Zaloguj się

View Full Version : Apo Client Site

Nixon
11-11-2007, 20:32
W dniu dzisiejszym (11 listopada 2007) powstała oficjalna strona Apo Clienta. Wszystkie wersje tegoż klienta będą ukazywały się właśnie tam.

http://www.apoclient.ir.pl

Do tego:
- Poradnik instalacji
- Szczegółowe opisy klientów.
- Grafiki o tematyce Apo Clienta/Apo by Diex.

Zapraszam!

@Down
Layout będzie zmieniony za jakiś czas. Wiem, że ten nie jest idealny.

@*kris*
Tak, jest spolszczony. Temat o Apo Cliencie znajduje w dziale Poradniki.

Cielakfreestyler
11-11-2007, 20:44
Po sskach strona powitalna nie za fajna ;(... Postaraj się daj jakiegoś smoczka albo coś ;d

Pozdrawiam

*Kris*
12-11-2007, 14:01
No fajnie ale on jest spolszczony chodziaz? Bo nic nie napisales o nim ;(
Sciagne go potem i przetestuje xD BB.

Chojrak :P
12-11-2007, 21:25
Hahaha. Nixonq? Co ty jeszcze nie zrobisz ?! :P Strona zajebista tak samo skin itp xP .. Apo Klinet rox xP.....

Mogę Ci dać już reputq?:d

Dark Belfix
13-11-2007, 16:16
Apo Client v3.0 Jest zajebisty :] :) GO go v4.0

Nixon
19-12-2007, 17:44
http://www.apoclient.ir.pl

Strona została przeniesiona na nowy serwer - Lepszy, szybszy, bez reklam.

Szczególne dzięki dla Exoda, który udostępnił miejsce na swoim serwerze oraz dołączył do Apo Client Teamu.

Pragnę też dodać, że nowy klient ukaże się w najbliższym czasie, a w pierwszej kolejności pojawi się właśnie na stronie. Czuwajcie. ^^

Lord Mallack II
20-12-2007, 15:54
Wszystko ok ale kolory linków na tej stronie sa do DUPY! Bo ledwo co widać co tam pisze mam nadzieję, że to zmienisz.

Arhadus
21-12-2007, 08:27
Copyright © Apoclient 2007.
Nixon Production. All rights reserved.

Buahahahah.
Przecież to jest gotowy szablon, z którego nie wolno usuwać stopki autora. Przykro mi, ale złamałeś prawa autorskie. To, że napisałeś o tym w newsie nie załatwia sprawy, stopki nie można usuwać.

_RaZoR_
21-12-2007, 10:10
Nie no klient nawet fajny ale ma kilka błędów juz znalezionych lepiej wkleic tibia.spr i jest luzik XD

Exod
21-12-2007, 11:18
Buahahahah.
Przecież to jest gotowy szablon, z którego nie wolno usuwać stopki autora. Przykro mi, ale złamałeś prawa autorskie. To, że napisałeś o tym w newsie nie załatwia sprawy, stopki nie można usuwać.

Nie, to nie jest gotowy szablon, poprawka, to był gotowy szablon. W tym momencie strona od strony technicznej jest całkowicie przepisana. Elementem, który ex-szablon jeszcze obsługuje jest oprawa graficzna, która też działa straszliwie do dupy.
Stopka została usunięta ze względu na automatyczne wklejanie reklam, za takie ścierwo podziękujemy.

Arhadus
21-12-2007, 12:08
Nie, to nie jest gotowy szablon, poprawka, to był gotowy szablon. W tym momencie strona od strony technicznej jest całkowicie przepisana. Elementem, który ex-szablon jeszcze obsługuje jest oprawa graficzna, która też działa straszliwie do dupy.
Stopka została usunięta ze względu na automatyczne wklejanie reklam, za takie ścierwo podziękujemy.
Acha, przepraszam. Zwracam honor ; ).

#topic
Official Forum / Forum - proponuję dać link do tematu z klientem.

damianpia
21-12-2007, 18:39
A dałoby się zmienić ikonkę oraz nazwę z "Tibia" na "APO" ? jak jest uruchomione, na pasku zadań ?

Tettmeier
21-12-2007, 18:41
# Nie zamieszczamy linków do innych serwerów, serwisów w celu reklamy.

To chyba się reklama nazywa O o. Wiem, wiem. Ten klient jest zrobiony dla APO itp. Ale po co tu opublikowałeś link do strony.. Nie udało Ci się być doskonałym ^.-'. Nixon - tylko jak już tu wejdziesz i zobaczysz mój komentarz to nie drzyj mi ryja na gadu, że coś napisałem nie tak jak trzeba. Może nie mam racji, ale osobiście myślę, że złamałeś regulamin.

!Macius!
24-12-2007, 23:11
problem mam. więc sciagam klijenta i zapisuje mi w jakims dziwnym formacie nie moge zaistalowac bo nei jest ani w exe ani w rar ...niewiem ococ chodzi i tak z kazda wesrja
ps. po dluzszym czasie uzywania wyskakuje blad i trzeba odnowa wlanczac :/:D

Nixon
25-12-2007, 10:22
Którą wersję ściągasz?
Spróbuj z tego linku:
http://exod.webd.pl/client/Client/Apo%20Client%20v4.0.exe

Nie dziala Mi Klient
25-01-2008, 20:05
Blaagam Pomuzcie Gdy sicagam klienta v4. jak scaignie sie 16% to pisze taki Napis : BLAD ! the setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program. Plxxxx Pomuzcie co mam zrobic ;;// :mad::mad::mad::(:(:confused::confused Za POmoc Bardzo Dziekuje :)

Z Gory THX Nr GG : 6782894 Pisac PRosze