View Full Version : Policja. Co o tym my?licie?
Jak w tytule. Co myślicie o policji?
Czy propagujecie hasło dość znane jakim jest "Hwdp"?
Wypowiadajcie się.
Raqu RookSlayer
07-12-2007, 18:51
Czasem się przydarzą
Nieraz programuję hasło ,,HWDP" :p
Pozdro
*Old Karmazyn*
07-12-2007, 18:54
Zawsze i wszędzie policja jebana będzie!
................................
jak dzieci sie zachowujecie, nie zdziwcie sie potem jak policjant sie wku**i
i wam zajebie palka :)
nie lubicie policji a jak wam telefon ukradna lub co innego to odrazu na policje lecicie, nie rozumiem was
Zawsze i wszędzie policja jebana będzie!
................................
Zgadzam Sie. Ale poczęsci. Gdyby nie bylo Policji siedzial bys ku rwa w tym swojim domku i nawet nie ruszal dupy bo odrazu By cie okradli i bys wpierdol dostal tak jak kazdy. Bylo by owiele wiecej bandycstwa bo nikt by sie niczego niebal a tak pozatym
PISZE SIE CHWDP A NIE HWDP...
Chugo Wraca Do Polsatu
Loluś Rysio
07-12-2007, 19:03
Nienawiść Do policji Tak zostałem wychowany :)
Kto z Nimi trzyma ten zawsze jest przegrany :)
Bald Drah
07-12-2007, 19:09
Wieksozśc up@
Dzieci 11 lat popisują się ze umieja napisać CHWDP, gdyby nie policja nie wyszedłbys na ulice. Wiesz gdzie jest New Orlean? Tam przeszedł sztorm katrina i teraz pełno tam dilerów, i gangów. Tych wszystakich up to dałbym wam M16 albo kalaszki i niech sie porozwalaja .. a policja niech nie reaguje
Ps. Dzieci się popisują ..
Ps2. Tibi byście nie mieli buahahahah komputer by wam ukradli ..
Ps3. Twoją zone zgwałca i co, gdzie pojdziesz bez policji? LOLS
Hmmm tak patrzę na komentarze i nasuwa mi się pytanie... Czy naprawdę jesteście takimi kozakami. Ciekawe czy któryś z was powiedziałby policjantowi prosto w oczy "SPIERDALAJ". Większość z forumowiczów to 12-13 latkowie którzy potrafią równie obgadywać za plecami.. :< Powiedz ktoś prosto w oczy policjantowi takie słowa... Jak to wiatrak powiedział jak coś się stanie to pierwsze co lecicie z matką/ojcem na komisariat... Policjanci to też są ludzie.. dlaczego ich tak nienawidzicie, bo kolega mówi im "HWDP"? Jeżeli chcecie się popisać przed kolegami lub przed koleżankami jakimi to jesteście "kozakami" to udowadniajcie to w inny sposób. Byłoby wam miło jakby ktoś na was mówił takie rzeczy? Wątpię. Jakby nie było policji to uważam, że kradzież, gwałty, zabójstwa były by powszechne. Takie moje zdanie.
@Topic
Ja do policjantów nic nie mam, niech czynią swoją powinność.
Dementis 2.0
07-12-2007, 19:21
Tak bardzo jesteście podjarani faktem, że potraficie napisać CHWDP ? Nie miałeś styczności z policją ? To po *** odzywasz ? I tak większość up wie o policji tyle co gówno o poezji. To, że jeżdżą radiowozami i starają się utrzymać porządek (w pewnym stopniu) to coś złego ? W końcu dobrze, że chociaż wypełniają swoje obowiązki ... i chwała im za to.
Pozdrawiam.
Szkarlatny leon 2.0
07-12-2007, 19:38
Buhehuah przypomniało mi sie jak wlazlem na informatyce na www.chwdp.pl chyba i kolesiowa podchodzi i sie pyta "Krystian co to ma być?" a ja "chwała dobrej policji" cała klasa w brecht : o xD
Ja do policji nic nie mam nie do ze jest społeczniakiem ale wkurwiają.. Kiedys z kumplem jechałem na quadzie bo ognisko zrobilem i chcialem go ostro przewiezc to policja jechala za nami i nie patrzylismy do tylu patrzymy w bok a tu policja macha -.- zatrzymalem sie bo nie bylo gdzie jechac ;< Spisali mnie i kumpla, pojechalem radiowozem po tate zeby po quada pojechal i dalej jezdzilismy tylko w druga strone pojechalismy :p
I jeszcze kiedys jak jechalem samochodem mnie zlapala ale ojciec siedzial obok wiec nic sie nie stalo ;)
Tak to nic do policji nie mam :)
CHWDP! CHWDP! CHWDP! CHWDP! CHWDP! CHWDP! CHWDP! CHWDP! CHWDP! CHWDP!
Nienawidze ich... Zdaje sobie sprawę, że utrzymują porządek itp... Ale niech mnie chuj zajebie jak oni nie są poprostu durnymi pałami. Ile razy was spisali? Ja mieszkam na takim osiedlu, że lodówa jeździ co chwile. I to mnie dojechało. Zczajcie to : Siedze sobie przed szkołą z ziomkiem, spoko, lajcik, luz... Patrzymy a tam idą dwa takie jebańce i z textem do nas : "Gdzie macie piwo?" My, że nie mamy... A oni "To gdzie papierosy?" I nas przeszukują, chuj nic nie znaleźli, ale nas spisali (razem spisali mnie z 20 razy|| mam prawie 15 lat)... Ale to najlepsze przychodzą kumple z browarami (mają po 17 lat nikt nie jest pełnoletni, ale przykoksani nieźle), to pały to "No to do widzenia" i szybkim krokiem bude dookoła obeszły... Potem jeszcze do domu zadzwonili, że znaleźli przy mnie cośtam, ale tym razem nic nie zrobią tylko ostrzeżenie.
