View Full Version : Techno...Co s?dzicie o tej muzyce ?
Mohammed
29-11-2007, 19:21
No więc Ja tam Techno wręcz kocham,
i przyznaje się do tego bez bicia.
Chociaż słyszałem już różne opinie na temat tego gatunku muzyki,
że jest to gówno bez składu i ładu Ja jestem innego zdania.
Jakie jest Wasze zdanie ?
Iakovlev
29-11-2007, 19:33
Zaznaczyłem oczywiście pierwszą opcję :) Techno jest muzyką, przy której mogę się uwolnić, włączyć ten inny bieg ;) Znajduję w niej także ukojenie w trudnych jak i męczących chwilach. Nic tyko słuchać! :rolleyes:
ps: Jakich wykonawców lubicie?
Ja się wstrzymam... Techna słuchałem... hmmm... yyyy... 5 lat? nom...
Ale znudziło mi się... I dla tego słucham pun rocka i metalu :)
Techno RoX.
Techna słucham 2 lata i nie zamierzam przestać.
Tehno to jest to. Przy tym mozna sie wyszaleć :) energy 2000 , Dj Hubertus , Scooter 4Ever !=]
pogromca szczurow
29-11-2007, 20:20
Uważam , że techno jest muzyką "młodzieżową" więc PRAWIE każdy ją lubi :S
Techno to muzyka młodzieżowa, tak jak Dżins to materiał młodzieżowy.. zobacz ile nosi Dżinsy i się dowiesz ile osób kocha techno : ))
Zaznaczyłem 1st opcję.
@Up... LOL?
zobacz ile nosi Dżinsy i się dowiesz ile osób kocha techno : ))
Ocipiales?? Ja noszę "Dżinsy" i to znaczy, że słucham techno? XD
Moim zdaniem Dżinsy nosi więcej ludu słuchającego Grunge, punka czy metalu :P
UP 1 UP 2 @
Ja nosze Spodnie Dresowe, Dzinsow mam tylko jedna pare ( do kosciola )... Ale to nie znaczy ze nie moge sluchac techna .... Techno rox...
Jacke chan
29-11-2007, 20:58
Techno jest super ale moim zdaniem lepszy jest
Rap
i
Hip Hop !!
Rap żądzi :cool:
@up
Yea, spodnie z ortalionu roxxx! xD..
@topic
Wg mnie, techno to shit, i nie uważajcie mnie za jakiegoś kosmitę. Ciągle ta sama melodia, ciągle ta sama tonacja, pamiętam, jak mój kolega jarał się piosenką, która trwa 100 minut... Ja z techno lubie tylko pare piosenek, "Would you fell" i jeszcze pare ;p.
@edit
Aff, jakieś niedorobione dziecko dała mi ujemnego reputa, chyba nie rozumieją, co oznacza wyrażanie opinii.
@edit2
O jakiś ziomuś teraz mi dał pozytywny xd. Jestem kontrowersyjny xP. Nie dawajcie już reputów =/
Nie zaznaczyłem żadnej odpowiedzi. W rytmie techno można się tylko i wyłącznie bawić. A słuchać? Tolerancyjny jestem, i nic nie mam do słuchaczy techno ale według mnie się nie da tego słuchać. Upcy dupcy umcia umcia:rolleyes: a przekazu brak. Ale możecie sobue słuchać, mi to nie przeszkadza.
Tylko jeden kawałek jest fajny- DJ alogator- Davaj Davaj!
@offtop
Jeśli powiecie, że to co ja słucham (punk/metal) nie ma przekazu, to przetłumaczcie teksty na polskie(np. ,,Gone Away'').
A poza tym techno leci non-stop w TV. Nie raczą puścić muzyki punk/metal. (No dzisiaj to był CUD!!! Puścili,,Bouldevard of broeken dreams'')
@znowu do tematu
Nie zaznaczyłem nic, bo nie nienawidze ani nie kocham. Gdzie opcja nie mam zdania???
