View Full Version : Pomocnik na doj??ie do respów ( Dracule , M_Skelety , Mastahy )
Evil Sonic
07-05-2007, 11:36
A wiec tak Zaczynam krok po kroku :
*1. Droga z pod dp :
Kierujemy sie w strone ( polodniowy - wschod ) przechodzi on przez bambo camp do npc na lodzi o nicku - Shashasah - piszemy ... Hi - Ank ....
*2. Znajdujemy sie wlaśnie na Ank jak widac na Screenie ......
tak jak napisalem idziemy z pod lodzi w strone polnocnego wyjscia z miasta ...
http://img525.imageshack.us/img525/5148/cz1bj6.jpg
*3. Znajdujemy sie przed brama miasta jak widac czarna kreska oznacze w ktora strone trzeba sie poruszac dalej :] .........
http://img340.imageshack.us/img340/5403/cz2dz6.jpg
*4. Nadal poruszamy sie po pustyni droga ta troszke trwa idziemy nadal w strone polnocno - wschodnia ...... nastepny ss ......
http://img340.imageshack.us/img340/516/cz3pb8.jpg
*5. Ok jestesmy w tej czesci miasta zaraz zaznacze na ss jak poruszac sie dalej :] .......
http://img406.imageshack.us/img406/2167/cz4ap9.jpg
*6. znajdujemy sie teraz kolo nastepnej bramy jestesmy juz prawie kolo respow .... next ss ....
http://img406.imageshack.us/img406/24/cz5zq0.jpg
*7. Teraz Schodzimy nadol zaraz pokarze gdzie sie kierowac dalej po zejsciu w dol :].......
http://img406.imageshack.us/img406/781/cz6et4.jpg
*8. Wszystkie te dziury widoczne na zdjeciu oznaczaja smierc znajduja sie w nich zombie przestrzegam o niewchodzeniu do nich xD .......
http://img183.imageshack.us/img183/3757/cz7jc9.jpg
I o to koniec mojej wedrowki i opisywania wam drogi mysle ze ten poradnik przyda sie niejednemu jesli chodzi o napisy to mysle ze kazdy bedzie wiedzial jak tam dojsc poprostu trzeba isc w strone oznaczona strzalkami i dotrzecie do respow swoich potworkow xD ........
Linie po ktorych trzeba sie poruszac oznaczone sa na malej mapce po prawej stronie ekranu zaznaczone sa one czarna gruba linia :]
powodzenia w expieniu zycze kazdemu graczowi xD to tyle odemnie :]
Mega Sebek
10-05-2007, 18:22
dobrze ale ,ktora to wyspa jest bo nie wiem ??
~~Kidzior~~
10-05-2007, 18:28
Hmmm....l
no to ja daje 7.5/10
Dlaczego nie max?
1-SS są za duże. Powinieneś uciąć niepotrzebne rzeczy czyli swoje eq czy pasek zadań.
2-Mapa powinna byś osobno.
3- Troche napisy nie staranne ;)
4-0.5 pkt za taki ogólny wygląd:P czyli podsumowanie punktów 1,2,3.
Ale ogólnie poradnik jest bardzo fajny:) Niektórym się przyda i oszczędzi głupich pytań;)
Pozdro
Fajny poradnik, artykuł. Mam nadzieje, że dzięki niemu nie będzie już tematów z pytaniami jak dojść tam.
Zgodze się z Kidzorem. Mogłeś niepotrzebne rzeczy uciąć, ale i tak jest dobrze. 9/10
poradnik w sumie może być, ale nie podoba mi się to jak wykonałeś. Mogłeś użyć kolorów lub pogrubienia, zmniejszyć zdjecia (tych co czytają chyba nie interesuje jakie masz eq, co masz w bp itp.) Szkoda, że nie jest opisana cała wyspa.
Dede Lionheart
10-05-2007, 20:40
Powiem tak.