I powiedzcie mi jak ich tu lubić
PS. To jest tylko i wyłącznie moje zdanie.
2.PS.
Ref.
Nienawiść do policji tak zostałem wychowany
Ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany
HWDP x6 Hemp Gru
Świat za krat nie taki kolorowy
By nienawidzić psów znów miałem powód nowy
Rap hardcorowy tak bardzo
Mimo to dzieciaki do tego się garną
Hemp Gru spal to o nic nie martw się nie warto
O pardon WDZ zbyt surowy
Za kasę marną brata bić jesteś już gotowy
Wybij sobie z głowy szukać na komendzie pracy
Chuj idzie na łatwiznę bo zarobić nie potrafi
Przekonasz się dopiero gdy bliskiego przez szmaty stracisz
Lecz są i tacy co przyjmują blaty
Wszystko idzie załatwić
Jak parę trzy zapłacisz
Służbista na zmianie i masz przechlapane
Wpierdol za chęć do życia
Wiesz co jest grane
W mordy jebane kurwy rozjeżdżałbym walcem
Nie wymagam wiele o swoje walczę
Uważam by chwile warte przeżycia najbardziej
Niczym woda nie przeciekły mi przez palce
Kombinuję jak mogę żeby było łatwiej
Pamiętam że na doku dechy twardy chleb ze smalcem
Niczym nie gardzę braciszku z fartem
Postawiłem wszystko na jedna kartę
Mówię co czuję o czym myślę i co widzę
Moich ludzi kocham a policji nienawidzę
Elo
Ref.
HWDP x6 Hemp Gru
Tworzy we mnie słowo więc wylewam myśli
Wielkie emocje zdrowej nienawiści
Tworzącej się latami
Patrząc na ludzkie świństwa
Łączone z cierpieniami
Widząc przelaną krew na wojnach
Dyktowane głupoty
Domowe kłopoty nie z powodów floty
Dzieciak na gigant przez ojca pedofila
Matki morderczynie nie ludzie a świnie
Za to na chwilę trafiają do puszki
Ukradniesz pietruszki i wyłapiesz więcej
Jest sprawiedliwość aż opadają ręce
Kryminalny MC wciąż pokazana prawda
Te teksty na faktach osss temu wałka
Winny niewinny nie ważne jest na sankach
Głos do ludzi niech toczy się ta walka
Tępiąca kurestwo wszelkie podobieństwo
Zwierzęcą zwyrodniałość
Nie ma tu miejsca na wyrozumiałość
Nie nie ma
Pętlę na szyi zaciskam coraz mocniej
Kłamstwo obłuda są naszej grupie obce
Z dumą na twarzy nastukany towcem
Mówię krótko elo ty wybierz i zrób to
Temat netto nie brutto
Dwie strony ma moneta
Nienawiść do policji to jest moja meta
Elo
Ref.
HWDP x6 Hemp Gru
Nienawiść do policji tak nas wychowano
Tępić frajerstwo tak wychowano nas
Z tysiąca przyczyn i tysiąca powodów
Będziemy głosić wszyscy na cały świat
HWDP śmierć kurwom i frajerom
Na zawsze wolność ludziom i złodziejom
Ty gdzie kryminalny syf sprawiedliwości brak
Bez przebaczenia świat wokół przestępczy szlak
Patrzę w to życie ziom wciąż widzę to
Jebana policja tylko przemoc i zło
Ziomków mnóstwo za więzienną kratą
Grube wyroki chuj nie wiadomo za co
Pogrążyć się jest łatwo trudniej wydostać
Nienawiść była jest i musi zostać
Spójrz dookoła ziom otwórz oczy
Tysiące pokus ziom nie trudno zboczyć
Ja nie dam się zaskoczyć to myśl przewodnia
Idę do przodu jak żywa pochodnia
Litość to zbrodnia wiem muszę pamiętać
Nie pękać przetrwać nie dać się spętać w żelastwo
Dzieciak wiesz przecież znasz to
Pokój fałsz obłuda kłamstwo
Robię to co chcę zrobić
Biorę to co chcę wziąć
Nienawiść do policji ze mną cały czas
Ref.
HWDP x6 Hemp Gru
HG "Nienawiść do policji"
Mehsunes Dagon
07-12-2007, 21:11
Policja to mi może ... Ze trzy razy przed nimi z kumplami uciekaliśmy a te psy nas olały ;/
A chceliśmy się zabawić, no ale cóż, trzeba życ.
Oczywiście dla mnie policja to nieudacznicy, którzy są w policji tylko po to żeby dostać kase.
Hym, nie mam nic do policji, nie mam pojecia czemu ich wszyscy nie lubia czy cos, praca jak kazda, a ktos ja musi wykonywac... Jak sie pytam kumpli czemu chwdp to ich odpowiedz : no bo tak!Nie wiesz? Ja:Nie? Kumpel:bo to suki Ja:czemu? Kumpel:No bo tak.
Idz z takimi gadaj^.-Nawet nie moga wymslec dobrego uzasadnienia, bez sensu :-)No, ale coz to tylko moje zdanie,
@Bobo
Nie przesadzasz? Jeżeli byś trochę pomyślał mógłbyś normalnie porozmawiać z psami...
Założyłem ten temat i byłem pewny, że będą też wypowiedzi typu "Hwdp". Na pewno na tym się nie skończy.
Ale jednej rzeczy nie rozumiem! Skoro robie źle i odpowiadam za to np przed sądem. Dlaczego mówię Hwdp? Nie rozumiem tego typu ludzi.
