Zaloguj się

View Full Version : CS

Busst
13-12-2007, 11:17
Właśnie jestes w trakcie pobierania CS'a.
Moja prośba, czy może mi ktoś napisać co gdzie i jak.
Inaczej mówiąc sterowanie, na jakich serwerach grać, po prostu co i jak.
Możecie podać także Wasze ulubione serwery na których najczęściej gracie.
A może macie jakiś własny serwer APO? ^^
No więc czekam.

Marantiel
20-12-2007, 15:01
Powiem tak ,graj z Botami na HARDZIE skoro chcesz już grać na servach jeszcze CS'a nie masz a już rwie nie?

Też chciałem tak ale cóż nawet nie umiałem dobrze walić HEADY :0

Bobo
20-12-2007, 15:19
Tak jak up powiedział najpierw z 3-4 dni na botach pograj, bo na każdym serverze będą cie z Glocka jechać :> Graj na wszystkich mapach i poznaj je mniej więcej, po tygodniu będziesz już umiał mniej więcej grać ;). Swoją przygodę na prawdziwych serverach zacznij najlepiej od francuskich (no powiedzmy, że francuzi nie należą do najlepszych graczy w Cs'a), podpatruj ich techniki, i analizuj swoje błedy.

I moja bardzo osobista porada... NIE CAMP! :>
pzdr

Seb3q
20-12-2007, 16:01
Ja gramw cs'a juz od ponad roku.
Najpier sobie obczaj cała klawiszologię czyi co czym się robi.
Jesli grasz w to pierwszy raz to jak pwoiedział kolego Up 2-3 dni na botach HARD,a jeśli nie to od razu na jakieś serverki.
Niezgadzam sie że lepiej iśc na francuski server, lepiej idz odrazu na Polski bo tam jest wyższy poziom i się wiecej nauczysz.
To tyle. miłego fragowania.

banan41
20-12-2007, 18:40
@up racja z tymi serverami
@topic radze pograć pierw 3-4 dni z BOTAMI na HARD ale bez przesady(miałem takie boty jak cheaterzy co strzał head więc nie radze ci takich)
@później wbij na jakieś servery po 4-6 osób(po 2-3 w drużynie)
a potem tylko pykać
Dajcie jakieś servery bo jak wyłączyli PSG server to nie mam gdzie grać!!

master kallhi
20-12-2007, 18:57
Jeśli masz Non Steam 1.6 to moze Sciagnij Liste Polskich Serverow. . .Nie graj Na bootach Tylko Graj na serverach(Na bootach niczego sie nie nauczysz:rolleyes:) Jeśli chodzi o sterowanie Sam mozesz Je ustawić ; ]

Mehsunes Dagon
20-12-2007, 20:15
Jak ja zacząłem grać w CS'a po 5 letniej przerwie, to nie grałęm z botami ... Od razu zacząłem grać na serwerach polskich i Ci radzę to samo :) Po kilku miechach już dosyć dobrze mi idzie.
Jak wolisz to idz do najbliższego sklepu z grami komputerowymi i poszukaj CS Steam :) Ja kupuje niedługo.

Wrona
21-12-2007, 13:53
Ja gram od niedawana na www.rzeznia.ue serwerki fajne :P a graja roznie... czasami dobrze a czasami zle, zalezy od graczow ;P