View Full Version : Naruto....
Dragon Bul
11-12-2007, 12:27
Mi się wydaje że Naruto to jest najpopularniejsza bajka wśród graczy tego ots'a
Strasznie dużo ludzi ma awatary z Naruto więc o co chodzi z tą bajką czy ona tak naprawde jest popularnjejsza od Dragon Ball
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:
Pozdrawiam wszystkich graczy z APO
Naruto SUX!
Nie oglądaj tego!! To jest głupie!
Najlepsze anime:
- Dragon Ball :D
- Hellsing RoX!!
Naruto beznadziejne. Już lepsze Włatcy Móch chociaż tego nieoglądam.
@OffTopic
PRZEZ WŁATCÓW MÓCH MŁODZIEŻ I DZIECI NIEZNAJĄ ZASAD ORTOGRAFII! NAWET TYCH NAJPROSTSZYCH!
NIE OGLĄDAJCIE TEGO.
Mój kolega z klasy jest wielkim fanem Włatców. Cały czas gada jak Czesio. Jak jakiś ułom. Żal mi go. Niezna ortografii. Jak do niego powiesz "Ty jesteś walnięty na ryj. Cały czas gadasz jak Czesio" to on Wam odpowie "a mnie to nie boli". Kurde żal mi go.
Naruto SUX!
Nie oglądaj tego!! To jest głupie!
Najlepsze anime:
- Dragon Ball :D
- Hellsing RoX!!
Naruto beznadziejne. Już lepsze Włatcy Móch chociaż tego nieoglądam.
@OffTopic
PRZEZ WŁATCÓW MÓCH MŁODZIEŻ I DZIECI NIEZNAJĄ ZASAD ORTOGRAFII! NAWET TYCH NAJPROSTSZYCH!
NIE OGLĄDAJCIE TEGO.
Mój kolega z klasy jest wielkim fanem Włatców. Cały czas gada jak Czesio. Jak jakiś ułom. Żal mi go. Niezna ortografii. Jak do niego powiesz "Ty jesteś walnięty na ryj. Cały czas gadasz jak Czesio" to on Wam odpowie "a mnie to nie boli". Kurde żal mi go.
Jak masz takich kolegow w klasie to znaczy,ze chodzisz do 4 lub 3.
Topic Naruto Sux!! Lepsze Jest Dragon Ball.
A tak dla 10latkow POKEMONY ROX hahahahahaha
Dragon Bul
11-12-2007, 20:49
Ja tego osobiście nie oglondam mam tylko pytanie co jest leprze czy Dragon Ball czy Naruto
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mohammed
11-12-2007, 20:54
Słyszałem różne spekulacje na temat anime 'Naruto' większość pozytywna,
raz widziałem jak mój brat oglądał to gówno w TV po prostu nie widziałem w tym nic zachęcającego do obejrzenia kolejnego odcinku, Dragon Ball to jest kult po prostu nie ma żadnego shitu co by było w stanie to przebić <3..Oglądałem każdy odcinek z każdej serii jak jeszcze leciało na RTL 7 natomiast może jeszcze, ktoś ze starszego pokolenia użytkowników wspomina takie anime jak 'Captain Tsubasa' wątpię skoro większość to roczniki 94-95 <owned>.
nie wiem nie trawie tej bajki wole juz pokemony;o
.........................................
@Mohammed
'Captain Tsubas' Hmm coś mi to mówi...tylko niepamiętam dokładnie co :]
RTL 7 r0x0z0r
DB dobre ale nie najlepsze , kumple to "kochali" :o:rolleyes:
@Topic
Naruto sUx ,raz widzialem i wiecej niechce oglądać -.- , jakies "czakry" i inne duperele :p
Powiem to tak :
POKEMON'y najlepsze co bylo , jest i bedzie :D
Mania POKEMONÓW r0x0z0r
Kapitan Tsubasa to przypadkiem nie coś piłce nożnej? xD Coś mi się kojarzy ale jak miałem >10 lat to wolałem Pokemony! RL'y!
~Pozdrawiam
xD Lukki xD
12-12-2007, 15:56
Naruto jest to bajka bardzo dobra, ale jak obejrzeliście to na JETIX to nie dziwię się czemu wam się nie podoba... tam jest skopany podkład lepiej zobaczcie japońską wersję z Polskimi subkami na www.naruto.wbijam.pl
Bald Drah
12-12-2007, 16:45
Nie wiem jak wy ale czasem wejde na www.kreskowka.pl i ogladne se kapitana tsubase (to jest o chłopcu w japoni co nagina z kumplami w piłeczke wakabayaschi podobny do mnie xD) i dragon balla :) ale nie ogladalem naruto nigdy ale wiem ze dragon ball rox i nie ma nic lepszego
Jak masz takich kolegow w klasie to znaczy,ze chodzisz do 4 lub 3.
Topic Naruto Sux!! Lepsze Jest Dragon Ball.
A tak dla 10latkow POKEMONY ROX hahahahahaha
A zdziwisz się :D Chodze do III Gimnazjum. Ten mój kolega jest fest je*nięty. :D
Sam się jemu dziwie.
Naruto Sux :) Co z tego że np 20 osób ma avatar z Naruto na tak wielką liczbę osób grającą na tym serverze to jest mało :)
Jak już to polecam POKEMON !!!!1!111!!!!1!11! xD
Pozdrawiam !
Iakovlev
12-12-2007, 18:09
Czy ja wiem... Nie oglądam już bajek, ale kiedyś istniał dla mnie tylko DB. Po prostu jedni jakby chcieli "ciągnąć kasę" z sukcesu innych. Zresztą co Wy widzicie w takich bajkach? Miś Uszatek roxxxxx!!!111 :D
@Alucard:
Ty nie oglądasz Czesia a i tak nie umiesz pisać poprawnie...
@down: No racja - to nie jest bajka tylko kreskówka, ale to co czyta się dzieciom na dobranoc to baśnie.
Bajka to utwór liryczny zakończony morałem, ma za zadanie w zabawny sposób przedstawić ludzkie cechy i nawyki. ;ss
***Diex***
12-12-2007, 18:39
Wszyscy w płacz-Diex wraca =/
#temat
Jak miałem rozwalony komputer to oglądałem ten syf na Jetixie i zastanawiałem się jak z takiej super kreskówki można zrobić taki "szajs".
Po japońsku to to jest super.
#Wszyscy którzy odnieśli się do Naruto "bajka".
Bajki to mamy czytają dzieciom na "dobranoc". To co oglądacie w telewizji to kreskówka.
Jacke chan
12-12-2007, 18:47
Ja lubie Naruto :D
Naruto the best 4 ever.
Ale Naruto powoli zaczyna mi się nudzić :(
Dragon Ball też jest the best. To ( była ) moja ulubiona bajka jak miałem 9 lat.
A Naruto lubie bo dużo walk jest itp.
Na początku myślałem o Naruto że to jest do 4 liter ale po obejrzeniu 1 odcinka mnie wciągneło :D
Co do naruto ... W tej chwili nie ogladam bo nie mam zabardzo czasu ... Bylem nałogowym fanem xD :) ... W tej chwili wole Ben 10 lub Bleach
Bald@
Na tej Stronce polecam jedynie Ben 10 i Piesek Leszek XD :) ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.