Wszedłem na stronę pseudokibiców klubu z mojego miasta. Co widzę? Jakieś forum gdzie jest masa najazdów na Psy. No, ale... Skoro obijasz mordy. Robisz krzywdę innym to czego się dziwić, że ma się problem z psami...
Dalej. Masa ludzie z subkultury hip hopowej narzuca Hwdp. Dzieciak to kupi. Dziwie się, że trochę starsze dzieciaki również. Dzieciaku. Miałeś do czynienia z Policją? Chyba nie.
Ciekawi mnie też jeszcze jedno podejście do Policji...
Kiedyś mój koleś wpierdolił jakiemuś dresiarzowi. Zaczęło się od tego, że znajomy jechał autobusem z dziewczyną i jakaś grupa zaczęła do "atakować" za dredy... Najpierw słowa, później rękoczyn na nim, gdy on się bronił wtedy jego dziewczyn dostała.. Finał? Znajomy, które jest człowiek silnym nie wytrzymał i zaczął się naprawdę bronić... Dresiarza uciekli, on zadzwonił na psy.. Podał rysopis 2 z nich.. Kierowca zgodził na zeznania, gdzie stwierdził, że znajomy się bronił... Zatrzymali ich. Finał? Nie wiem co z tymi idiotami, ale mój koleś miał swego rodzaju problem z jakąś ekipą. Jednak nie odważyli się niczego zrobić. Zapewne dla tej grupy policja chuj, ale...
Ciekawe co będzie gdy Ci debile dorosną i np. będą mieli dzieci... Ich dziecko zostanie pobite.. pójdą na grupę niedojebanych idiotów czy też na Policje?
Ja bym raczej poszedł na policje. Byłbym konfidentem? No jeżeli ktos uważa taką osobę na konfidenta to gratuluje!
Miałem kilka zajść z psami. Raz mnie zmandatowali za nieprzepisową jazdę na rowerze.. Aff.. Śpieszyłem się na pociąg.. Miałem jechać do pobliskiej miejscowości aby spędzić weekend z przyjaciółm. Postanowiłem, że pojadę na dworzec rowerem, kupie bilet i gdy już wszystko będzie gotowe odstawie rower do Ciotki, która mieszka zaraz obok dworca... Jak było? Przed dworcem zrobiłem Bunnyhop + Barspin i przejechałem następnie na manualu trochę... Schodzę z roweru i podchodzi do mnie Policjant.... Mówię dzień dobry. Zarzucił mi, że jeżdżę nieprzepisowo ponieważ nie miałem ani jednej ręki na kierownicy oraz nie mam odblasków i hamulca... Powiedziałem, że spieszy mi się, a w czasie wykonywania tego tricku nie było ludzi obok mnie...Jednak dalej był problem... Tłumaczyłem, że nie mam hamulca, ponieważ jest już taki styl jazdy (breakless) jednak to do niego nie trafiało...Byłem bardzo kulturalny... Finał? Dostałem mandat i nie zdarzyłem na pociąg... Byłem na maksa wkurwiony .... Jednak nadal nie mam myślenia Hwdp ; P
*Old Karmazyn*
07-12-2007, 21:46
Zgadzam Sie. Ale poczęsci. Gdyby nie bylo Policji siedzial bys ku rwa w tym swojim domku i nawet nie ruszal dupy bo odrazu By cie okradli i bys wpierdol dostal tak jak kazdy. Bylo by owiele wiecej bandycstwa bo nikt by sie niczego niebal a tak pozatym
PISZE SIE CHWDP A NIE HWDP...
Chugo Wraca Do Polsatu
Otóż wpierdol bym nie dostał jak ma się kumpli bo od czego są ziomki?:)
a PSY to są PSY za nic zawijaja szmaty jebane!
No HWDP ta!Policja nic nie robi tylko raporty i wypad!:mad:
:mad::mad::mad::mad::mad:
@Dementis
Hahah mamy na forum policjanta? mogles sie chociaz nie wypowiadac bo twoje posty mnie rozsmieszaja za bardzo.Zal mi takich "doroslych" dzieci jak ty ktore udaja ze sa św. itd.Nawet policji umiesz dupe lizac? hahaha
@ topic
Mi tam policja z wora :p czasami sie przydaja a tak to huja robia ,zamiast prawdziwych bandytow lapac to sie byle czego czepiaja! Dlatego HWDP :)
HAh ale się uśmiałem czytając wypowiedzi niektórych dzieci.
np Old Karmazyn... jaki kozak, ziomki go obronią - HAHAAHAHHA dobre!
Twoje ziomki to pewnie są takie kozaki jak Ty i myślą, że wszyscy się nawzajem bronią, ale prawda jest taka, że spierdalacie przed wszystkimi. żal!
@Quik
HAHAHAHAAHHAHAHA ALE ZJEBAŁEM SIĘ Z KRZESŁA GDY ZOBACZYŁEM TO !!!!
"
Data urodzenia:
November 16, 1996
"
HAHAHAHAHA 11 latek mówi hwdp ***** człowieku nie wiesz co to znaczy, nie wiesz nawet co to chuj, więc po co się odzywasz ja pierdole jakie dzieciaki na tym forum żałosne :):):):):):):):)
Ehh... do tych co mówią: ,,HWDP!!! Jestuem the best bo ómjem to powjedzieć~!'' Gdyby nie policja, balibyście się z domu wyjść. Obiliby was za najbliższym rogiem.
Dobrze, że policja istnieje.
