Zaloguj się

View Full Version : ?wi?teczne ?yczenia...

Graydon
22-12-2007, 16:13
Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia, a także Nowego Roku, w imieniu całej ekipy APO pragnę złożyć Wam, drodzy gracze, najserdeczniejsze życzenia. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, dużo pieniędzy, miłości i spełnienia marzeń, smacznych potraw, szampańskiej, i hucznej zabawy sylwestrowej, i oby rok 2008 był jeszcze bardziej udany od poprzedniego...

Z poważaniem,
Graydon.

Pan Afforc
22-12-2007, 16:15
Wszystkiego najlepszego z okaji wiadomo jakiej! Sylwestra oblanego kubusiem ew. piccollo bo z tego co wiem malo kto na APO ma 18+ lat :)Graydon pamjientaji roOoshoOoOoOowy jessst suppper

Sorc King
22-12-2007, 16:15
również życze tego ekipie apo oraz tym maniaka ktorzy teraz rzucaja krzeslami bo apo off mam nadzieje ze kazdy spedzi te swieta w gronie rodziny i najblizszych oraz ze przyszly rok bedzie dla nich jeszcze lepszy niz ten pozdro

Lord pablic
22-12-2007, 16:18
Ja również chciałbym życzyć wszystkich graczom oraz całej ekipie apo wszystkiego co najlepsze dużo pieniążków i udanego sylwestra.

pozdrawiam

Mehsunes Dagon
22-12-2007, 16:20
Ja także chciałem złożyć życzenia wszystkim maniakom grającym na APO, a także nabijaczom postów na forum. No i oczywiście naszej wspaniałej ekipie APO i modkom na forum.
Smacznych potraw, wspaniałych prezentów no i cudownego sylwka ;)

PzDr

Dre Tex
22-12-2007, 16:25
z okazji Świąt również chciałbym życzyć całęj ekipie APO duzo zdrowia ,szczęścia ,pomyślności dużo pieniędzy(na nowy komputer)xD
i mpja propozycja z okazji świąt aby każdy gracz otrzymał bardzo wartościowe porezenty !!!

***SteFan***
22-12-2007, 16:26
Wszystkiego najgorszego, połamania kości życzę wam cało ekipo APO.

Azian
22-12-2007, 16:32
Też nabije posta, a co.. Nawzajem Graydon i cała ekipo Apo...

WillOw
22-12-2007, 16:35
Dużo zdrowia, szczęścia, wszystkiego czego sobie tylko zażyczycie, żeby Wasze najskrytsze marzenia się spełniły, aby wiodło Wam się dobre i dostatne życie, pieniędzy nie życzę bo to chyba nie jest najważniejsze, dużo zdrowia wszystkim!

Kingston
22-12-2007, 16:36
życzę wszystkim dużych lvli nie maniakówac!

:) :):):):):):):):):)):):):

Alet Mort
22-12-2007, 16:39
%Gray~Tylko nam się nie spij na sylwku :p:p:D:D
Dziękuje i odwzajemniam życzenia

Wszystkim graczom i ekipie Armii
Chciałbym złożyć najszczersze życzenia z okazji
zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia.
Szczęścia , radości , rozwagi ( tu chodzi o umiejętne korzystanie z pc'ta :D:D)
Sukcesów, więcej czasu na prywatne życie(jak to mawiał Neko)
I przede wszystkim spełnienia marzeń ;)

Pozdrawiam~

Vamperek
22-12-2007, 16:52
Przyłaczam sie do zyczen ;* Abyście sprzedzili te świeta z Rodzina, a nie przez Tibia.... Zycze wam równiez żebyscie NIetrzezwo wkroczyli w Nowy Rok :D ( Niemowie tutaj o Pijących Piccolo Lub innego napoju gazowanego w szklanej butelce):P

Cielakfreestyler
22-12-2007, 16:54
Odwzajemniam się :). Zdrowia i pijaństwa na Sylwestrze... ;/

a to do Was kochani gracze, użytkownicy, użyszkodnicy, noobasy, newbie, idioci...:D :
Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności
Niech Wam Mortiis Da Radości.
Niech Was Tygrys błogosławi
I pandemke wam zostawi.
A noobasy do rodziny, niż do tibii świata

:D Dziękuje, Dziękuje nie musicie się odwzajemniać ;]

Elvan
22-12-2007, 16:59
Wszystkiego najgorszego, połamania kości życzę wam cało ekipo APO.

My tobie też "cało" SteFan'ie.
Mam nadzieję, że spędzisz święta z "cało" rodziną.
I żebyś dostał "cało" furę prezentów.
I żebyś się "cało" sześć razy w trumnie na malinowo obesrał.

