Zaloguj się

View Full Version : Nieobecno??...

Tygrys
15-11-2007, 11:41
Z powodów osobistych, główny administrator serwera (Mortiis) musiał wyjechać na parę dni. Prosił mnie abym przekazał, że wszelkie sprawy zostaną załatwione po jego powrocie, czyli w poniedziałek (tj. 19.11.07r.).

W związku z tym, prosiłbym o nie spamowanie innym GM/Tutorom o sprawach, na które ma tylko wpływ Mortiis(tyczy się tego również PACC)...

Prosimy o wyrozumiałość, ale Mortiis jest tylko człowiekiem i ma także swoje potrzeby, ma także swoje prywatne życie ;)

Pozdrawiamy wszystkich graczy!
Zespół APO

Varez De Knight
15-11-2007, 11:56
Hm..

Jeśli nie ma Mortiisa to w takim razie mam do Ciebie Tygrys pytanie (bardzo ważne), najlepiej gdybym mógł Ci je zadać na APO, a nie tu.:p

(Nie chodzi tu o pacc'a)

GiGaNt ArMi
15-11-2007, 12:27
Ja tez mam pytanie do ciebie zamowilem pacca kilka dni temu i jeszcze nie doszedl. Czy to znaczy ze bede musial czekac na pacca do powrotu mortiisa? prosze o odp.

Illusion In Me
15-11-2007, 13:02
I tak dzieci beda pisac bezsensowne tematy, typu gdzie moj pacc!!! nie kazdy czyta forum, wiec tutorzy beda mieli co robic:> zalecam zrobienia h keya ze pacca nie bedzie poki mortiis nie wroci no i date;]

Dementis 2.0
15-11-2007, 13:59
Zamknijcie ten temat bo się zaczyna... jeśli napiszesz Ty albo Mortiis na forum to zaraz zaczynają pisać bezsensowne posty (pacc itp.)

Pozdrawiam.