Kurde... 11 latek, mówi hwdp? ; O
Hm. Policjant ukradł twojego misia? Czy też od rodziców dostałeś zestaw małego policjanta, pomimo tego, że chciałeś zestaw małego strażaka? Dlatego hwdp?
@Old Karmazyn
Myślę, że byś dostał nożem od ziomków.
Tak naprawdę to chyba nie wiesz jacy ludzie są na tym świecie i banda głupich dresów jest niczym w porównaniu z innymi ludźmi... Więc.... Hahaha!
@kajojek
To prawda...
Pamiętam jak znajomy z Gdańska wezwał policję, bo jakiś debil chciał od niego hajs, a gdy ten sie sprzeciwił ziomek wyjął nóż... Nic się nie stało, ale policja była 0,5 h później ; (
Techniks
07-12-2007, 22:52
Do policji mam tylko tyle ze nie moge pic sobie spokojnie z Qmplem pifka na biedronce :< bo odrazu madnata dostajemy za zasmiecanie srodowiska ...
Niech robia swoje.:rolleyes:
Bald Drah
08-12-2007, 06:58
Więkoszść co nie lubi policji. A ty chcesz byc np:
Informatykiem a ja uważam że to same cioty nie maja czasu dla rodziny i gnija przed kompem
2 chce zostać np Marynarzem to bardzo slaby zawód 10 miesiecy na morzu i co masz z tego duża kase ale nie masz rodziny... i tyle wam powiem:denerwują mnie dzieci co mówia Chwdp itd bo tylko na forum kozak a jak dojdzie co do czego nawet mu nie powiesz zeby sie odpierdzielil więc zastanow sie co mowisz...
Ps. Skoro takie kozaki to i pewnie Hooligans co? Już widze 12 latek leci na ustawke! Ja nie jestem zadnym kibolem ani bandytom ale nie lubie dzieci ktore sa mocne w slowach a w rączkach słabi leca do mamy ..
Dopóki łapią prawdziwych przestępców, nie przeszkadzają mi.
Ale jak ku**a siedzę sobie na oparciu ławki (wiem, wiem. Nie wolno), a oni podjeżdżają we trzech, to ja się wkurzam. We trzech to by kibola katującego żonę po nieudanym meczu Pogoni mogliby zamknąć. Ale oni muszę mnie we trzech spisać.
Niech się zajmą prawdziwymi bandytami, a nie pożądnymi obywatelami miasta zwanego szumnie Szczecinem.
@Elvan
Masz racje.Nie tesh denerwuje jak siedzę sobie, dłubię słonecznik i pale jakąś szluge.Chuje podbijają i co?Gdzieś mogą kogoś kopać a oni się 20 minut pierdolą bo ja sobie zajarałem.
@Temat
Nienawidzę Policji od 4 ligi(jestem kibicem GKS Katowice)gdy tam w najlepszym meczu od lat (z GKS Tychy)w czasie burdy Tychów policja ustawiła się i zaczęła strzelać na Blaszok (trybuna prawdziwych GieKSiarzy).3 rzędy wyżej kolo dostał kulką w ramię!A co by było jak bym ja w oko dostał?Dlatego moja nienawiść jest ogromna!
Inną sprawą jest to, że są spoko Psy.Np. wczoraj pod Scc (Silesia City Center)
Jaram se syluga i podbijaj.Myślę ładnie połamią mi faje.Ale nie!! xD Ale nie!! xD 2 młodych było jeden do mnie.Wstań.Wstałem a on nie pijecie tu nic?Ja odpowiadam, że nie.On a ile lat macie?Ja, że 17.Ok ale z tymi fajkami sie schowajcie bo jak koledzy złapią, to połamią wam je.
I to jest Policja xD!
Cygar do Cristo
08-12-2007, 10:00
psy jebane skurwysyny czaja sie za rogiem nie przecze sa moim glownym wrogiem ..
ehh .. nudzi mi sie juz gadanie na ich temat w wakacje bylismy z kolegami spisywani po pare razy dziennie za nic .. nawet co godzine..oni sa jeszcze nie grozni najgorsza jest kryminalna
ci to maja najebane siupki jebane mysla ze jak juz gzranal ziomka co feta diluje albo czyms innym to se moga to zajebac i siupac sami .. moze nie mialem wiekszego doswiadczenia z psami chociarz dolek sie nawet zdarzyl ale znam wielu ludzi co maja po pare spraw.. nie bede sie tu na ten temat rozpisywal .. pierdole ich tak jak wiekszosc ludzi odemnie z osiedla i z bliskich osiedl ..kto chce niech wierzy kto nie to nie .. HWDP !
Wiekszac tego ots ma skaczone 16 lat, i chociaz raz mieli jakis problem z Milicja :P ... Chociaz zdarzaja sie wyjatki ktore bronia te scierwa ...
Moje zdanie ?... Pluje nanich !
UP@
Za spisywanie maja premie :]
a Hu*ami jest tak naprawde Dochodzeniowka :]
Dark Belfix
08-12-2007, 11:40
http://i2.tinypic.com/8fp0vgj.jpg
http://i17.tinypic.com/6qbyloo.jpg
http://i11.tinypic.com/8geb5vo.jpg
Ja uważam, że Policja jest bardzo potrzebna i hasło HWDP jest głupie.
Pały precz , pały pecz :D HWDP.
Znacie tradycje jebać policje ? HWDP
Pozdrawwiam !