Życzę Ci ja. Elvan. Razem z "cało" ekipą APO.

@Topic
Dołączam się do życzeń drodzy gracze jak i forumowicze :)

PainJuXa
22-12-2007, 17:02
Dzięki Graydon to tobie wszystkiego tego samego. ;p
A wam dużo kaski, wysokich lvl, dobrego loota, mało noobków wbijających na respy nom i zdrowia, udanego sylwestra.

Pozdrowienia dla wszystkich.

MasterQ
22-12-2007, 17:05
Heh Moge tylko powiedzieć "nawzajem" i tak jak powiedziałeś oby rok 2008 był lepszy od poprzedniego... Aha,nie zapomnij o tej sprawie,wiesz o co chodzi ;]

Tibianus
22-12-2007, 17:09
Ja tam wam zycze tego samego zebyscie tam dobrze i milo spedzili swieta Ekipo APO
I dlaczego nie dziala ots? prosze o szybka odpowiedz

Sparta Warrior
22-12-2007, 17:15
Wszystkiego najlepszego, zdrówka szczęścia, pomyślności, sweterka od babci itp itd :) Pozdro all

a i jeszcze pytanko... ots nie będzie działał przez święta ? do nowego roku?

Becio
22-12-2007, 17:38
Dzięx za życzonka :p Wam też wszystego naj naj naj nie nawidze życzeń składać -.-

DragonQ
22-12-2007, 17:40
No to ja też się dołączę do życzeń.
Dla całej ekipy APO- mniej noobów, mniej ciężkiej pracy, najlepszego serwera, dużo prezentów, miłej rodzinnej atmosfery itd. itp...
Dla maniaków/graczy- mniej bicia krzesłem, większego lvla, dobrego PvP, lepszego loota w 2008 r. :D no i oczywiście Waszego upragnionego klienta pod 8.0! No i jeszcze ofc Wesołych Świąt w normalnym życiu /chyba, że Tibia to Wasze życie/.
NO I OCZYWIŚCIE SUPER SYLWESTRA SPĘDZONEGO W MIŁYM GRONIE PRZYJACIÓŁ!

Guest
22-12-2007, 17:44
Chciałbym przyłączyć się do życzeń Graydona.
Wszystkiego najlepszego ; ) Aby niektórzy [w tym także Ja] chociaż troche zmądrzeli.

Btw ..
A gdzie życzonka dla mnie na urodzinki ? ) =

Pozdrawiam, Antyczek. ;)

Ake
22-12-2007, 17:58
Tak, dla mnie one nie są, nie jestem graczem ;D Ale nie odpuszczę sobie tego textu:
muszę napisać życzenia dla tych noobów xD

Sea Ranger
22-12-2007, 18:15
Ja życze Wam wszystkim dużo szcześcia, pomyslności, dużo pezentów po choinką :p , spędzenia Wigiili w gronie rodziny (a nie w guild housie z gildia ;D)
co najważniejsze: mądrości i kultury ;) oraz wysokich lvli!!! a dla Ekipy APO wszystko co wcześniej + wytrwałości i cierpliwości do Nas :D
PS. Taka propozycja: Na Wigilię zrobić coś w stylu mikołaja, tylko żeby nie było nagród w stylu: life crystal PLAX!