Ja tam lubie każdy rodzaj muzyki. :), ale najbardziej
Techno! ;). Może nie koniecznie oryginalne techno, wole rózne remixy,
np. Max Farenthide, Energy 2000 (wiadomo), DJ Magic - Cocaine, Russian Boys ^^, Aclhemist Project, Groove Coverage, Powerteam i wiele wiele różnych ;). To są te najbardziej polecane przezemnie.
A tak na boku ;) imprezy rzadzą ;D. Każdy lubi czasem poszaleć ;)
Eldiroth
01-12-2007, 20:51
Szczerze powiedziawszy? Techno to IMO najnudniejsza, najbardziej monotonna muzyka jaką w życiu słyszałem! Ciągle to samo "jeb jeb jeb jeb jeb jeb jeb" przez pół piosenki co tu jest fajne? Ja natomiast uwielnbiam rock, tam ciągle coś się dzieje, czyli "jeb jebut bum dum jeb dum jeb jebut jeb" xD
Chojrak :P
01-12-2007, 21:14
Heh, jak nie mam co słuchać to słucham i tego :P.
;>
Nie które kawałki są naprawde dobre =D. A szczególnie "Co cococ sie stao? xd"
Też słucham techna i nawet mam rookslayera o imieniu Dj Tiesto ;]
Techno rox slucham od 7 roku zycia. :D
Energy2000 ROX! :d:d
Jaaaaazdaaaaa ;D
A ja lubię posłuchać wszystkiego.. No ale nie ukrywam, że techna najbardziej :)
Sillmarilien
02-12-2007, 08:27
YYyy niektóre piosenki techno lubie posłuchać ale wole hip-hop, pop, i tym podobne ;] Gdzie się pdziewa opcja ,, może być? " Dla mnie może być ale nie zaznaczyłem 1 tylko te 2 opcje.
Tettmeier
02-12-2007, 08:59
Ja też techna słucham, www.radioparty.pl - tam same przeróbki piosenek i ciągle techno ;] a tak z winampa to Scooter, DJ Raaban, Energy 2000 - Dużo tego mam ^^. Techno super jest.
Ja lofciam tehno :P Głównie Energy 2000, Scooter i wiele innych. Energy to chyba mi zajmuje pół Winampa :D
http://youtube.com/watch?v=LFVUm3xWrDw
Kazachstan Rlz ;]
Znaki?????
Ja Kocham techno :D uwazam to za prawdziwa muze :)
Ale lepiej sie tanczy przy disco-polo xD
Jak dla mnie dzisiejsze techno ssie na maxa...
Każdy frajer z używanym technicsem może nazwać się Dj'em.
Większość tych techno produkcji z roku na rok jest coraz bardziej fuj....
Jedynie od czasu do czasu posłucham jakiegoś "Techno", ale i tak cała playlista jest mała...
W jakimś temacie już napisałem , że słucham Eski , Radioparty no i ogólnie Techno XD
@edit
Dodam ,że nie nawidze METALU I ROCKA , no i wszystkiego, co się z tym wiąże !!
:o techno rokss:OOOOOO
Enerdżi DwaTysionce terz;)
:O
metal suks, chodziaz rammstein <- <chuj wie jak sie to pisze> fajne :P
@Drako
Death Metall(Margciu wybacz :<) to łoogjeń sakz, ale Rammstein rox :D Dobrze napisałeś : x
@Topic
Według mnie techno to jest niszczenie własnych uszu. Napierniczanie w bass przez 8 minut nie jest według mnie ciekawym doznaniem : (
piromanka
04-12-2007, 19:53
Nie głosuję w ankiecie, ponieważ ani techna nie kocham ani nienawidzę. Kiedyś słuchałam techna i czasem jeszcze mam odpały, żeby posłuchać Scootera, Tiesto czy ATB, ale to tylko czasem.
Zgadzam się, że techno to muzyka młodzieżowa, jednak czy każdy kawałek 'no topie' to techno? Wydaje mi się, że 3-sekundowy kawałek przewijany przez 4 minuty z dodatkiem jakiegoś kobiecego głosu w niektórych momentach, to nie techno? Niezbyt sie na tym znam, więc nie jestem pewna...
