View Full Version : [Apel] <znaki> < analfabetom mówimy stanowcze nie ! Do?? "ko?lawego" Pisania !
mam dosyć noobka piszącego w jakimś danym temacie post w którym to na końcu umieszcza <znaki><znaki><znaki><znaki> ( Nie dotyczy tematów typu: x czy y itp. ) Naprawdę inteligencja niektórych osób na forum mnie przeraża !!! Nie wstyd wam ???
A co do Członków Ruchu Ochrony Języka Ojczystego: piszecie w temacie Mejgera ( pozdro xD ) że chcecie do nas dołączyć , że będziecie walczyć z błędami na forum a tu co ? no co ? teraz ciężko się przyznać co ? no powiedzcie szczerze : upomnieliście jakiegoś użytkownika popełniającego błędy dajmy na to przed 27 grudnia ? Jak tak to podajcie link do tematu... Ja przyznam że też wcześniej nikogo nie upominałem ale postanowiłem to zmienić ! Od dzisiaj będę przeglądał tyle tematów ile się da na forum ( jeżeli Bozia da czas ) i będę udzielał pomocy tym którzy wstydzą się pisać bez błędów...
No Mejger , Elvan , Angel Death i reszta użyszkodników. Co o tym sądzicie. Nie wstyd wam ? ( nie chodzi mi o tych trzech wymienionych wyżej xD )
Jeżeli macie zamiar dalej się obijać to usuńcie lepiej ten magiczny napis z waszych podpisów
Oto moje pierwsze upomnienie w sprawie błędów: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=165539#post165539
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=165695&posted=1#post165695 < proszę bardzo.
Kto następny ? Podawajcie linki jeżeli upomnieliście kogoś
Dzięki za odczytanie mojego Apelu. Pozdrawiam Pandora
EDIT: EsSaY@: Tak to jest to ! Błąd = Warn Jejejejeee !! xD
Roks Pall
28-12-2007, 17:56
@Edit
Wbijcie w link to kase dostane
http://s7.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=128693
Ja nigty nie ropie tak "Snaki Snaki Snaki", hyba rze tylko w dziale chandel.
A tak na serio, wg mnie, te 60 znaków nie jest po to, żeby napisać "znaki".. Modkowie - WARNUJCIE ZA TO UHUAHUAHU
***Diex***
28-12-2007, 18:04
Ludzie! mnie też już nie dobijajcie tymi swoimi "<68496 znbakuff omg>".
Wytężcie trochę swojego orzeszka (orzeszka, bo wątpię że jesteście w posiadaniu mózgu).
Żeby ominąć znaki trzeba wstawić 60 spacji między słowa, przykład:
Dzień <60spacji> dobry.
To tyle. dziękuję za uwagę.
#EsSay
Jakby warnowali za coś takiego to na forum zostałoby może z 10-15 użyszkodników.
[Elvan] 10-15 najmądrzejszych? WARNUJEMY PANOWIE !
Phoenix 3.0
28-12-2007, 18:13
Znaczy chodzi Ci o to ze kto jest w tym projekcie ma upominac bledy tak?Ja napisalem ze chce dolaczyc do projektu w tamtym temacie ale nikt nie napisal czy w nim jestem.Wiec powiedz mi w tym temacie czy jestem z Wami :p
Jezeli tak to zaczne od dzisiaj...
@Edit
Z dniem dzisiejszym ogłaszam że będe pisał zdania z Polskimi literami :D
@Edit 2
Oto moje pierwsze upomnienie.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=165667#post165667
@Carlos
A z Ciebie jest dobry ortograf?W wielu swoich postach piszesz jakieś przekleństwa a to raczej nie jest wskazane w tym projekcie i wogóle w regulaminie forum.
@Phoenix 3.0: możesz poczuć się przyjęty do projektu. ( Mejger: jeżeli uważasz że się "żądze" to sorka. Już nie będę :D )
Mam pomysł ! Może moderatorzy utworzą nowy dział o nazwie "Ortografia", w którym to będzie wiele poradników jak nie popełniać błędów , kiedy piszemy rz , ż , u , ó itp.
Oraz powstanie zaufanej grupy użytkowników z wyznaczoną rangą którzy pilnowali by na forum poprawnej pisowni ? :)
Co wy na to ?
Co wy na tooo ???
Carlos :D
28-12-2007, 18:39
Hmm, z chęcią do tego dołączę ;).
Bo ostatnio na forum nudy, a ja z chęcia z wami się czymś zajmę :).
Pozdro ;d.
#edit:
http://forum.toproste.pl/showpost.php?p=156908&postcount=4
Ten Puszek Okruszek raczej nie ma 17 lat, a poza tym wypowiada się tak: ZAL ZAL ZAL ZAL ZAL, NOOB NOOB, NIE NIE NIE. Albo zbanować, albo zwarnować go w trzy dupy ;p.
#down:
http://forum.toproste.pl/showpost.php?p=100210&postcount=3
Ty też piszesz te jebane 60 znaków.
Mehsunes Dagon
28-12-2007, 19:01
Kórfa !(Za przeproszeniem) Panda ma racje !(I nie chodzi mi o misia) po co wy ludzie piszecie te znaki ? Po to są one ustawione, aby wasze posty były sensowne rozumiem takie coś <napisane_na_bialo>znakiznakiznakiznakiznakiznakiznaki<napisale_na_bialo_>, ale nie <na_czarno>znakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznaki<na_czarno>, opanujcie się trochę. >;
Osobiście jestem w Ruchu Obrony Języka Ojczystego, ale tak jak Pandora nie udzielałem się, nie pomagałem walczyc z "analefabeltysmen', ale obiecuje że to się zmieni.