Poradnik w sumie fajny, ale nadal jestem zdania, że każdy powinien sam sobie
znaleść.
Ps. Pisze się "Stąd", a nie "Z tąd"
Evil Sonic
10-05-2007, 22:44
Jezeli chodzi o wyspe jest to < Ankranos > he he ok spoko wasze wskazowki przydadza sie na przyszlosc jezeli bede robil cos podobnego napewno zastosuje sie do waszych uwaga thx za wasze wypowiedzi ....... :]
no EVIl wrescie poradnik ukazal sie w tym dziale?:D hehe no jest bardzo fajny i latwo trafic tym co nie wiedza bardzo fajny pozytwik jakby dzialalo
POZDro
Evil Xardas
11-05-2007, 11:13
OMG Poradnik bardzo fajny, ale ... Wyobraż sobie 300 osób ma pacc, z czego z 50 chodziło na Demon Skeletony itp. Teraz po 150 będzie chodzić :p Nie będzie się dało expić, no, ale cóż :/ Takie życie...
Lord Kdpl
11-05-2007, 12:43
Poradnik bardzo dobry według mnie. Z pewnością pomoże wielu graczom.
P.S. Poprawiłbyś te błędy ort. xD
Bialy Goral
12-05-2007, 13:55
OMG poradnik taki sobie...
Nie wiem dlaczego ale mnie to wkurza jak ktoś robi poradnik do takich potworków na których sam nie bedzie w stanie expić bo all zajęte bedzie...
Wczoraj jak grałem to wpadało po 2 noobków na 5 minut w czym chyba 3 włączało skulle żeby mnie zabić jednemu sie udało ale to był 380 lvl... nawet widziałem jak 2x 370 lvl expiły na jednym respie (żenada nie prawda?) a teraz będzie chyba 1 noob na minute..... i w ten sposub prawie nikt nie będzie mógł expić swobodnie. Jedynym rozwiązaniem jest dorobienie około 10 respów (3 MSy w jednym) dracul ze 4 respy więcej itp...
Pozdro
Kuba Fighter
13-05-2007, 13:29
Sonick gratulacje!!
Bardzo mi pomogles dojsc na drakule !!
Gdyby nie ty to bym pewnie na undead's albo na monster's skeleton'y wszedł!!
Poradnik oceniam na 9,5/10, czytelnie napisany. Kiedy go przeczytałem to natychmiast poszedłem sprawdzić, no i oczywiście trafiłem ^^. Jeszcze raz gratuluje dobrze wykonanego poradnika.
Poradnik bardzo dobry:D Nie trzeba pytac w grze cala noc o dojscie do...
Takich poradnikow powinno byc wiecej 9/10 :))
Ładny poradnik aczkolwiek chyba łatwiej byłoby zrobić poprostu mapke:) Mało ludzi korzysta z poradników na forum ale i tak plus dla ciebie.
poradnik fajnie zrobiony, lecz jak to możliwe, że masz ADDONY?
ja niegrałem przez pewien okres czasu, być może nie mam wiedzy :P
Evil Sonic
09-06-2007, 16:47
Widze ze sie poradniczek przydal he he zauwazylem rowniez ze juz coraz wiecej osob expi na tych respach hi hi xD
@up Evil Sonic
Bardzo fajny poradnik zrobiłeś ;), Mi za 1 razem się drogi pomyliły, i weszłem w te dziury z Zombie ;)
Oczywiście poszedłem na hita, hehe
Evil Sonic
10-06-2007, 17:48
Zdaża sie tak czasem bywa ale myśle ze next razem juz doszedles do celu he he :P
nie no poradnik wypas , na poczatku all gadali o ank ank a ja lysy nie wiem ocb :P 10/10
[off topick]
Neither mnie rozsmieszyl "i weszłem w te dziury z Zombie" ... i on broni jezyka ojczystego ? <lol2> smiech na sali <lol2>
Lord Tomek
20-06-2007, 17:51
Przydał poradnik mi się, bardzo dobrze wszystko opisuje :) Dużo kolesi, mam jeszcze trochę za mały lvl jak wbije to na pewno na te potworki pójdę :D
Mi poradnik bardzo się podoba. Pomógł mi i moim ziomkom dlatego daję 9/10.
