PDA

View Full Version : Wasza Pierwsza Mi?o??

SiveK
18-04-2007, 09:53
Tu mozecie opisac Historie swojej Pierwszej Miłości

Ja nie zaczne bo jeszcze niemiałem

xD Luki xD
18-04-2007, 13:01
Hmm miałem chyba z 4 latka i bardzo lubiałem taką dziewczynę z drugiego piętra 21 lat miała wtedy ona też mnie lubiała opiekowała się mną czasem jak rodzice wyszli, abo coś i ja się w niej kochałem :D ale ile to ja miałem lat :>

Evil
18-04-2007, 14:03
Ja niestety nie mialem :(

Pan Mati
18-04-2007, 14:11
Narazie nic takiego fajnego nie było.

Spotykałem się po prostu z dziewczyną, ale to tylko tyle.

Dokładnie chodziliśmy tydzień :D

Ale teraz mam taką jedną laske na oku więc jak coś to edita dam jak temacik będzie :D

-NuMaXi-
18-04-2007, 14:15
Szczerze? Dostrzegłem ją w 1 klasie podstawówki...
Karolina Laudan. Ja się jej podobałem, a ona mi :D Wzajemna sympatia. Na razie nie chce żadnej miłości...(no coś tam może)... Ale o sexie to nawet nie myśle...

Cineks 2
18-04-2007, 15:00
A ja się zakochałem w koleżance mojej siostry xD :D

Dratris
19-04-2007, 17:44
Ale o sexie to nawet nie myśle...

A miłość opiera się tylko na Sexie ?

Ja już poznałem te jedyną ...

PacxKnight
19-04-2007, 17:47
Jednym to tylko jedno w głowie... ja się w sumie nie zakochałem choc teraz do Tusi... y.. znaczy się Marty czuję coś mocniejszego od przyjaźni lecz słabszego od miłości może to się jakoś rozwinie xP kto to wie... i w sumie to ona odwzajemnia uczucie... przynajmniej na poziomie przyjaźni ;)

*Love*
19-04-2007, 17:48
Spotkanie z Moja Sympatią

Pewnego Pięknego dnia, siedząc przed komputerem

zastanawiałem się co robić. Komupter mam słaby więc mało gier

działa. W Tibie nie chce mi się grać bo mnie znudziła... Zostało mi

tylko jedno. Bycie na Gadu-Gadu. Akurat było dużo osób, około 8

wiec mogłem pogadać. Rozmawiałem sobie z kolegą co jest zadane

na nasępny dzień, aż tu nagle zobaczyłem w pravym dolnym rogu

napis - Oksana jest dostępna. To była moja sympatia w

Podstawówce. Bujałem się w niej bez opamiętania, jednak bez

wzajemności. Trochę bałem się do niej napisać. I dziwnym trafem

losu ona sama do mnie napisała. Więc sobie pomyślałem "Czego

ona może chcieć ode mnie?". Dziwiłem się nie wiarygodnie bo

był taki tekst - "Cześć, mam prośbę. Możesz mi narysować na

kartce papieru jakieś piękne graffitti? Później jakiś malarz by na

mojej scianie w pokoju to namalował." Napisałem Ok, ale tez

dodałem swoje nie zbyt mądre zdanie - "Oczywiście, ale czemu

akurat ja?", Jej odpowiedz mnie zdumiła - "Bo znam tylko 1

osobę w Gdańsku, która się tym zajmuję.". Zajmowałem się

Graffitti, ale w podstawówce wiec nie wiedziałem czy dam radę.

Dalsza rozmowa nie była zbyt ważna, ponieważ pytałem się o

kolory i styl. A takich szczegółów to ja chyba nie musze pisać...

Następnego Dnia zabrałem się odrazu do roboty. To była

dziewczyna więc pomyślałem, ze napewno musi być różowe. Dałem

pasek na ukos napisu pomarańczowy i odedchnełem z ulgą i

powiedziałem sam do siebie - "Yeah! Skończyłem!" Umówiłem

się z ów moją dawną sympatią na sobotę pod Pomnikiem. Jadąć

pod pomnik serce biło mi jak szalone. Wysiadając ujżałem ją. Była

blondynką, wyskoką bo jakieś 1.80m niebieskie oczy. Poprostu

była piękna. Nie oczekiwanie odezwało się we mnie coś dziwnego.

Znów dziwnie się czułem blisko niej. Czyżbym znów się zakochał?

Dałem jej Graffitti i oceniła je na 9/10, osobiście dałem 5/10, ale to

szczegół. Chciałem jechać już Autobusem, ale nieoczekiwanie

Spytała się mnie czy ma mnie odprowadzić. Zgodziłem się jednak

nie wiedziałem gdzie mamy iść bo przystanek był obok...

Szliśmy chodnikiem koło głównej ulicy i doszliśmy do przystanku

Tranwajowego. Jak zawsze pożegnaliśmy się w dziwny sposób,

mozna powiedzieć, ze dziewczency. Oboje powiedzieliśmy sobie -

"Papa". I pojechałem do domu myśląc cały czas o tym
spotkaniu...

