View Full Version : [Ankieta] Rodze?stwo
A więc tak:
Stworzyłem ankietę w której wypowiadajcie się czy macie jakiekolwiek rodzeństwo, bądź go nie macie xD ja osobiście mam młodszego brata ;/ 7 lat xD czestwo wkurza ale da sie wytrzymac ;p
Khuramek
25-11-2007, 17:31
Nie mam ani siostry ani brata jestem jedynakiem czasami mi sie nudzi
I tak sobie mysle co by bylo jak bym mial brata czy by bylo lepiej czy gorzej ;0
Doder Pall
25-11-2007, 17:33
Ja mam starszą siostre xD:confused:
Buum Buum Buummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Carlitta
25-11-2007, 17:39
Nie ma opcji ze tak mam blizniaczke/blizniaka :D
hehe
osobiscie mam starszego brata 22 lata z ktorym mieszkam tu w Anglii.
2 lata temu jeszcze mialam siostre blizniaczke no ale bog jej bardziej potrzebowal :(
Doder Pall
25-11-2007, 18:05
hehe
2 lata temu jeszcze mialam siostre blizniaczke no ale bog jej bardziej potrzebowal :(
Wspułczucia :(
Ja sie ciesze ze niemam brata :D , pewnie by była wielka bitwa o kompa ;p
.................................
FreszLordo
25-11-2007, 18:08
\Mam młodszego brata ma 10 lat ale umie wkurzyc ze nie wiem jak by nie mnial nic w glowie ide na dwor (na laski xD) a ten za mnom ja myslalem ze sie zalamie :)
@up
aAsahshashahsah Smieszna historia ;)
@ Carlitta
Wielkie współczucia :(
@topic
Mam siostre i jest fajnie ;) Bo ona wszsytko robi neneenen ;d
Nie ogólnie spoko , ale jak to rodzeństwo potrafi wkurzyć ;) I to jeszcze bliźniaczka ;]
#Carlitta
Na prawde współczuje :mad::mad:
#Topic
Mam rodzeństwo młodsze ale się do niech nie przyznaje ...
Mam siostre blizniaczke, ale tu takiej opcji do zaznaczenia niestety nie ma
Mehsunes Dagon
25-11-2007, 19:13
Ja mam 3 siostry o.O
1.31 lat, mężatka, 2 dzieci
2.29 lat, mężatka, 1 dziecko
3.24 lata, mężatka
Ehh :D
@Carlitta
Wspólczucia :( :( :( :( :(
mam 1 brata ;p ma on 6lat
<<omgffff znaczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii>>
Starsza siostra -27 lat ... Przynajmniej niepotrzebuje kompa w domu
bo ma w pracy :)
Lord Mallack II
25-11-2007, 21:47
Mam 2 starsze siostry 22 i 23 ;];] Fajnie mieć rodzeństwo ;)
pogromca szczurow
25-11-2007, 21:52
A ja nie mam wogle rodzeństwa :p I się nawet cieszę , bo cała kasa z kieszonkoewgo itp się nie dzieli xD
Maly down
25-11-2007, 22:14
Wspułczucia :(
Ja sie ciesze ze niemam brata :D , pewnie by była wielka bitwa o kompa ;p
.................................
Doder, mógłbyś jej już bardziej nie pogrążać. Rozumiem, błędy się zdarzają, każdemu tak samo mnie i Tobie, ale przy takim czymś można by już było jednak zajrzeć do słownika...
@Temat
A ja mam rodzeństwo^^ I się teraz bardzo ciesze. Kiedyś to zawsze komp zajęty i zawsze z bratem się wojowaliśmy^^ A teraz brat na pierwszym roku politechniki w Krakowie, siostra na trzecim roku fizjoterapii w Kielcach i robi i kończy w tym roku szkołę fryzjerską^^ To mam fajnie, zawsze miłe prezenty prezenty, siostra ma laptopa "do nauki" brat też ma, ponieważ jemu jest naprawdę potrzebny. Więc zawsze dadzą coś popykać, jakieś filmy czy coś^^ Siostra dobra z języka polskiego, a z racji że mamy rozmowy za free z nią to mi dyktuje czasem wypracowania, brat dobry z matmy i fizy też pomoże^^ I zawsze się wstawiają w mojej obronie^^ Kiedyś na nich narzekałem, bo czasem miałem z nimi nie najlepiej, ale teraz to sie zmieniło ;] Za nic bym nie oddał mojego rodzeństwa ;]
Ja niestety mam ;/
Ma 12 lat, chodzi do 5 klasy. Kiedyś codziennie się o coś kłóciliśmy ;p teraz raczej rzadko.
Mam starszego brata, prawie 18 lat, ogólnie spoko, ale potrafi naprawde wkurzyc :P
Ja mam Siostre 24 lata :D Widać ją na Zdjeciu w Rl Fotkach = ]
Kocham ją bardzo ale mnie wqrwia xD
*Spiryt*
26-11-2007, 00:25
Ja pier*ole mam młodszego brata i tak mnie wkur*ia, ze to szok ... osobiscie wolał bym być jedynakiem :/ ... czasem przez niego mam taki przypał, ze to szkok ....
Johnny Knoxville
26-11-2007, 00:27
Ja osobiście mam brata, który ma prawie 10 miesięcy ;d Może w jego przyszłości nie będzie czegoś takiego jak Tibia! Oby nie było! -.-
Ja mam starszego brata (17 lat) i młodszą siostrę (12 lat). O ile z bratem daje się wytrzymać, o tyle z siostrą już nie.
