PDA

View Full Version : Banshee quest

Speed Bolt
05-12-2007, 08:38
Siema!
Mam problem , chce zrobić quest Banshee quest . Jest to Quest na Amazon Shield od 25 lewela . Wiem że znajduje sie gdzieś na południowy zachód od city w kopalniach dwarfów ale szukałem na mapie respawnu i tam niema tych kopalni.
Wiec mam pytanie gdzie są te kopalnie ?

Saragon
05-12-2007, 08:53
OMG.... Kopalnie sa ukrye za respem goblinow.

prosze o zamkniecie tematu

Pozdrawiam Saragon

Wielki Adrianek
15-12-2007, 18:20
Ja ci moge pokazac gdzie on jest pisz o Wielki Adrianek :)

Lvle:
50[x]
100[x]
150[]
200[]
250[]
1000[]:D
5000[Moj cel] :D:D:D

Mlvl:
1[x]
3[x]
5[x]
7[x]
9[x 17% do 10]
11[]
13[]

DawiQ
16-12-2007, 13:45
up 2x Zgadzam sie z nim :)
sa za respem goblinów trzeba przejsc kolo wody chyba od storny pohu//...,,

Seb3q
23-12-2007, 12:36
Po co ci ta tarcza? Itemy tego typu leżą na ziemi. Ale jak chcesz

Xanbauer
23-12-2007, 12:46
Inne może i leżą na ziemi, ale quest zawsze będzie miał za soba, a shielda może sprzedać :) - za grosze ale zawsze coś xD

Pudzianosek
07-01-2008, 17:05
Ołł xP heh xD beznadziejny temat.. prosze o zamkniecie tematu .. ;] cyaa

!Macius!
07-01-2008, 17:33
Ja ci powiem =o
1 idziesz na poludnie od city potem na wschód i jest kopalnia dwarfów,wchodzisz tam idziesz na zachód wchodzisz do dziury, i potem musisz jeszcze poszukac next dziury wejsc i nastepnej az wkoncu bedziesz na najniższym poziomie(powinny biegac same quardy) i idziesz na polnocny zachód i powinien być TP wchodzisz w tp i jest Ten Dwarf Geo..[cos tam czy jakos tak] i potem banshe i dalej masz skrzynke z tym shieldem ..
2. jest krotsza droga,idziesz kolo temple sa schody zeby wejsc do zioma ktory kupuje itemki[mpa,gs,fe,itp] ale kolo schodów jest kratka dajesz use na kratke i jestes na dole, idzisz do next zejscia i jestes w okól domków wiec idziesz na poludniowy zachód [bardziej na zachód] i jest waskie przejscie na dwarfy i jak juz przejdziesz przez te przejscie to idziesz na zachód i jestes ....
@@@@@@@
Mam nadzieje że pomogłem, bo widze nikt się nie chwapił żeby Ci to wyjasnić.
Sry za znaki ale nie chciało mi sie pisac..
ps. i dobrze że chciałes wiedziec gdzie ten quest, bo wole takich ludzi ktorzy nie wiedza a sie pytaja niz takich co nie wiedza i niechce sie pytac tylko ŻULĄ POD DEPO ! :)

Qack Sparrow
07-01-2008, 19:14
Zal...poco zakladac takie tematy.....bylo sie zapytac kogos w grze a nie zakladasz bezsensu tematy.........

Hjubert
12-01-2008, 14:45
bardzo prosty quest. najkrotsza droga do kolapni draftow jest tam, jak w miescie masz sklep, zeby takie rozne glupoty sprzedac, poziom wyzej jest sklep dla palkow i poziom wyzej jest jeszcze cos, to tam kolo tego budynku jak sa schody, to na prawo jest taka kratka i wchodzisz w nia, zchodzisz na sam dol i masz domki, idziesz droga w lewo i w dol i z tamtad to idziesz na lewo i masz ten quest:P moze nizbyt szczegolowo opisalem, ale chyba mozna polapac o co chodzi;]

MasterQ
12-01-2008, 15:14
Nie rozumiem takich poje***.Jak ktoś raz napisał to starczy! po co pod nim nabijacie posty? co new ranga? senior member? oh,eh ach,?
Usuńcie te posty bo warny polecą.

@topic
Moge ci pokazać w grze ale to nic nie jest warte, nick Master Tibii.