Zaloguj się

View Full Version : Unreal Tournament 1999

Ormin
14-12-2007, 15:03
Witaaaaajcie!

Był już CS, Było juz Call of Duty, teraz pora chyba wrócić do klasyki, co?

Pierwsze Unreal Tournament zostało wydane w 1999 i był hitem jeśli chodzi o FPSy internetowe. Aż do wydania kolejnego w 2003 , był jednym z najpopularniejszym FPSów na świecie,i tak jest do dziś.

Tryby:
- Deathmatch ( czysta siekanka , all na all )
- Teammatch ( siekanka w od 2 do 4 zespołach )
- Domination ( Polega na utrzymywaniu 3 kluczowych punktów na mapie, punkty przejmujemy przez najście na ,,flagę" , czyli najważniejszy punkt w danym miejscu, im więcej punktów posiadamy w łapach, tym więcej punktów nasza drużyna zdobywa co parę sek. . Wygrywa ten kto zdobędzie ustaloną ilość punktów. )
- Capture the Flag ( Czyli Gra na Flagi : ) , zbieramy flage przeciwnika i zanosimy do swojej )
- Assault ( Misje skladajace sie z paru etapów, wdg. mnie najciekawszy tryb, szczególnie polecam AS-Mazon! )

Chciałbym się zapytać, czy Byłby ktoś chętny zagrać via internet?

Wersja UT ( Rip, Oryginal, Pirat ) : Wszystko jedno, wszystkie działają : )
Po linki zapraszam na PW.

Mehsunes Dagon
14-12-2007, 15:29
Tak...To był hit, grałem ostanio z botami jakieś 2 lata temu, bardzo fajna gra, ja lubie teammatch =]
Elvan, Ormin, co powiecie na grę w sieci ? :>
Mi się już połowa pobrała :D

Elvan
14-12-2007, 15:39
Heh jak grałem ostatnio (rok temu xD) to z botami na najwyższym poziomie trudności sobie radziłem xD A teraz już bym nie dał rady na najniższym (No chociaż w sumie ... na najniższym prawie nie strzelają xD)

Ale UT to klasyk ;]