Nie dam 10/10 bo jest kilka niedociągnięć ale ogólnie git :D
ciekawe cieckawe.. Jakmi sie ban na sorca skonczy to lete tam prędko. Sprubuje drakule :DDD Moze tez kogos pouham na mastahah....
A co doporadnika to swietny. Przejrzysty i ciekawy.
9/10 co te krechy pokazujace droge troche za duze..
Dzięki za poradnik, przydał się, ale gdybyś miał jeszcze chęci coś poprawić to te czarne kreski szczerze mówiąc bardzo słabo je widać i zastanawiałem się czy tam jest jakaś literka czy coś :) I przydało by się napisać ostrzeżenie... że są tam dziury na środku już pod ziemią, dzięki którymi możemy sobie spaść do... ZOMBIE... niestety, ale padłem na dwa strzały :(
Reszta jak najbardziej w porządku!
Fajny poradnik bylem tam i wszedlem do dziury nastepnie udalem sie ponownie na undeady i mnie dedly ale poradnik wporzo 9/10 respect :D
NaneKnight
12-10-2007, 12:49
Poradnik 10/10 Ładne Wykonanie :) Tylko Kidzior ma racje mogłes uciąc zbędne elementy bo sie dłużej ładuje xD
Ps: Jaki masz odtwarzacz muzyki bo na jedyn screenie był w pasku...
Podaj nazwe bo potrzebny mi taki który sie minimalizuje do takiego "stanu"
Reput 4u
Dzięki temu poradnikowi dotarłem na dracule ^^ :) Teraz będe wiedział jak dojść potem na Monster Skielety O.o :)
Zdecydowanie oceniam ten poradnik na 9.5/10
bardzo dobrze opisane ładnie droga zaznaczona, ostrzeżenie przed pułapkami niewiem ludzie co wy sie czepiacie tego ,że o tu mogłeś obciąć a tu pokolorowac.... ważne że napisał i poświęcił na to swój czas no i zaoszczędził wielu początkującym trudu w znajdowaniu tych mobków :D
pogromca szczurow
28-10-2007, 21:35
Mam jeszcze 1 pytanko :p . Na ostatnim ss-ie jest jeszcze 1 droga (na gorę) . Gdzie ona prowadzi??:cool:
Lost Girl II
28-10-2007, 21:50
Mi się podoba twój styl robienia poradników oby tak dalej.
Zrób jeszcze dojście do Mistic Scarabów i flubberow(ale to juz troszke skomplikowane ;p )
Mi się ten poradnik nieprzydał ale tym którzy nie znali jeszcze drogi napewno tak.
Mogłes troszke uzyc bb code ladniej by wygladalo xd
No,no postarales sie bardzo ladny poradnik ;) 10/10
aa a tak przy okazji jak odtwarzać w ten sposob muzyke co na 1 ss ? ;>
Ze na górze ekranu pisze title piosenki.
kamilkpl
26-12-2007, 11:25
Ładny poradnik bardzo mi się przydał bo chciałem dojść na monster skeletony i nie wiedziałem gdzie są moja ocena to 9/10:D
IKillYou
13-01-2008, 23:59
No w Końcu funkcja Szukaj zadziałała...
Bo szukałem drogi jak dojść na Dracule i teram wiem ^^ 10/10 dla Ciebie.
Tylko czemu nie pokazuje bodajże 6 screena?
Evil Sonic
28-02-2008, 14:17
He he pare osob pyta jaki to jest odwarzacz muzyki nazywa on sie ( Jet Audio ) polecam sluzy mi on juz od dluzszego czasu i nienazekam :) pzdr a ha dzieki za komenty :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.