Proponuje zrobić temat, w którym podawalibyśmy linki do postów, w których są conajmniej 4 błędy ortograficzne.
xD Lukki xD
28-12-2007, 19:13
Katasztróf naprafte... <SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI><SZNAKI> :D
A tak na serio... mnie też to dobija :< ludzie chyba nie mają pomysłu na wypowiedź i po prostu wbijają kolejnego posta w jakim celu? CHCEM MNIEC WIENKSZOM RANKE!... za to nie dostaniecie 10kcc więc po co to wam? ;o
Co do analfabetów to z tym się nie da walczyć! Tacy zawsze będą wystarczy spojrzeć na game chat - 70% ludz pisze: muj, twuj, swuj, hyba -.-
Iakovlev
28-12-2007, 20:08
Cel szczytny, ale jeżeli chcesz dać przykład innym to zaczynaj każde zdanie wielką literą :)
@Phoenix:
Oh yeah! "Polskimi literami" - przymiotniki chyba z małej litery, co? Przed "że" stawiamy przecinek, tak?
Podsumowując - pilnujcie sami siebie, nie innych. Wtedy to forum uwolni się od analfabetów. Niech każdy pilnuje własnej pisowni.
Pozdrawiam
Powiem tak, Twoje upomnienie użytkownika o tym, że popełnił błąd, nazywa się pisaniem nie na temat.
Zapisałem się do tej organizacji, i tutaj masz racje, nie poprawiłem nikogo, bo coś źle napisał, ale jest to spowodowane tym, że nie chce pisać nie na temat oraz nie chce powtarzać tego, co napisali inni użytkownicy.
Rozumiesz już? Nie będę kogoś poprawiał, ponieważ wtedy napiszę nie na temat lub powtórzę to, co napisał ktoś inny, żeby napisać na temat i nie dostać warna za to, że piszę nie na temat.
Napisałem to dosyć zawile, ale taka jest prawda.
Wrangler
28-12-2007, 20:31
A ja powiem tak
Może stworzycie jakiś temat, o nazwie słownik i tam by były napisane wszystkie wyrazy, w których ktoś popełnił błąd!
Np. na początku dać kilka wyrazów, potem ktos by dodał cytat z przekręconym słowem, które założyciel tematu "dodaje" do naszego słownika.
Jakby ktoś nieumiał czegoś napisać to by otworzył temat "Słownik" i by zobaczył.
P.S można by było słowa poukładac alfabetycznie, i napisać jak sie odmienia
Np.iść, ide, idą.
itp.
Powiem tak, Twoje upomnienie użytkownika o tym, że popełnił błąd, nazywa się pisaniem nie na temat.
Zapisałem się do tej organizacji, i tutaj masz racje, nie poprawiłem nikogo, bo coś źle napisał, ale jest to spowodowane tym, że nie chce pisać nie na temat oraz nie chce powtarzać tego, co napisali inni użytkownicy.
Rozumiesz już? Nie będę kogoś poprawiał, ponieważ wtedy napiszę nie na temat lub powtórzę to, co napisał ktoś inny, żeby napisać na temat i nie dostać warna za to, że piszę nie na temat.
Napisałem to dosyć zawile, ale taka jest prawda.
Ok. Spoko.Mi nie zależy na nabijaniu postów więc proszę bardzo. Możecie nie naliczać mi postów. Po prostu wyłączyć mi licznik :)
Macie tutaj (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=10316)wszystko na temat ortografii i jedyne sensowne sposoby na rozwiązanie tego problemu, a Wy dalej zakładacie te bezsensowne tematy. Właśnie takimi tematami wchodzicie z nimi w polemikę, a co za tym idzie karmicie je, ponieważ nie można całkowicie wyeliminować tego problemu, a troll czuje się bezkarny.
A czy ja będę mógł dołączyć? Bo z reguły piszę poprawnie, jak i staram się od czasu do czasu upominać innych (rzadko, bo rzadko ale coś tam jest), a i na forum często zaglądam. Trzeba tępić analfabetów! Warny im ;D Jak to było? (60znakufff) xD.
Phoenix 3.0
29-12-2007, 15:29
@Iakovlev
Pierwsze pracuje nad polskimi literami.Potem przejde do przecinków.:P
Chłopie nie wszystko naraz xd.
Marantiel
31-12-2007, 14:49
Chciałbym przypomnieć ,że było już z 10 takich tematów..! Między innymi mój.... Pozatym przyciskanie SPACJI NIE BOLI :=(
JustaNoob
01-01-2008, 18:42
trochę żal mi Ciebie Pandora i innych co popierają ten temat...
Up, Bo nie umiesz wypełnić postu 60 znakami?
Też mnie potwornie wkurzają ci idioci (60 znaków). Jeśli mogę to z chęcią dołączę się do projektu :). W miarę swoich możliwości będę upominał te niedorozwinięte dzieci... :)
Gdyby były reputy to za ten temat już byś miał jednego ode mnie :)
Pozdrawiam.
Bald Drah
01-01-2008, 19:09
Dołączę do was, a ostatnio to upomniałem kilka osób w grze. A na forum nie pamiętam ale sprawdzę. A ludzie co piszą 60 znakuf itd jara was to że napiszesz znakuf a nie znaków? W ogóle piszmy posty powyżej tych kilku liter! Używajcie dużo dz, ch, rz i piszcie mądre posty......
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.