PDA

View Full Version : Wkurzaj? Cie cheaty? Wejd?!

SiMiNa MaSaKraToS
24-11-2007, 13:11
Elo.

Wkurzają Cię cheaty w Counter-Strike 1.6?! Odwdzięcz się mu! Włącz sam cheaty i dowal im! Oto link do cheatów. http://www.speedyshare.com/765605625.html

P.S. Nie pisać mi tutaj że to KeyLogger, albo inny Virus. Sam go używam, gdy gram z jakimś cheaterem.

Gdy chcecie ustawić cheaty to włączacie go przed włączeniem C-S'a i potem do wejścia na server, gdy chcesz ustawić cheaty, włączasz Menu klawiszem 'Insert' nad Delete. Masz tam różne rodzaje. na końcu powinno być "Aim~~". Gdy chcesz wyłączyć go ustawiasz na 0.00. Masz "Speed", czyli SpeedHack, możesz go ustawić na 0.10-0.90, 1.00-1.90, 2.00-3.00. 3.00 to najszybsze chodzenie jakie może być. masz też WallHack, 0.00-Normalnie, 1.00-Przezroczyste Ściany, a 2.00- to widać wszystko.

JEŚLI DOSTANIECIE BANA, TO NIE MOJA SPRAWA, WSZYSTKO IDZIE NA WASZĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ .

Khuramek
24-11-2007, 13:25
A mozesz mi wytlumaczyc jak moge zrobic zeby w C.S nonsTeam 1.6 w przedziale Internet
miec servery na ktorych moge grac??

Mehsunes Dagon
24-11-2007, 13:28
Ja mam swojego lofanego czitqa, ale ten pobiore, oczywiście nie wierzę, że tam jest keylogg ;)

PzDr

BaX
24-11-2007, 16:03
asahhahsueuhsuheuhasuehaspfoaosdgihgfiasesiheishei sheiosehsoe

jak to ma w podpisie eCo! Non steamowskie wyjadacze cs'a idz sie powies trollu je bany w dup e wyruh any pojaw sie tylko na Dolince to Ci bana dorazu dam... bocie je bany zaalaalaalalal

jak ktos gra na czitach na dolince to daje mu odrazu bana perma a jak na innych servach gdzie niemam adma to poprostu wlaze na steama i tam gram i niema zadnego czita a jak ejstes nonsteamowksim wyjadaczem cs'a to se znajdz new serva cya cya Bot!

SiMiNa MaSaKraToS
24-11-2007, 19:45
asahhahsueuhsuheuhasuehaspfoaosdgihgfiasesiheishei sheiosehsoe

jak to ma w podpisie eCo! Non steamowskie wyjadacze cs'a idz sie powies trollu je bany w dup e wyruh any pojaw sie tylko na Dolince to Ci bana dorazu dam... bocie je bany zaalaalaalalal

jak ktos gra na czitach na dolince to daje mu odrazu bana perma a jak na innych servach gdzie niemam adma to poprostu wlaze na steama i tam gram i niema zadnego czita a jak ejstes nonsteamowksim wyjadaczem cs'a to se znajdz new serva cya cya Bot!

A wiesz co? Tobie się należy ban, albo warn za te wyzwiska... Nie wiesz, że ktoś też może mieć uczucia? Jak jakiś Cheater gra, to dupe ściska. Więc lepiej mu dowalić i żeby sobie poszedl...

Kichu
15-01-2008, 08:12
Cheaty, to jeden wielki żal nooby, boty ^.- Każdy kto ich używa to już dno zupełne. ^.-

Marantiel
20-01-2008, 13:20
@up

Taa ,mój kumpel gdy był u mnie włączyłem mu boty na Elite a on "Kretynie ,to są jakieś cheaty"

A na cheatach jadą tylko newbie ,co nie umią trafić bota na easy z magnuma (na easy bot się gapi 20 sekund a potem wali po nogach)

@SiMiNa MaSaKraToS

Ja nie patrzę na datę! Widzę temat na 1 stronie to czytam i mówię co wiem!
I NIE JA ODŚWIEŻYŁEM TEMAT! POZA TYM NIE PATRZĘ NA OSTATNIE STRONY!

Jeszcze jedno naucz się pisać analfabeto!

SiMiNa MaSaKraToS
20-01-2008, 13:24
Cheaty, to jeden wielki żal nooby, boty ^.- Każdy kto ich używa to już dno zupełne. ^.-

@up

Taa ,mój kumpel gdy był u mnie włączyłem mu boty na Elite a on "Kretynie ,to są jakieś cheaty"

A na cheatach jadą tylko newbie ,co nie umią trafić bota na easy z magnuma (na easy bot się gapi 20 sekund a potem wali po nogach)
;o Widać Nowe Newbie które nie patrzą na datę. 3 Miesiące temu ten temat powsał. Proszę o Warna za odświeżanie.