Xadam1122
13-12-2007, 18:18
Jestem Kibicem klubu Stomil Olsztyn 1945.. wiele razy zostalem nazwany Hooliganem-Kibolem... i chyba kazdy wie jaki stosunek policja ma do Kibicow i jaki stosunek maja Kibice do policjii.. sadzę ze policja nie robi nic by poprawic byt obywateli danego miasta -.- Oni zgarniaja tylko pieniadze i cieszą michy -.-
Owszem jest grupa ktora otrzymuje sluszne pieniadze... jest to Prewencja
Ci policjanci nie raz moga stracic zycie/zdrowie podczas "Akcji"... Bylem na zadymach Kibice vs Policja i wiezcie albo nie ale oni po pierwszym starciu zawsze sie wycofuja... konczy sie na Kanistrach ....(wozek z pompa wodna) i rozgonieniu nas...
Nigdy nie mialem szacunku do policjii i watpie zebym kiedys go nabral ...
Mowie ChwDp i tak zostanie
**Jedna Milosc . Jeden Klub . Stomil Olsztyn . Az Po Grob ;)** pzDr
Policjant jeden z najbardziej znienawidzonych i najbardziej lubianych zawodów. Bo przecież kto nie oglądał ani jednego filmu akcji w którym to super heroł z FBI czy tam czego innego ratują ludzi itp. Te wasze hasła 'Cha Wu De Pe' są dziecinne, wręcz utwierdzają mnie w przekonaniu że na tym forum są osoby bardziej infantylne ode mnie :< Rozumiem, nie raz siedziałem na ławce, poprostu siedziałem. Podjechał radiowóz, spisali dane. Może nic dziwnego, ale czepili się akurat mnie, a naprzeciw, jakieś 100m dalej, siedzieli sobie tzw. żule ćpając tanie wino z zieleniaka ... To jest uczciwość? ...
Następne, w każdej komendzie są dwa pomieszczenia na przechowywanie 'dowodów rzeczowych' (tj. nielegalne papierosy i alkochol, narkotyki czy innego rodzaju używki). Dlaczego dwa? Bo jedno jest formalne, a w drugim sobie nasze psy trzymają coś dla siebie. Przecież nie wszystkie 'skonfiskowane' towary trafiają do magazynu. Część już w drodze do neigo ulega exploatacji.
Trzecie,
- Panie policjancie!
- Nie teraz! Ćpam właśnie kokę ...
czyli żywy dowód na korupcję w policji ...
Szczerze mówiąc nie chce mi się już tu wymieniać pokoleji co takeigo złego jest w policji. Najgorsze jest to że karmią swoje dzieci żerując na nas ...
Tettmeier
13-12-2007, 19:05
Ja uważam, że policja jest po to by tępić złodziei itd. Bez policji nasza Polska stałaby się jedną wielką 'kradzieżą'.. Ale spisywać niewinnych ludzi siedzących na ławce/stojących obok? Rozumiem, 22:00 to cisza nocna, ale u mnie? Obok szkoły 0 domów najbliższy jest jakieś 100m to jak ktoś może słyszeć normalne rozmowy.. czasami denerwują mnie Ci policjanci.
Większość z Was nie miała styczności z policją i mówią "HA wu de pe bó tagg jezt faijne" Policja Ma prawo Spisać was wszystkich chodź by "na ładną morde"
i nie mają żadnej premii to jest kontrola coś jak by was kanar w PKS'ie o bilet pytał =]
Osobiście Spisali mnie setki razy (Mieszkam W poznaniu) za nic
wiele razy przyjeżdżali do mnie ze słucham za głośno muzyki chociaż słuchałem normalnie (Sąsiadki pojebane)
Wiele razy spisali mnie na meczu Lecha (Raz kolegium przyszło)
Nie jestem żadnym kibolem jestem normalnym kibicem ale czasem mi odjebie
Do policji nie mam nic
#Xadam1122
Tak czy siak trzeba przyznać, że policja jest bardzo potrzebna na meczach piłki nożnej.
Jadą kibice na wyjazd, i jakby nie policja to szczerze powiedziawszy wszyscy do domu by nie wrócili.
Jeżeli jeździsz na wyjazdy to wiesz, że rady sobie nie dacie z dużo większą grupą kibiców innej drużyny.
Wtedy policja sie przydaje.
#Topic
Nie mam nic do policji, jednak czasami za bardzo "cwaniakują".
Podejdą we dwóch do grupki 15 latków, zaczną ich przeszukiwać, czasami nawet spiszą za to, że stali w bramie...
A gdy jest kilku starszych (25+) osobników, stoją także w bramie lub gdzieś pod drzewem gdzie jest ciemno, wtedy nie są już tacy mocni.
Przynajmniej u mnie na "parafi" tak się dzieje.
Podjadą autem, popatrzą i pojadą.
Tre Cool
13-12-2007, 21:14
Ci ludzie ostro zapier**lają, żebyś synek sie nie bał, że Ci wbije do domu dres i zajebie kompa. Żeebyś sie nie bał wyjść po chlebek wieczorem. Żebyś mógł słuchać MP3 na ulicy. I żebys nie chodził z farmą śliwek na oczach.
Kilku debili wymyśliło "CHWDP", bo policja nie pozwoliła im niszczyć mienia publicznego =o
'Promowanie' hasła "CHWDP", jest conajmniej dziecinne.
Policja RoX!
Dark Belfix
13-12-2007, 21:26
Jeszcze jedna fotka http://i14.tinypic.com/89sq5x4.jpg :D
@Xadam1122
Fajnie, że jesteś "kibicem" tego czegoś. To co wy odpierdalacie na meczach jest żałosne. To co was łączy ze sportem to brudny dres.
Wszczynacie jakies burdy nie wiadomo dlaczego. I ktos takie jak Ty pisze, ze ma nienawisc do Policji? Nawet jesli "ciesza michy" na twojej biedzie to Ty robisz to samo! Wiec jak dla mnie jestes jebanym dresem (90% tych idiotow, ktorzy nazywaja sie kibicami Oks), ktory ma ograniczone horyzonty.