Ja mam braciszka młodszego 2 latka :) Kiedyś się nienawidziliśmy, ale teraz się kochamy... Na wszystkie imprezy razem... Spoko z niego małolatek wyrósł :) Wkońcu 1 raz upił się na maxa na mojej 18 :>
tibijczyk druid
26-11-2007, 13:27
ja mam siostre 10 lat ma, strasznie uparta i czesto mnie denerwuje
jak chce cos ogladac to ta chce co innego i odrazu klutnia :(
chce ktos kupic siostre?:)
Sillmarilien
26-11-2007, 14:44
Up@
Nie dzięki ....
@Topic
A ja nje mam rodzeńsrwa! :P Czasem jestem szczęśliwy że nie mam , czasem mi się nudzi... Nie chciał bym mieć małego braciszka takiego co ma pare miesiecy... pff... gram w tibie np. tluke demon lorda , wielkie skupienie a ten nagle sie zaczyna drzeć xD Ecchhh to by mnie wqurwilo :rolleyes:
Mistyc Knight 1995
26-11-2007, 15:39
Ja jestesm jedynakiem :(
Wszyscy kumple mi mowia ze z rodzenstwem nie da sie wytrzymac, a ja zawsze marzylem o bracie (nie siostrze ;p)
xD Lukki xD
26-11-2007, 16:47
Ja mam siostrę i do tego 19 lat no po prostu STRACH SIĘ BAĆ! Jak macie siostrę w tym wieku to uuu ;< Rozkazuje na każdym kroku i nic nie da się jej powiedzieć ONA JEST NAJMĄDRZEJSZA!:< Powoli zaczyna z tego wyrastać... będzie nudno o_O
Jacke chan
26-11-2007, 16:55
A ja nie !!!
I sie ciesze :P
Wiencej dla mnie :P
(Wszystko dla mnie)
Chociaż troche mi sie nudzi ;[
Samemu.....
Ale itak dobrze ;]
Mam kolegów :P
I przyjaciuł :P
I cioteczne siostry :P
Jedna mała....
Druga duża....
A ja średni....
Zad 1/Str 2
Uporządkuj liczby rosnąco :P
mała ja duża
11, 13 , 16
Kto jest największy ? Odpowiedź uzasadnij (ciekawe jak ?) :P
Noto żem sie rozpisał :)
No ja mam brata. Trzeciego listopada skończył 22 lata :D. Uhh tak potrafi nieźle wkurzyć, często czuję się jakbym miała młodsze rodzeństwo a nie starsze. Wszystko ma swoje dobre strony, jak ma dobry humor to pomoże, czasem jakiś grosz mi wpada :D.
A mojego drugiego Ś.P brata nawet nie znałam, był 2 lata starszy i nie przeżył nawet jednego dnia.
Rudy Pies
26-11-2007, 18:05
Ja mam mlodsza siostre;P ale czego nie ma opcji ze mam mlodsze i starsze rodzenstwo?:D wybrakowana lekko ta ankieta;)
i kiedy wkoncu tego lagi znikna!!:[
Rafalek pogromca
26-11-2007, 18:38
Mam siostre i brata.
brat - 28lat
siostra - 26 lat
Fajnie jest ich miec i pozdrawiam was ;d;d;d
Mame tez
milicjant
26-11-2007, 23:05
hehe
przestan sie nad soba uzalazac, bo mnie takie cos denerwuje. Nie lubie takich dziewczyn ktore wchodza na forum z mysla ze na swoim wygladzie duzo zarobią. Szanuj sie dziewczyno, a na lepszy Ci to wyjdzie w przyszlosci.
Dobrze wiesz ze po wklejeniu swoich fotek duzo osob zacznie sie do Ciebie podlizywac oraz dawac itemy. Ile juz zarobilas co?
1. Nigdy nie umarla Ci siostra.
2. Przestan klamac.
@zeby nie bylo offtopa
mam siostre, jakos sie dogadujemy
Doder Pall
01-12-2007, 12:52
[QUOTE=Maly down;147270]Doder, mógłbyś jej już bardziej nie pogrążać. Rozumiem, błędy się zdarzają, każdemu tak samo mnie i Tobie, ale przy takim czymś można by już było jednak zajrzeć do słownika...
Widzisz tu coś złego ? bo ja nie...
ja mam starszego brata :D w chwili obecnej studiuje i wynajmuje tam mieszkanie, nie mieszka z nami ;p
jest juz dorosly i nawet jak przyjezdza to i tak kompa mam dla siebie hehe
Tettmeier
01-12-2007, 17:29
#Doder Pall
Współczucia się pisze a nie wspułczucia głąbie, ja widze coś złego..
#topic
Jedynak RoX! Komp dla siebie.. mama nigdy nie krzyczy.. zakładam że jak bym miał młodszego brata (o2-3lata) to bym go napi****lał bo nerwowy jestem -.-
borowik_szatan
06-12-2007, 19:22
mam 2 starsze siostry: 21 i 28 lat i brata starszego: 27 lat
Destroyer Pall
07-12-2007, 19:22
Ja niemam ani brata ani siostry chociaz chcialbym miec brata starszego o 4 lata np hmm i zeby nie byl noobem :D siostre moze tez :D ale wolał bym brata
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.