życzy: Sea Ranger

XENON
22-12-2007, 18:35
ja się dołaczam do zyczeń i zeby było mniej noobów

~~~~~~~~~~~~~~60znaków~~~~~~~~~~~~~~

Airron 2.0
22-12-2007, 18:36
Ja życze wszystkim uczciwym graczom na ty ots'ie wszystkiego najlepszego, jak najwięcej wbitych lvl, jak najmniej dedów i ataków hakerów:D

Vamin Knight
22-12-2007, 18:53
Pozdrawiam wszystkich graczy i życze mniej noobów wiecej prezentów pod choinką mniej hakerów
udanej wigili żeby wam ręki nie urwało i żeby SYLWESTER BYŁ UDANY !! :p

miko12
22-12-2007, 19:12
Wszystkiego Najlepszego Duzo Szczescia, Zdrowia I Fajnych Prezentow Pod Choinke Oraz Suuperowego Nowego Roku (i Oczywiscie Smacznego Szampana.... Dla Pelnoletnich :d) Zycze Graczom I Calej Ekipie Apo!! Apo Jest The Best!!!!!!!

Marcinexx
22-12-2007, 19:26
Mikołaja bogatego, śniegu bialutkiego
Choinki pachnącej i gwiazdki błyszczącej
Minimum stresu, maksimum miłości
I tyle radości ile karp ma ości
Szczęścia kupę i rózgę na dupę
Do nieba choinki, wędzonej szynki
Oraz skoku do Nowego Roku!
PS. Mortiis jak coś wypijesz to nie usuwaj nam postaci :p

PalladynoRasta
22-12-2007, 21:25
Tak, tak jak wszyscy :], Wszystkiego naj naj naj ... :] Tylko żebyście nie grali w wigiliee ! Bo ja bedę grał i mają być wolne respy na MS ! xDD, Wesolego ...

Kamor
22-12-2007, 22:05
Wszystkiego najlepszego,duzo zdrowia(to najwazniejsze :P)szczescia,pomyslnosci w 2008 roku.
Wielu wbitych lvl,jak najmniej deadow...
Wszystkiego naj naj naj...:)

Serty Lukasz Knight
22-12-2007, 22:16
Zycze ci tyle samo tylko 2 razy wiecej i zeby Cała ekipa APO Miała sie organizowac zrobic szybko te 2 wyspy i wiecej takich konkorsow typu np. Snake Street I "Wszytkiego Najlepszego nowego jorku spedzicie z rodzina lub dziewczyna duzo pieniedzy i czego se tam życzycie

Z Radoscia zyczy wam "Łukaszq"

Adrianekk
22-12-2007, 22:58
Dołącze się do życzeń !!! Wszystkeigo naj naj naj naj naj naj ....... !!! zdrowia , szczęscia , pomyślności !!!! xD
:p:p:p:p

Wrangler
22-12-2007, 23:31
Życze wszystkim graczom i forumowiczom wesołych, pełnych radości świąt. Niech gwiazdka na niebie szybko się pojawia, i dużo prezentów pod choinką zostawia (0.o jaki rym).
Wesołego, pijanego i hucznie przywitanego nowego roku!

Bez poważania, Wrangler

Busst
23-12-2007, 00:36
Jak wszyscy to wszyscy.

Ja życzę Wam przede wszystkim, żebyście przestali grać w Tibię.
Przechodząc do realnego życia, życzę Wam zdrowia, szczęścia, spełnienie marzeń oraz pieniędzy, ale to sprawa drugorzędna.
No i oczywiście Szczęśliwego Nowego Roku!

JustaNoob
23-12-2007, 02:06
Życzę wam, abyście nauczyli się posługiwania się takim czymś jak Tibia i nie w tym sensie, że macie bardzo dobrze rozwijać swoją postać, ale w tym sensie, żebyście grali rozsądnie i szanowali innych ludzi, którzy także w to grają. Nie grali zbyt dużo, nie wyzywali bo ktoś "mi ókraduł resba!!" Jakie to ma znaczenie? Nie wbijesz teraz lvla wbijesz później, idź się przewietrz, bo jak nie to gra Cię zacznie nudzić grając w nią cały czas.
Oprócz tych Tibijskich życzeń życzę także wszystkich wesołych świąt, szampańskiego sylwestra, dobrych wyników w nauce i wszystkiego innego co może wam się dobrego przytrafić :)

Kotek
23-12-2007, 09:10
Rowniesz ja chcialam zlorzyc najserdeczniejsze zyczenia calej ekipie APO oraz wszystkim graczom ktorych znam i tez ktorych nieznam
Zeby noc sylwestrowa byla udana !!
Zyczy Sexi Kotek!!:D

Rivaldo King
23-12-2007, 09:14
Na choince coś sie buja to mikołaj niema chuja.
Jeśli chcesz mieć pełny worek rence wepchnij mu w rozporek.
I choć niema jajiek gołych to ci życze świąt wesołych.

Pozdro for all

Pysia
23-12-2007, 09:46
nom dzieki i nawzajem ^_^
a i przydal by sie mikolaj na apo co by prezenciki rozdawal >.. :P
Pozdro

Garizmo
23-12-2007, 09:56
Życzę wszystkim, aby te święta spędzili w gronie najbliższych i odpuścili sobie grę na APO chociaż na tą jedną magiczną noc...:)

Kazio
23-12-2007, 11:30
Dziekuje I Wam Tesh Wszystkiego Naj naj :D
* GrayDon
Ale Ci Tego bana I tak nie wybacze Bo Nie Mowilem Nic O Twojej Mamie ... No Coz ylo minelo .. i Chyba Nie wroci ...

Jeszcze arz Wszystkiego naj Naj Duzej Choinki i Malych prezentow :D :D No i Zurku Pysznego ;]

Serafin Here
23-12-2007, 11:56
Szczescie to pieniadze a pieniadze to milosc a milosc to dziewczyny a dziewczyny to (...). Nie bede sie wyrazal =]

=*** Dla all gril on apo

;p