Nie toleruje kibicow Oks.
Na koniec.
Pierdole Stomil Olsztyn 1945...
Mieszkaniec okolic.
Bald Drah
14-12-2007, 06:55
Ten ze stomilu@
To nie wy na meczu z Radomiakiem(Jestem ich kibicem) wywiesiliscie flagi faszystowskie? Jak ci Hitler miły jedź do niemiec. Takich pseudo-kibiców ja bym zamknął na stadionie dał im siekierki i niech sie powyżynają.
Temat:
Policja musi być, bez niej tak jak ten ze stomilu,jakaś pałą czy kto inny zabił by was za 10 zł na jointa ..
Chociaż nie mam do nich zaufania, ale gdyby nie oni to by nas tu nie było... Policja jest potrzebna. I będzie, na zawsze!
tibijczyk druid
14-12-2007, 15:05
jak ja mieszkam blisko ulicy gdzie nawet w noge nie idzie zagrac to z kumplami poszlismy do parku, tam trawa jest, zadnych kwiatów, malo ludzi ale zaraz policja musiala podejsc ;/
nie daja pograc nigdzie ale tak to jest potrzebna, a wy nie zgrywajcie takich cwaniakow bo jak zabija/ukradna/napadna to odrazu pierwsi lecicie na policje
powinni wam odpowiedziec "radź se sam"
Xadam1122
14-12-2007, 16:39
@Busst
a i owszem .. na wyjazdach z tego co wiem-widze kibice Oksu sa z reguly "grzeczni" oczywiscie jesli ktos zaczepia nas nie zostawimy tego bez odpowiedzi... owszem Policja przydaje sie na meczach nei watpie
@fR33
Hmm? byles kiedys na meczu? watpie bo dzieci 9-letnich nei wpuszczaja :(
Masz cos do mojego stylu ubierania się? no coz lubie dres i bede go nosil ... ciekawe jak Ty sie ubierasz :) ahh i nie jestem idiotą jak Ty to nazywasz :P
i napewno posiadam wiekszy iloraz inteligencji niz Ty :) horyzontow nei mam ograniczonych poniewaz startuje na olimpiadach i wygrywam-rozwijam sie trenujac (Muay Thai)
Mysle ze powinienes sie zastanowic czy wypowiadasz sie dobrze i z godnoscia ... bo jestem pewnien ze zadnemu Kibicowi nie powiedzialbys tego w twarz co pisales w swoim poscie :) pzDr
@Bald Drah
Nie bylem wtedy na meczu lecz watpie ze ktos zrobilby cos tak dennego i glupiego- pzDr dla Kibica
@Xadam1122
Wow... Myślę, że jednak mam większy iloraz inteligencji.
Kto normalny dewastuje stadion i zamiast dopingować drużynę robi "zadymy"?
Tylko idiota, który ma jakieś kompleksy typu..."Mam krzywy ryj i brudny dres, a on ma ładny ryj i ma jeansy" Do tego czy start w olimpiadach sportowych świadczy o inteligencji (domyślam się, że sportowe)? Co do poziomu mojego, a twojego. Brałem udział w wielu olimpiadach Fizycznych i Matematycznych. Poziom jaki reprezentowałem był wysoki. Co do tego, że chodzisz na Muay Thai. Jak dla mnie możesz chodzić na szachy i się rozwijać. Ja też sie rozwijam. Jednak mój sport nie jest wspierany przez jakiekolwiek instytucje.
Co do zwyczajów Oks... Widząc ich wlepki etc... Wystarczy spojrzeć na naklejki na, których jest w przekreślony sierp oraz Gwiazda Dawida. Antysemici, którzy nienawidzą komunizmu? Ha!
Jeśli chodzi o to czy bym powiedział to kibicowi prosto w twarz. Tak, ponieważ Ci debile są mocni w grupie. Jak to osiedlowe dresy.
Xadam1122
14-12-2007, 17:32
@Xadam1122
Wow... Myślę, że jednak mam większy iloraz inteligencji.
Kto normalny dewastuje stadion i zamiast dopingować drużynę robi "zadymy"?
Tylko idiota, który ma jakieś kompleksy typu..."Mam krzywy ryj i brudny dres, a on ma ładny ryj i ma jeansy" Do tego czy start w olimpiadach sportowych świadczy o inteligencji (domyślam się, że sportowe)? Co do poziomu mojego, a twojego. Brałem udział w wielu olimpiadach Fizycznych i Matematycznych. Poziom jaki reprezentowałem był wysoki. Co do tego, że chodzisz na Muay Thai. Jak dla mnie możesz chodzić na szachy i się rozwijać. Ja też sie rozwijam. Jednak mój sport nie jest wspierany przez jakiekolwiek instytucje.
Co do zwyczajów Oks... Widząc ich wlepki etc... Wystarczy spojrzeć na naklejki na, których jest w przekreślony sierp oraz Gwiazda Dawida. Antysemici, którzy nienawidzą komunizmu? Ha!
Jeśli chodzi o to czy bym powiedział to kibicowi prosto w twarz. Tak, ponieważ Ci debile są mocni w grupie. Jak to osiedlowe dresy.
a czy ***** ktos mowi ze wszyscy tak robia -.-? nie zawsze mecz konczy sie zadyma i radze ci juz skoncz pierdolic bo mnei zaczynasz wkurwiac -.- chuj wiesz a udajesz wszechwiedzacego..uwazaj -.-
@Xadam1122
Skoro piszesz w pierwszym swoim poście w tym temacie, że jesteś takim i takim "kibicem" to co mam myśleć. Skoro twierdzisz, że coś reprezentujesz to w czym masz problem? Reprezentując coś robisz to co inni, a to, że "wspaniały" Oks ma takich kibiców w większości nie obchodzi mnie mniejszość.
