View Full Version : Apo Client Site
W dniu dzisiejszym (11 listopada 2007) powstała oficjalna strona Apo Clienta. Wszystkie wersje tegoż klienta będą ukazywały się właśnie tam.
http://www.apoclient.ir.pl
Do tego:
- Poradnik instalacji
- Szczegółowe opisy klientów.
- Grafiki o tematyce Apo Clienta/Apo by Diex.
Zapraszam!
@Down
Layout będzie zmieniony za jakiś czas. Wiem, że ten nie jest idealny.
@*kris*
Tak, jest spolszczony. Temat o Apo Cliencie znajduje w dziale Poradniki.
Cielakfreestyler
11-11-2007, 20:44
Po sskach strona powitalna nie za fajna ;(... Postaraj się daj jakiegoś smoczka albo coś ;d
Pozdrawiam
No fajnie ale on jest spolszczony chodziaz? Bo nic nie napisales o nim ;(
Sciagne go potem i przetestuje xD BB.
Chojrak :P
12-11-2007, 21:25
Hahaha. Nixonq? Co ty jeszcze nie zrobisz ?! :P Strona zajebista tak samo skin itp xP .. Apo Klinet rox xP.....
Mogę Ci dać już reputq?:d
Dark Belfix
13-11-2007, 16:16
Apo Client v3.0 Jest zajebisty :] :) GO go v4.0
http://www.apoclient.ir.pl
Strona została przeniesiona na nowy serwer - Lepszy, szybszy, bez reklam.
Szczególne dzięki dla Exoda, który udostępnił miejsce na swoim serwerze oraz dołączył do Apo Client Teamu.
Pragnę też dodać, że nowy klient ukaże się w najbliższym czasie, a w pierwszej kolejności pojawi się właśnie na stronie. Czuwajcie. ^^
Lord Mallack II
20-12-2007, 15:54
Wszystko ok ale kolory linków na tej stronie sa do DUPY! Bo ledwo co widać co tam pisze mam nadzieję, że to zmienisz.
Copyright © Apoclient 2007.
Nixon Production. All rights reserved.
Buahahahah.
Przecież to jest gotowy szablon, z którego nie wolno usuwać stopki autora. Przykro mi, ale złamałeś prawa autorskie. To, że napisałeś o tym w newsie nie załatwia sprawy, stopki nie można usuwać.
Nie no klient nawet fajny ale ma kilka błędów juz znalezionych lepiej wkleic tibia.spr i jest luzik XD
Buahahahah.
Przecież to jest gotowy szablon, z którego nie wolno usuwać stopki autora. Przykro mi, ale złamałeś prawa autorskie. To, że napisałeś o tym w newsie nie załatwia sprawy, stopki nie można usuwać.
Nie, to nie jest gotowy szablon, poprawka, to był gotowy szablon. W tym momencie strona od strony technicznej jest całkowicie przepisana. Elementem, który ex-szablon jeszcze obsługuje jest oprawa graficzna, która też działa straszliwie do dupy.
Stopka została usunięta ze względu na automatyczne wklejanie reklam, za takie ścierwo podziękujemy.
Nie, to nie jest gotowy szablon, poprawka, to był gotowy szablon. W tym momencie strona od strony technicznej jest całkowicie przepisana. Elementem, który ex-szablon jeszcze obsługuje jest oprawa graficzna, która też działa straszliwie do dupy.
Stopka została usunięta ze względu na automatyczne wklejanie reklam, za takie ścierwo podziękujemy.
Acha, przepraszam. Zwracam honor ; ).
#topic
Official Forum / Forum - proponuję dać link do tematu z klientem.
damianpia
21-12-2007, 18:39
A dałoby się zmienić ikonkę oraz nazwę z "Tibia" na "APO" ? jak jest uruchomione, na pasku zadań ?
Tettmeier
21-12-2007, 18:41
# Nie zamieszczamy linków do innych serwerów, serwisów w celu reklamy.
To chyba się reklama nazywa O o. Wiem, wiem. Ten klient jest zrobiony dla APO itp. Ale po co tu opublikowałeś link do strony.. Nie udało Ci się być doskonałym ^.-'. Nixon - tylko jak już tu wejdziesz i zobaczysz mój komentarz to nie drzyj mi ryja na gadu, że coś napisałem nie tak jak trzeba. Może nie mam racji, ale osobiście myślę, że złamałeś regulamin.
!Macius!
24-12-2007, 23:11
problem mam. więc sciagam klijenta i zapisuje mi w jakims dziwnym formacie nie moge zaistalowac bo nei jest ani w exe ani w rar ...niewiem ococ chodzi i tak z kazda wesrja
ps. po dluzszym czasie uzywania wyskakuje blad i trzeba odnowa wlanczac :/:D
Którą wersję ściągasz?
Spróbuj z tego linku:
http://exod.webd.pl/client/Client/Apo%20Client%20v4.0.exe
Nie dziala Mi Klient
25-01-2008, 20:05
Blaagam Pomuzcie Gdy sicagam klienta v4. jak scaignie sie 16% to pisze taki Napis : BLAD ! the setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program. Plxxxx Pomuzcie co mam zrobic ;;// :mad::mad::mad::(:(:confused::confused Za POmoc Bardzo Dziekuje :)
Z Gory THX Nr GG : 6782894 Pisac PRosze
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.