Zaloguj się

View Full Version : CS Manager

Mejger
24-12-2007, 12:32
Witam!

Conajmniej połowa użytkowników forum grała kiedyś w CS'a, wiekszość wie co to za gra, więc chyba nie muszę tłumaczyć. Niby trening czyni mistrza, ale nie każdy ma predyspozycje żeby być dobrym graczem. Myślisz że nie radzisz sobie w CS'a? Zabaw się w managera swojego własnego klanu, werbuj nowych graczy, handluj, trenuj i wygrywaj! CS manager to świetna zabawa, rejestrując się dostajesz nowy klan, nowych graczy. Sam ustalasz taktyki swojego zespołu, zatrudniasz personel, zdobywasz sponsorów. Ponadto możesz grać mecze towarzyskie z ludźmi z innych krajów, uczestniczyć w rozgrywkach pucharowych i ligowych. Szeroki rynek transferowy umożliwia Ci pozyskanie znakomitych graczy. Prawie każdy z graczy ma specjalne umiejętności które podwyższają (obniżają) jego statystyki.

Nie chcę tu opisywać wszystkich możliwości tego managera tylko po to, żebyście mogli sami odkryć zabawę ^^

Jeżeli możecie, zarejestrujcie się z mojego linka. W nic nie tracicie, a ja trochę zyskuję =P

http://signup.cs-manager.com/?referer_id=284590

Miłej zabawy. Acha, jak coś to piszcie mi w grze, Nick: Mejger

A i jeszcze coś, tak dla zachęty, Exod w to gra. Pokonajcie go! :>

Mehsunes Dagon
24-12-2007, 13:47
Chętnie zagram, ale mam pytanko... Czy ja tu gram w CS'a tak normalnie jak zawsze ? Czy to gra n strone ?
Czekam na odp. :)

Mejger
24-12-2007, 15:00
To jest menadżer. Gra przez przeglądarke. Nie grasz ty tylko 'system'. A wygrana zależy od statystyk graczy i szczęścia ^^

Tettmeier
24-12-2007, 17:29
zatrudzniasz

uczesniczyć

Mam Cię H@H@! Wiem, to z pośpiechu.
Próbowałem w to grać, a nawet miałem już swój zespół ale nie polubiłem tej gry, stała się monotonna i nudna po paru godzinach (dwóch, trzech). Osobiście nie przepadam za takim czymś, ale zachęcam - może komuś się spodoba!