Opowiadanie pochodzi z mojego tematu Opowiadania by Love. Opowieść jest w 100%. A jak się poznaliśmy to nie pamiętam...

Razorek
19-04-2007, 18:40
ja nie doznałem jeszcze tej miłości powód? żadnej fajnej nie poznałem ;/

Neither
20-04-2007, 20:21
Ja jak miałem 4 latka to zobaczyłem takiego "menela" pod sklepem i wiedziałem, że to jest to ;)

Puma
20-04-2007, 21:24
Tez jescze nie znalazlem tej jedynej, jak juz byla jedna fajna to pusta jak but xD xD

Pavan
21-04-2007, 08:47
Nie z czasownikami piszemy osobno, ale ja się nie czepiam ;P

Ja jeszcze PRAWDZIWEJ miłości nie spotkałem. Tylko takie tam związki 1 miesiąc, 2 max-.-'

SyncMaster
21-04-2007, 15:19
Moja pierwsza miłość to była szkolna przeczkolanka :D:D. Ale nie na prawde to moja miłość sie zaczeła w przeczkolu miałem wtedy około 7-8lat. Przyszłem do przeczkola, nagle ujżałem najpiękniejszą dziewczyne na świecie, chyba nie było ładniejszej. Ciągle sie jej podlizwyałem chodziłem za nią. Nadal sie to toczyło w 1 Klasie jednak jak zobaczyłem to co zobaczyłem to aż cułem jak mi sie serce złamało zobaczyłem jak dawała buzi jakiemuś starszemu chłopakowi bardzo się tym przejołem i sie aż popłakałem. Jednak w puźniejszym czasie okazało sie, że to jej brat starszy od niej o 5 lat. Odrazu mi ulżyło. Następnie w 2Klasie już nie mogłem powiedziałem jej, że ją kocham, kocham już ją od zerówki. Wtedu ona odpowiedziała, że też sie we mnie kocha. Od tamtego czasu cały czas z nią chodze i nie przeżywamy jak narazie, żadnego kryzysu. :) Mam nadzieje, że dobrze to opisałem...

saduwa
06-07-2007, 22:34
SyncMaster hah jaka przedszolna historia
ja mialem pierwsza dziewczyne gdzies w 3 klasie podstawowki <lol2> a drugiej juz niebylo ; p

Dangerous
06-07-2007, 23:09
Moją pierwszą prawdziwą miłość poznałem 4 miesiące temu...
Jesteśmy razem do dziś. Jest nam dobrze i niech tak pozostanie...
Nikogo wcześniej tak nie kochałem jak kocham ją...
Nie mogę bez niej żyć...
To tyle. =D

Pogromca
06-07-2007, 23:51
Moja 1 milosc bylo w gimnazium w 1 klasie poznalem kolerzanke fajna bylem z nia 3 miesiace i koniec a szczegulow nie powiem ;p:D

Magiq
07-07-2007, 01:35
Pierwsza miłośc? Chyba w podstawówce w 3 klasie. Ale nic z tego nie wyszło.
Ale tak naprade zauroczyła mnie ostatnio dziewczyna. Może coś będzie jak zdobęde się na odwage by jej coś zaproponowac.;)

Mc Eco
19-07-2007, 12:08
Moja pierwsza milosc byla w 1 klasie Gimnazuium teraz mam 89lat i mi kutas nie stoi ale wtedy dymalem ja prez 2dni XD Zart.

Moja 1 milosc byla w 1 gimnazium i cgadze z ta lasa do tej pry fajna SZprcha xD chccie jej otki piszcie na priv jest (gola naprawde) :);)

21-07-2007, 21:24
Cóż... nie opiszę pierwszej mojej miłości ponieważ było to bardzo dawno (podstawówka) i nie traktowałem tego tak poważnie.
Opiszę czasy liceum. ^^

To tak :
Byłem sobie normalnym uczniem liceum. Radziłem sobie bardzo dobrze z nauką jak i z sportami. Ogólnie nie miałem problemów. Lecz pewnego dnia ujrzałem ją... Jej oczy... piękny błękit... jej włosy... krucza czerń... jej nogi... ogólnie bardzo zgrabna i piękna...
Lecz nie miałem odwagi z nią pogadać... byłem onieśmielony i oczarowany nią...
Lecz około tydzień później miała być impreza (dyskoteka).
I owszem była. Przyszłem i zobaczyłem ją... przyszła... zpiełem się podszedłem i spytałem czy zatańczy ze mną... zgodziła się ^^
Tańczylismy do rana...
Dalej nie będe opisywać bo pewnie sie domyślacie co sie mogło stać, gdy kobieta i mężczyzna po wypicu kilku drinków robi.
No i jestem z nią do teraz ;)

Shagrat
22-07-2007, 09:52
Ja swoją prawdziwą miłość poznałem już w 5 klasie podstawówki :cool: ale do tej pory jesteśmy ze sobą, przy czym we wrześniu zawitam do 3 gimnazjum :D

No i jak to powiedział pan @up wolę nie opisywać dokładniejszych szczegółów ^^
bo pewnie sie domyślacie co sie mogło stać, gdy kobieta i mężczyzna po wypicu kilku drinków robi.

