View Full Version : System of a Down-Chop Suey!
Undead Minion
26-11-2007, 19:30
Heloł all. No to wiec tak : Co myslicie o S.O.A.D. ? Jest to zespół , który już niestety zawiesił swoją działalnosc ale nadal mają wielu fanów . Chcialbym poznac wasze zdanie na temat ich . Abyscie mogli ocenic looknijcie moja ulubiona piosenke ;]
http://pl.youtube.com/watch?v=mdRd3k4CIAg
p.s. Wiem ze moze temat wogule nie na miejscu ale chce poznac wasze zdanie ;] POZDRO
@down
No Toxicity tez wymiata ;]
Hmmmm... Toxicity ROX reszta SUX przez wielkie S,U,X :)
Gdziesz wyczytalem, że oni grają Folka ( ormiańskiego XD). Czasami słucham Toxi wlasnie ;]
Khuramek
26-11-2007, 19:32
Chlopie dzieki ze mi powiedziales o tym zespole ale maja zarabistego perkusiste ja tak nie gram jak on :) ogule lubie rocka to jset cos jak linkin park rock nad hip -hop w jednym pozdro i jeszcze raz wielkie dzieki ebde sluchal tego zespolu
Rebel 2.0
26-11-2007, 19:40
Ja dawno juz slyszalem o tym zespole 2 piosenki mi sie zajebiscie podobaja wlasnie ta co w temacie Chop Suey i Toxi City innych malo znam;p Ogolnie nie lubie za bardzo takiej muzyki ale to mi sie podoba:D
Chlopie dzieki ze mi powiedziales o tym zespole ale maja zarabistego perkusiste ja tak nie gram jak on :) ogule lubie rocka to jset cos jak linkin park rock nad hip -hop w jednym pozdro i jeszcze raz wielkie dzieki ebde sluchal tego zespolu
LOOL!!!!!!!!!!! Nie kładź systema z LP na jednej półce!! XDD LP moim skromnym zdaniem nie zasługuje nawet na miano kapeli NU Metalowej... to raczej HH pomieszany z cięższym rockiem.
Perkusista taki dobry?? o.O To look na kawałki kapeli Kiss albo Wham ( jak znajdziesz), tam perkusista wymiata o.o
Linkin?? Tylko Meteoria ;]
@Edit...
Elvanku!! Nie bluźnij Xd Dla Hard rokowców?? Xd To posłuchaj Cannibal Corpse, Deicide, Hypocrisy...
Jeśli nie słuchałeś przedtem trochę szybszej muzyki od systema to daje ci 15 minut sluchania i głowa Cię będzie bolała na 100% Xd ( CANNIBAL CORPSE - Devoured by Vermin <-- fajne, fajne Xd Albo sciągnij cos takiej kapeli jak "Gorgoroth" Xd.)
@edit II... NOOO ŻAL!! Jak ktos mi daje negatywa to niech sie podpisze... -.-
Tja... Chop Suey :D Toxicity :D Dwa mocne utwory SoaD'u.
A posłuchajcie sobie Sad Statue albo Bubble, albo (Dla prawdziwych hardkorowców) BYOB :D Bardzo podoba mi się też "A-I-E-A-H-E-A-O" (nie wiem, czy dobrze napisałem :P Może bez tego "H" musi być :P)
Ogólnie SoaD roX !
Chop? Chyba czop:p Taki czop jak autor tego postu...
Dla wiadomości nie ma już system of a down tylko jest Serj Tankian. Mają kilka nowych piosenek, jednak według mnie niedorównują dawnym utworom takim jak chop suey, czy toxicity.
Mohammed
26-11-2007, 20:40
Ogólnie to nie słucham System of a Down a jedyne piosenki jakie mi się podobają to :
*Czop Suey
*B.Y.O.B
*Lonely Day
*Toxicity
*Aerials
Maly down
26-11-2007, 20:42
Heh Chop Suey jest spoko^^ Ale dla mnie i tak wymiata Byob i Fuck The System xd A to wszystko to wina zuego ch(ł)opa Elvana, który gdy szukałem tych tytułów musiał mi je podać!!!! I przez niego jestem teraz nałogowym słuchaczem tych kilku utworów Soadu^^ Elvan zuy, Elvan niedobry, Elvan zielony, Elvan ch(ł)op :D
Aha, przesłuchajcie Rhapsody- The power of the dragonflame. Nie wiem jak Wam, ale ta piosenkę gdy usłyszałem ją za pierwszym razem gdy szukałem utworów Rhapsody dla Bussta od razu przypadła mi do gustu i jestem jej nałogowym, słuchaczem jak wcześniej utworu B.Y.O.B soad^^
ElderSkwarek
26-11-2007, 20:51
@Up
BYOB jest zajebistą piosenką nie ma co ukrywać :D Ale także zajebisty kawałek jest Poison Song :D System of a Down mogę słuchać na okrągło aż do znudzenia
@Topic
Tak jak powiedziałem wyżej Poison Song jest zajebi*** piosenką ale aż głupio by mi było gdybym nie wspomniał o Cigaro oraz BOOM. A może ktoś słyszał KORN-Evolutions albo Coming Undone ??
Tre Cool
26-11-2007, 20:57
Oni są Z A J E B I ***
Dobrze Elvan gadasz, BYOB jest hardkorowy jak ja xD
Chop Suey, moje ulubione od nich.
\,,/
milicjant
26-11-2007, 23:42
Sluchalem tego co podal autor tematu, wylaczylem po kilkudziesieciu sekundach
stracilem 50 sekund swojego jakze cennego zycia
nawet gdyby mi doplacali juz nigdy wiecej nie poslucham tego typu muzyki :)
Undead Minion
28-11-2007, 19:35
@up
słuchaj nie lubisz twoj problem ;] to jest niepowtarzalna muzyka - czytaj:dla wybranych trzeba to poprostu zrozumiec ;] Hehe moim zdaniem tutaj osobny powinni dział stworzyć pod tytulem MUZYKA ;]
Jak dla mnie to jest za mocne mordo wycie:D
http://youtube.com/watch?v=mdRd3k4CIAg&feature=related
No jak można, no jak?! Lepszy jest już Coguar i jego staropolskie utwory Grechuty...^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.