Dzieci, dzieci, kochane dzieci. Na forach, w szkole, na osiedlu, pod blokiem chwdp. Jedno pytanie: za co nienawidzicie policji? 99% z Was nie ma najmniejszego powódu do tego. Robicie to, ponieważ robią tak Wasi koledzy i nie chcecie być gorsi. Założę się, że 99% z Was po przesiedzeniu 48h na dołku wydałoby wszystkich swoich kolegów, a nawet rodzinę.
#topic
Nie ma miesiąca żebym nie miał jakiegoś zatargu z policją. Najczęściej pijcie alkoholu w miejscu publicznym lub pobicie.
Xadam1122
14-12-2007, 20:05
@Xadam1122
Skoro piszesz w pierwszym swoim poście w tym temacie, że jesteś takim i takim "kibicem" to co mam myśleć. Skoro twierdzisz, że coś reprezentujesz to w czym masz problem? Reprezentując coś robisz to co inni, a to, że "wspaniały" Oks ma takich kibiców w większości nie obchodzi mnie mniejszość.
Reprezentujac cos robisz to co inni? lol? Posiadam wlasne wartosci i nie polegam an innych reprezentuje to na co mam ochote czyli Denaturat Boys i zadnego problemu nie mam ... a i jesli skoro jest sie Kibicem to zawsze sie ma negatywne zdanie o nas?? nieznasz mnie wiec nic nie mozesz o mnie powiedziec a w prawdzie nie jestem jakims strasznym kibolem poprostu odplacam komus za cos :) nei masz nic do mnie ja nic nie mam do Ciebie proste? pzDr
Kocham wypowiedzi małych obsrańców, których raz policja spisała (bo taka ich praca) i są fajni, bo w ogóle 'hwdp! psy spisały mnie!'.
Pomyślcie co mówicie.
Co byś dzieciaku zrobił, gdyby Cię okradli?
Wypowiedź typowego barana: nasłałbym kogoś.
W każdym kraju potrzebna jest policja, ale zawsze znajdzie się jakaś ***...
Nie mam nic do policji. Co prawda byłem legitymowany 2 razy za przejście nie po pasach i na czerwonym świetle ^^
A teraz trochę ode mnie na temat waszych wypowiedzi:
Xadam1122:
a i owszem .. na wyjazdach z tego co wiem-widze kibice Oksu sa z reguly "grzeczni" oczywiscie jesli ktos zaczepia nas nie zostawimy tego bez odpowiedzi... owszem Policja przydaje sie na meczach nei watpie
Ale Ty jesteś twardy. Jesteś kibicem. Pokaż się z lepszej strony, albo bądź taki 'silny' samemu, a nie w zwartej grupie.
Hmm? byles kiedys na meczu? watpie bo dzieci 9-letnich nei wpuszczaja
A Ty ile masz dowcipnisiu?
horyzontow nei mam ograniczonych poniewaz startuje na olimpiadach i wygrywam-rozwijam sie trenujac (Muay Thai)
Już Cię lubię...! Ty wygrywasz! Ty trenujesz. Zachowaj to dla siebie. Nikogo to nie interesuje.
/huh... 'olimpiada'.
Bald Drah:
Policja musi być, bez niej tak jak ten ze stomilu,jakaś pałą czy kto inny zabił by was za 10 zł na jointa ..
Trochę nie moimi słowami powiedziane, ale tu się zgodzę.
Arhadus:
Dzieci, dzieci, kochane dzieci. Na forach, w szkole, na osiedlu, pod blokiem chwdp. Jedno pytanie: za co nienawidzicie policji? 99% z Was nie ma najmniejszego powódu do tego. Robicie to, ponieważ robią tak Wasi koledzy i nie chcecie być gorsi. Założę się, że 99% z Was po przesiedzeniu 48h na dołku wydałoby wszystkich swoich kolegów, a nawet rodzinę.
Zgodzę się z Twoją wypowiedzią i szczególnie ją poprę. Tylko nie rozumiem czemu pochwaliłeś się pobiciem i piciem alkoholu?
Tre Cool:,
Twoją również. No i KodeXa
Tylko najbardziej śmieszy mnie to dziecko w czerwonym kapturku, zwane Listek i jego post.
@Raqu RookSlayer
Czasem się przydarzą
Nieraz programuję hasło ,,HWDP"
Pozdro
Acham... Programujesz. Ciekawe.
@Old Karmazyn
Kolejny cwaniaczek się znalazł, bo go raz spisali i "skoro koledzy tak myślą, to i ja!"
Te posty z jednego na drugi, w kolejności jakiej czytam, stają się co raz to bardziej idiotyczne!
"Loluś Rysio"
Nienawiść Do policji Tak zostałem wychowany
Kto z Nimi trzyma ten zawsze jest przegrany
@WiKuŚ
Właśnie miałem to napisać pod koniec tudzież: Ciekawe czy co drugi antyfan policji byłby taki twardy, że powiedziałby te słowa, które w tym temacienapisał, prosto w twarz funkcjonariuszowi.
Szczerze? Prędzej by się obsrał (dosłownie).
Buhehuah przypomniało mi sie jak wlazlem na informatyce na www.chwdp.pl chyba i kolesiowa podchodzi i sie pyta "Krystian co to ma być?" a ja "chwała dobrej policji" cała klasa w brecht : o xD
Haha, hihi, ale Ty dowciapny koleś jesteś. Nie mogę przestać się śmiać.
Ok... Dalej...
