View Full Version : Problemy z kompem co robic?
Max Master
21-12-2007, 20:10
Witam prosze o pomoc w sprawie kompa,muwie co sie dziej czyli tak.Wlanczam kompa gram jakies 1-2h w tibie lub inna grenie przez internet a tu nagle komp mi sie zacina i zamazuje sie obraz.I nie da sie nic zrobic i musze dawac reseta to bardzo denerwujace bo jak gram w tibie to przesada ciagle padam !!!
Prosze opomoc tego co sie zna na komputerach.
Prosze o szybka pomoc
Sillmarilien
21-12-2007, 20:50
Może poprostu masz za słabego kompa na tibię , i po 1h ci sie tak przegrzewa że się zawiesza ;] Jak tak to kup se jakies 100 ramu jeśli nie masz, i moze karte graficzna geforce 1 ;] Wystarczy na tibię. A i procek jakiś sempron 849 +
Max Master
21-12-2007, 21:26
Mam kompa 512 ram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
@Sill~
auhUAHuahuH xD ale mu nagadałeś ; o
Mam kompa 512 ram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
aAHhaHAHahhhaHA leże xD Nie wiesz nic więcej o swoim kompie? Tylko to, że masz 512 RAMu?? xD
@Top
Może masz coś z monitorem.. albo nie wiem ;] Nie znam się za bardzo. : )
Pozdro.
Dementis 2.0
21-12-2007, 23:21
Zrób formata. Może coś z HDD masz nie tak. Raczej to nie monitor bo przez monitor komputer się nie wiesza.
Pozdrawiam.
xD Lukki xD
21-12-2007, 23:23
Raczej wina karty graficznej bo mi też coś takiego się stało... sterowniki do graficznej przeinstaluj i powinno być spox
Max Master
22-12-2007, 12:44
Formata juz 3 razyrobilem i nic straszamuwize po swietachdopiero do naprawy zalllllllllll
Hmmm ...
Wiesz że istnieje coś takiego jak Antywirus?
Zależy ile masz dysków w kompie .
Jeśli masz np. dysk podzielony na partycje to zrób formata kazdej partycji osobno .
Powinno być wszystko OK . Radzę ściągnąć Avira AntiWir -> Bardzo dobry antywirus.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.