Noszę DŻINSY i słucham PUNK/ROCK!
Według mnie techno to największy syf jaki mogli tworzyć ludzie. Nie dość, że w większości leci EC EC EC EC ciągle to jeszcze tworzą do tego teledysku. Autorzy tych "Piosenek" zawsze dają do teledysków dziewczyny w skąpych strojach aby kto kolwiek się zaciekawił tym kawałkiem... Taka moja opinia.
Grim Reaper
05-12-2007, 18:56
Teraz ja wyrażę swoje zdanie(i mi się tu nie pluć do mnie:D)
Nienawidzę tej muzy, nie rozumiem też co w niej jest takiego super czy tam nie wiem co. Może ktoś mi wytłumaczy co w niej takiego super? Bo na moje to się jedynie nadaje na imprezy jakieś, chociaż może i nie;). Zresztą nienawidzę tego, nie ma w tym nic ciekawego tylko cała piosenka to ta sama nuta.
Dobra starczy tego, i napiszę co jest najlepsza muzą dla mnie o ! Hip-Hop (oczywiście polski tylko).
Huopcy i dziefczenta! Pewnie sami nie wiecie ale większość tego czego słuchacie to club a nie techno. Techno ma tylko bass i jakieś sranie w banie dźwięki. Energy 2000 i to wszystko to club nie techno ;)
i
Hip Hop !!
Rap RZądzi :cool:
Nie ma to jak dziecko zachwycone komercyjną muzyką typu 18L -.-
@topic
Wg mnie, techno to shit, i nie uważajcie mnie za jakiegoś kosmitę. Ciągle ta sama melodia, ciągle ta sama tonacja, pamiętam, jak mój kolega jarał się piosenką, która trwa 100 minut... Ja z techno lubie tylko pare piosenek, "Would you fell" i jeszcze pare ;p.
Ja również nie przepadam za tym gatunkiem ...
a po za tym 'Would you feel' to house ...
#Topic
Techo to muzyka jedynie dyskotekowa. Jakoś nie wiem czemu, ale nie moge tam dostrzec żadnego przesłania ;/ Osobiście nie słucham, więc wolę się nie wypowiadać bo przecież
Tehno żondzi! ...
Shadow Elementalist
08-12-2007, 13:45
Techno Suxxxx.....jak mozna przez 10 min sluchac slowa np. explosion ....
Punk/Metal Roxx (System/Nightwish/Offspring/etc...)
Shadow Sorcer
08-12-2007, 13:57
Kocham techno. Jest to muzyka przy ktorej mozna sie pobawic. Takie metalowce maja grzywy jak lwy i kreca tymi mordami ze az w karku strzela ale luz jeszcze sie przeboleje. Ale ich stroje sa do bani wogole taki zule z ulicy. Rap i Hip Hop to najwiekszy zal na swiecie. Najgorsze sa te paluchy pozakrzywiane. To sa ludzie a raczej przyjeby ze sie tak wyraze ktorzy sa pojebani.
P.S Wole EC EC EC EC EC i pobawic sie niz sluchac rakies swiniobicie(ryk jaki wydaja metalowce) i wykrzywiane paluchy i stanie w kacie jak Hip Hop czy Rap
TECHNO 4EVER
Marantiel
10-12-2007, 20:35
Lubię techno ,ale tylko gdy coś się tam dzieje ...
Czyli nie same JEB JEB JEB JEB .. np. o JEB DUP JEB DUP I cośik do tego np. wzbogacony dzwoneckami ;) JEB <dzyndzyn> DUP itp... do tego warto zrobić 'odświeżenie'' Czyli całkowita zmiana transpozycji ,a mianowicie o ~90 stopni zjechać Pitch Bendem ,co nazywamy przejściem na C ;) W tedy właśnie lubię techno :D
Gameboy i tak mozesz sluchac mp3 ;p a nie wiem ja wole gameboy;pppppppppppppppppppi co mi zrobicie ;D
Tumanbuga
18-12-2007, 08:15
I Law Techno miusik :D
Techno jest za*****te , i tak zostanie.
