kian
06-11-2007, 15:09
Mam prośbę, zgłaszajcie sie w grze, bo post "Ja też mogę iść" jest mało obiecujący, a chce zebrać jak najlepszą ekipę;)
Romeo...
06-11-2007, 15:14
Ja też moge iść, ale mam dopiero 175 lvl ale do czwartku max wbije 200 zaczekali byście na mnie ?? (jestem palladynem mój nick w grze: Romeo)
ej to czekajcie do piatku mozna go zrobic tak wieczorkiiem wezmiemy z 6 ludzi i jazda .. pisac tu albo w grze moj nic to "Gandhi"
Tan-Kian
08-11-2007, 07:19
Też jestem za tym, żeby iść w piątek, bo wiadomo, szkoła:) <szyśdziesiunt snakuuff>
MartineZ
08-11-2007, 09:09
Ja też moge iść ;] Właśnie dobiłem 200 ek ;]
<znaki?><znaki?><znaki?><znaki?><znaki?>
Romeo...
08-11-2007, 09:56
Ja już wbiłem 200 lvl to moge iść to pisz w grze do Romeo i się ustawimy kiedy pójdziemy wszyscy ! Mi pasuje w piątek :).
dobra to co do qestu to najlepiej w piatek ale tak nie wiem 19- 20 ? albo nawet po 20 :P wtedy mozna grac ale musimy tez odpowiednio trafic zeby nie bylo ze jestesmy na qescie klepiemy tak orsze a tu wyskakuje komunikat za "5 minut bedzie restart serva " wiec zeby nie mylo takiego przypalu to tyle ode mnie pzdr . :D
Tan-Kian
08-11-2007, 15:33
Nie dociera do was, żeby pisać do mnie? Posty typu pisz do mnie ignoruje...
Czyli tak idą:
Tan-Kian
Testis
Mohammed al wankhan
Amaka
Aooy (MartineZ)
Romeo
no i ja ->nick w grze "Gandhi" ...
proponowal bym juz w piatek spotkac sie cala ekipa np. przy arenie tylko tu pozostaje do przemyslenia kwestia godziny proponuje 20 .00 co wy na to ? pisac szybko bo malo czasu :P. z GoRy WielKie THX :D
Tan-Kian taki sam masz nick w grze ? ma sie rozumiec ? <tysiac pincet sto dziewincet znakow >
MartineZ
08-11-2007, 16:49
W piątek po szkole chyba najodpowiedniejsza pora. Wieczorem moga być lagi bo bedzie przeludnienie.Ale w sumie to obojętnie. Dostosuje sie do każdej pory xD
@Edit
Softy to jedna sprawa a na Anihilatora 2 kto sie pisze? ^^
Elo.
Ja z chęcią pójdę.
Mam 224 Ek, Dziki Robak...
Pasowałby mi wieczór, proszę do mnie napisać na Pw bądź w grze ; P
Pozdrawiam was.
ja tez chcem isc 200 ek napisze do was w grze ale jak co to nick: Sanchez
to lacznie jest 9 osob z tym ze ani 2 moglibysmy robic na 2 tury
1 kepia potem 2 ekipa a na softy nie wiem ile tam moze isc osob ale jak sie da to wszyscy wiecej osob chyba nie potrzeba wiec okey tylko trzeba ustalic godzine ... ja bym proferowal wieczor ale popoludnie tez moze byc tak okolo 16 ? pisac :P
MartineZ
08-11-2007, 21:06
1.Softy
Myśle że południe będzie odpowiednie. Niech zbiórka zacznie się o 15:30 a o 16:00 wyruszamy ;] Tylko gdzie sie spotykamy?
2. Anihilator
Z tymi turami to nie głupi pomysł z tym że już na ten moment trzeba zrobić liste osób bo paru graczy może iść z kim innym. ;]
1. co do tur to lepiej zeby w obu bylo po jednym knighcie jako bloker
2.na softy to moze i lepiej o 15.30 np przy trailerach w city zbiorka od 15.30 tylko zeby wszyscy byli obecni ... :P
ja mam taka propozycje ...
a) na qest ani 2 !
ida w pierwszej turze
-Tan-Kian
-Testis
-amaka
-Aooy(czy jakos tam)
w drugiej turze ida .
-Dziki Robak
-mohammed
-Gandhi (ja)
-Romeo ... to tyle
b) qest na softy ida wszyscy tam chyba max to 1o0 osob nie wiem ... piszcie :P
mala poprawka
b) qest na softy tam chyba max idzie 10 osob ... :P (mala pomylka):D
gogeta ssj4
08-11-2007, 22:54
pujde z mila checia na softy muj nick w grze to vego ussj:)
><zzznnnaaakkkiii><
ja jescze chcem isc na ani 2 i softy !!!!! nick: Sanchez !!!! ;] znaczki
MartineZ
09-11-2007, 06:57
Ci co chcą iść na softy :
Godzina 15:30 - City - Trainy na południu od depo
PS. Jak nam sie uda zrobić softy to może odrazu po tym pojdziemy na anihila 2 ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.