Ale obyło się bez drinków xD

Druidowy Druid
24-07-2007, 12:12
Pierwsza laska w przedszkolu Xd next w 4 klasie ale zerwalem z nia bo sie brzydko ubierala xD

wiatrak
25-07-2007, 16:24
nie mialem jeszcze dziewczyny:(

flypek
18-08-2007, 11:42
Jest taka ladna z mojej klasy i ja sie w niej ---> a ono w kims innym ---> koniec historii i nic z tego nie wyjdzie :cool: ale mam mala nadzieje taka tyci-tyci:D

Xarus
19-08-2007, 19:35
Fajny Temat ;]

Hmm nie wiem co wam napisać, mam 15 lat. "Ona" jest o rok młodsza, poznaliśmy się rok temu na wakacjach. Wymieniliśmy się numerami kom i gg. Mieszka 50km ode mnie, jesteśmy razem od 10 miesięcy...

Humu-un
20-08-2007, 00:18
Hmm miala na imie Asia, byla to moja pierwsza wielka milosc ( 7 miechow ) brunetka 1.80 ( miala czym oddychac) xD, Piekny harakter... Ahhhhh te czasy:(

Wrangler
20-08-2007, 20:02
Ja chodze z moja pierwsza miłością od 4 kl. podstawówki (;o) ogólnie fajna laska, blond włosy itp. na 4um jest jej foto w temacie: Jakie laski wam sie najbardziej podobaja czy coś takiego

@down
omg PIERWSZA MIŁOŚĆ JEST TYLKO JEDNA!!!!!!!!!!!!!!

oLo
21-08-2007, 00:24
Moja piersza miłość... Niepamiętam zadużo tego miałem:P

sankuu
21-08-2007, 17:34
Ja mialem kilka ale raz na treningu taka dupcia ze powiem xD Powiedziala domnie ze mam seksowny dres (a wczym ćwiczyc karate? :) i od tej pory zamna łazila ^^

krzysiek_15
22-08-2007, 16:44
moja milosc mhmmm na wakacjach ale bardzo krotka znajomosc tylko tydzien pozmniej kontakt gg i kom ale to nie to samo;p;p

Mrova 232
22-08-2007, 17:38
Moja pierwsza miłość (nie szczęsliwa :() Zaczeła się w 3 klasie . Musiałem pojsć do takiej świetlicy (dla dzieci ,których tam rodzice pozniej odbeiraja ze szkoly itp.) Poszedłem i ja zobaczyłem. Serce mi stukało że hej xDD.Potem gralismy w taka gre amse kadamse i tam ona siedziała obok mnie i sie stukaliśmy(Ona nie była ze mna w 1,2,3 klasie)w 4 klasie dolonczyła do naszej klasy lecz nie gadalem z nia ale pamietala mnie.w 5 klasie (ide do 6) Byłem na jej urodzinach (Całowaliśmy się :P) a potem powiedzialem kocham ona też,teraz to najgorsze zdradziła mnie z jakims innym kpiła ze mnie na meczu reprezentacji szkoły ośmieszała mnie i po meczu (jak lałem wode na głowe ona na mnie wylala lemoniade) Po 4 miesiącach walczylem do konca na całego. Kupilem Róze 15 zł i Pierscionek za 40 zł. . Uklenknołem przed nią i zapytałem czy chce ze mna chodzić Ona odopwiedziała : Tak (Chodziłem z nią okolo 3 dni dalej mnie zdradzała) ;( :(

Sillmarilien
12-09-2007, 20:15
Tak jak sivek, też nie miałem dziewczyny ( :( :( :( :( ) ale chciałbym mieć ) i nic nie napisze :( Aha mrova współczuje :(

GladeQ
23-09-2007, 11:44
Hehehe, ja pamietam ;p Mialem chyba z 5 lat :) i sie kochalem w takiej dziewczynie a ona we mnie... i ona strasznie lubiala sie całowac a mnie to brzydziło ;p I pamietam jak ona mnie ciągała za włosy zebym jej dał buzi.. a ja sie kiedys na nia wkurzyłem i na włosach jej supeł zawiązałem.. hahaha i ona musiała scinac te wlosy bo nikt nie mogl ich rozplatac :)

Budzok1
24-09-2007, 21:45
HEH no widze ze nie tylko ja sie kochalem jako dziecko xD majac 9 lat zakochalem sie w kuznce mojej kuzynki ;) bylem dzieckiem...no a prawdziwa pierwsza milosc to poznalem dopiero 2 lata temu...ale krotko z nia bylem no coz to byly wakacje... ja tylko wtedy patrze za dziewczynami bo mam czas a tak to maniacze w tibie :/ taki nalog...

Gerix
01-10-2007, 23:58
hehehe śmiesznie piszecie xD http://www.toproste.pl/forum/images/smilies/biggrin.gif