Energy 2000, Dj Kris, Dj Hazel :>
Hmm.. za techno nie przepadam xP ale zalezy bo wiele osob na cala muzke elektroniczna mowi techno...
@Kuzaj
Ty chyba nie wiesz co to jest muzyka Clubowa... Muzyka clubowa to trance i house oraz wszystkie inne odmiany (electro, progresive itd.). W Energy 2000 wiekszosc to techno a nie club...
Bald Drah
05-01-2008, 19:14
Co dużo pisać KOCHAM XD
Jak wszyscy najwięcej energy2000 i takie tam Hazel, Matys itd xD Weż pigułkę :) Najlepsze basy;p Benny Benassi, Benn bros satisfaction :)
Techno? Hmmm. Dla mnie techno kojarzy się z dźwiękiem wydalanym przez walenie głową w ścianę. Techno jest dla ludzi, którzy są autystyczni, bo też się tak zacinają i tylko bum bum bum to jest całe techno!
Pozdrawiam!
Ja słucham techno juz z dobre 6-7 lat :)
TO JEST NAJLEPSZA MUZYJAAAAA :)
polecam Sander Van Dorn-Riff /DJ Ozi-juicy open i całe Energy 2000 :)
Pozdro wszystkim :)
@UP
Sander van dorn robi trance ;P ale w swoim rozpoznawalnym stylu :)
Ja osobiście słucham tehno jak i rapu ale niektóre kawałki np: pakito czy inne guwno mnie przeraża....
***Diex***
13-01-2008, 14:19
#wyżej
gÓwno a nie "guwno"
#temat
Więc tak:
Nienawidzę techna, jest to dla mnie najgorsza muzyka jaka tylko istnieje.
Nie podoba mi się ciągłe powtarzanie tej samej nuty, brak tekstu i w ogóle odpycha mnie od tej muzyki.
Nikogo tutaj nie obrażam, wyrażam swoje zdanie a tych, którzy techna słuchają jak najbardziej szanuję.
Techno rox slucham od małego ;D © Tylko ® Energy © © 2000 © *-_-* <3 *-_-*
Techno to muzyka młodzieżowa, tak jak Dżins to materiał młodzieżowy.. zobacz ile nosi Dżinsy i się dowiesz ile osób kocha techno : ))
Zaznaczyłem 1st opcję.
Ja też noszę dżinsy i słucham metalu...
@Topic
Nie lubie techno. Jak słyszę jak ktoś tego słucha to czasem najczęściej jak jestem zaspany to wydaje mi się, że zawiesił sie komuś telefon albo MP3 Player po prostu około 6 minut piosenki to ciągłe uderzanie. Raz na minute słychac "YO DJ" (czyt. Joł Didżej) i znowu walenie od tego czasem głowa boli. Co do ankiety mogłeś wymienić jaką muzykę kto lubi ;] każdy głosowałby co lubi i komentarzyk :].
Psujekbanned
03-02-2008, 22:34
Nie mam nic do techno ... Słucham tylko niektórych piosenek.
Ogólnie słucham tego co mi sie podoba i wpadnie w ucho.
Nie ma czegoś takiego że TECHNO słucham cały czas bo to lubie.
Shikamaru
04-02-2008, 00:39
dla mnie techno dzieli się na dwie części:
-debilne, denne, bezsensowne, czyli że takie, gdzie klakson może służyć za instrument grający na tym samym tonie 3 godziny, a ludzie do tego tańczą
-ciekawe, czyli takie, gdzie często sie zmienia rytm, dźwięk, "fabuła" tzw. Np ciekawy kawałek to "Omnibus". Sprawdzcie na YouTubie.
#up
Chyba pierwszy raz muszę się z tobą zgodzić
#Topic
Nie lubie Techno, czegoś brakuje mi w tej muzyce, może słów ? :d
Wydaje mi się że przez 45 min to samo ;d
Wole Rocka, Hip-Hop itp.
Pozdro ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.