No i (jak mi się wydaje) doszedłem do najidiotyczniejszego postu ów tematu...
Bobo...
Dziecko? Czy Ty wiesz, że policjantowi, jak i straży miejskiej przysługuje prawo podania swojego nazwiska, imienia, stopnia, przyczyny podjęcia czynności i podstawę prawną, jak i określenie jednostki organizacyjnej, w której pełni służbę...? Oraz ewentualny numer identyfikacyjny... Wątpię, by podszedł do Ciebie z tekstem 'gdzie macie piwo?'.
Koloryzujesz, koleś. Nie będziesz tym sposobem fajny.
Dalej nie czytam. Żal dupę ściska, czytając te wypowiedzi.
***SteFan***
19-12-2007, 17:31
Ohh Coguś jak się napisałeś ;)
@topic
Co do policji nie mam nic, tylko nieraz wkuriwa mnie 'rudy' policjant u nas w mieście za byle co bierze na komende dzwoni po starych żel mojego kumpla już z 10 razy tak wziął >.< mnei na szczęście ani razu jeszcze nie ;D uciekłem ;p
Założe się że 98% osób na tym forum nie miało styczności z policja a mówia 'HWDP' a powinni mówić "CHWDP' >.<
Mówicie tak żeby być 'kul' bo koledzy tak mówią bo palą papierosy strzelają petardami i mówią ' o ***** pały spadamy' i ty też 'HAWUDEPE!!!'.
Nie mieliście styczności z policją to nie gadajcie że policja jest zuo.
Szczerze, ja do policji nic nie mam. Pomogli mi z 4 razy i się cieszę. Mój kuzyn jest w policji ale co z tego, czasem mnie radiowozem przewiezie xd (na przodzie _._)..
Szczerze, to myślę tak, jeden pedałek posłucha sobie HG (nic do nich nie mam, tylko tworzą) i już odrazu "Jestem hiperEloGangsta, tak zostałem wychowany". Jesteście za bardzo podatni na czynniki zewnętrzne, miejcie raz swoje zdanie a nie idziecie za "gangsta tłumem". Tak szczerze to założe się, że 3/4 tych "hwdepiarzy", to 11-13 letnie dzieci, jak którym ktoś zajebie buta to idą poskarżyć do pani.
Ok... Dalej...
No i (jak mi się wydaje) doszedłem do najidiotyczniejszego postu ów tematu...
Bobo...
Dziecko? Czy Ty wiesz, że policjantowi, jak i straży miejskiej przysługuje prawo podania swojego nazwiska, imienia, stopnia, przyczyny podjęcia czynności i podstawę prawną, jak i określenie jednostki organizacyjnej, w której pełni służbę...? Oraz ewentualny numer identyfikacyjny... Wątpię, by podszedł do Ciebie z tekstem 'gdzie macie piwo?'.
Nie widziałeś sytuacji? To sie nie odzywaj lamusie! Chcesz to ci moi kumple potwierdzą, że te durne pały przywitały się z nami pytaniem "gdzie macie piwo". Niestety... Ty z domu nie wychodzisz jak jest ciemno to nie wiesz jak to jest :( . Nie mówie, że każdy policjant jest samo zuo (Siostra mojej dziewczyny chce być policjantem), ale zachowanie tych dwóch delikwentów było naprawde głupie.
Koloryzujesz, koleś. Nie będziesz tym sposobem fajny.
Uhehehehehe... Koloryzować to Ty sobie możesz tam u siebie w podstawówce kolorowanki jak ci pozwolą, ja mam zwyczaj mówić prawdę...
Dalej nie czytam. Żal dupę ściska, czytając te wypowiedzi.
To nie czytaj i wypie*****j z tego forum, bo i tak jesteś tu raz na ruski rok... -.-
Pzdr. Dla Ciebie "16-to latku" :eek:
Weź Ty się zajmij lepiej banowaniem noobków na APO, a nie próbujesz tu jakoś zakozaczyć...
@EDIT Thx Cougar za warna! I to za spamowanie! :>
@EDIT2 Ueheheheheheeheheheh! Thx za secound warna... Za "nieodpowiedni język"... :)
Pozdro dla ciebie Coguś :*
[Coguar] Oj słodziutki, nie nenelwuj się :)
byłem spisany pare razy i nie miałem żalu do policji. sorry ale wkur**ć się można jak policja pomaga ci a ty masz potem pretensje??. Sytuacja: Wracamy z dyskoteki szkolnej 3 lata temu. Koło godziny 21 podbija donas 3 pijaczków i coś tam o kase sie dopytują. Zaczynają nas szarpać my uciekamy. Patrzymy radiolka stoi myslimy: Poprosimy o pomoc. Podbijamy do policjantów i mowimy co sie dzieje, oni nam każą ładować sie na pake. Po chwili patrzymy że 2 pijaczków trzyma kupla i go szarpią. Efekt?? Policja rozdziela i kumpla na pake. Wzywają drugą radiolkę i zabierają pijaczków. Policja odwozi każdego do domu. Następnego dnia na lekcje wpada matka koleżanki i z mordą do wychy że ona jest obużona zachowanie policji że ci nie odporwadzili jej córki pod same drzwi domu. Kpina... Wdzięcznośc dla policji że nie zostawiła nas i nie powiedziała że teraz możemy sobie wracać spokojnie do domu. Po tym insydencie koledzy zmienili sie nie drą sie HWDP, bo poco??. Policja pokazała że nie jest obojętna, tylko pomoże kiedy będzie trzeba.. i pewnie 90% ludzi co napisało w tym temacie posta zmieni zdanie kiedy policja im pomoże i zobaczycie będziecie wdzięczni im!!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.