View Full Version : Ogólnie Winged Helmet
W tym poście chciałbym się dowiedzieć na jakich levelach i profesjach wam udaje się wykonać ten quest.Mam 330 ed i nie wiem czy dam rade.Wątpie w to.Plzzz piszcie.
Ja osobiscie zrobilem go na 317 lvl i jestem sorcem knight bodajze rekord to cos 280 najlepiej idz i sprubuj na arenie zabic 2 kingi jak dasz rade to mozesz prubowac zrobic wingeda. Niektórzy zrobili go dopiero na 380 mowa o sorcach i druidach. :)
Suprido mozesz sie wybrac z moim kumplem :] 313 Ed wbije z 315 i mozecie isc ;p we 2 tylko ze on niema misji na wingeda :> pisz do niego : Sydzio
;)
~~Kidzior~~
13-05-2007, 12:17
Suprido mozesz sie wybrac z moim kumplem :] 313 Ed wbije z 315 i mozecie isc ;p we 2 tylko ze on niema misji na wingeda :> pisz do niego : Sydzio
;)
Winqed helmet jest łatwy ogólnie. Problemem jest tylko solo room a tu nikt mu nie pomorze;)
Drutem i sorkiem beznadziejnie się gra moim zdaniem. Raczej usisz poczekać żeby zrobić quest...Możesz prubować jak ci na sl nie szkoda;)
Hercules
13-05-2007, 16:49
jakie jest to haslo co daje nam ten wiezien bo robilem go dawno a nie wiedzialem co tam jest plz piszcie
Ja Teraz zaczynam expic do 340+ i dopiero ide bo nie daje rady xP
The best
17-05-2007, 21:04
Ja osobiscie zrobilem go na 317 lvl i jestem sorcem knight bodajze rekord to cos 280 najlepiej idz i sprubuj na arenie zabic 2 kingi jak dasz rade to mozesz prubowac zrobic wingeda. Niektórzy zrobili go dopiero na 380 mowa o sorcach i druidach. :)
Ja na na arenie biore w kingi to znaczy ze mam isc na questa??Jestem 213 ek:eek:
I nie mam nic wykonane w tej sprawie i nie mam zilonego pojecia co zrobic ALE przynajmniej wiem gdze ten quest jest :PP
Ja wiem wszystko o nim, ale jestem 202 sorcerrer... teraz mi zostało wszystko po pociągnięciu dźwigni z krosem g nuggetów...
Warzkins
17-05-2007, 21:31
The Best jak Ci nie szkoda na Sl to spróbój ja też 2 kingi na arenie wziąłem ale Mc Maciek powiedział że Zombie jak z marco chodzi o szybkość walą a na Sl nie chce tracić kasy
The best
19-05-2007, 09:37
Hmm mugl bym sprobowac:) Przez ostanie kilka dni nic nie robie tylko skilluje:( wbije tylko 11 mlvl i sprobuje tylko kotos mnie musi zaprowadzic i pokazac wszystko odpoczatku...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.