View Full Version : Czy Chodujecie w domu owady egzotyczne?
Cielakfreestyler
30-12-2007, 17:21
Chciałem się dowiedzieć ilu hodowców na forum jest tych ów owadów. Dla zielonych są to , np. Straszyki, Patyczaki.
Wklejajcie tutaj jak możecie Zdjęcia swoich podpiecznych.
@topic
Ja hoduję, a zdjęcie wkleję potem.
Tak ja hoduję w domu tiere exodyczne o nazwie Graydon ale jest malo posluszny i gryzie :D więc radzę się nie zbliżać.
Flarian The Knight
30-12-2007, 18:51
Ja tam choduje Exoda skurwiel jak nie raz ujebie w rekę to sie zjebać można xD Najberdziej lubi jak sie go głaska PO JAJACH xD
Dośc dziwny temat....<te holerne znaki pomylone,niepotrzebne znaki> xD
Ja tam choduje Exoda skurwiel jak nie raz ujebie w rekę to sie zjebać można xD Najberdziej lubi jak sie go głaska PO JAJACH xD
<ROTFL>
@Topic
Mam muchołówkę, co prawda to nie owad ale je zjada ;d
Dośc dziwny temat....<te holerne znaki pomylone,niepotrzebne znaki> xD
14 dniowe odświeżenie posta... Widać, że jakiś ułomny jesteś... Napierdzielasz te posty, że ho ho... Udało ci się nawet złożyć zdanie z trzech słów... Podziw.
Co do tematu żeby mnie nie posądzili o to co pana wyżej to hodowałem stado chomików... Straszne okazy prawie jak piranie nawet czasem same siebie zjadały... Przykre ; / A tak to mam jeszcze brata ale o nim to lepiej nie mówić...
Elite_Arweq
27-06-2008, 22:30
Ja dla weza mojego duzo zeby mial jedzenie z swojego kraju ;p
Lovingttu
29-06-2008, 16:03
He is a good friend that speaks well of us behind our backs.----------------------------------Do you look for free wow gold? Welcome to our WoW Gold (http://www.wow-powerleveling.org) , Our links:wow gold (http://www.wow-powerleveling.org/wow-gold.asp), wow gold (http://www.wow-powerleveling.org/wow-gold-us.asp), wow gold (http://www.wow-powerleveling.org/wow-gold-eu.asp),World of warcraft Power Leveling (http://www.wow-powerleveling.org/wow+power+leveling.html)..
A ja mam siostre :D Karmi sie sama, wpier**la ogolnie wszystko oprocz cebuli Xd A tak rly to nie mam nic z tych tematow :o
@Down
Teologicznie rzecz biorąc, mysląc algebraicznie, dzieląc przez średnia arytmetyczną wywnioskowałem, iz emancypacja Twojej mentalności abstrachuje na obligatoryjnym wsadzeniu głowy w dołek. Nie obliguje mnie to do dalszej konwersacji z Toba. Dziekuje.
>< MASTAH ><
11-07-2008, 21:40
Hoduje obywatela wyzej xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddddddddddd
Hmm ja hoduje 7 ptaszników 3 skorpiony i 1 węża. Mam zamiar kupić modliszkę i gekona.
Co do tematu żeby mnie nie posądzili o to co pana wyżej to hodowałem stado chomików... Straszne okazy prawie jak piranie nawet czasem same siebie zjadały... Przykre ; / A tak to mam jeszcze brata ale o nim to lepiej nie mówić...
He is a good friend that speaks well of us behind our backs.----------------------------------Do you look for free wow gold? Welcome to our WoW Gold , Our links:wow gold, wow gold, wow gold,World of warcraft Power Leveling..
Wyd*piaj z tym wow goldem... 100 konto już masz i wciskasz ten lewy shit.
Hmm ja hoduje 7 ptaszników 3 skorpiony i 1 węża. Mam zamiar kupić modliszkę i gekona.
Co ty zoo masz ;P?. Mój kolega miał ptasznika, ale sprzedał z powodów zdrowotnych... .
@Topic.
Hodowałem kiedyś patyczaka, zdechł 2 miesiące temu. Obecnie mam 2 chomiki.
Nie 'choduje' owadów egzotycznych.
Eh. Ortografia dobija...
szeregowymajor-997
29-07-2008, 22:31
archeolodzy dobijaja.......stary temat...;/
choduje psa egzotycznego
Hmm jak czytam jak wy wszyscy piszecie że hodujecie kolegów siostry i jakieś inne gówna to tylko można obadać waszą inteligencje.
@topic
No ja przyznam się że hoduje ptaszniki, pól roku temu miałem 500 nimf (to nie outfit tylko stan pająka kiedy nie jest po przejściu wylinki) ale mi ładnie urosły do
L9 i sprzedałem na Allegro :P a teraz to mam tylko 4 węże - 2 Pytony i coś tam jeszcze ale nie wiem co to bo siostra przywiozła xD
Hmm jak czytam jak wy wszyscy piszecie że hodujecie kolegów siostry i jakieś inne gówna to tylko można obadać waszą inteligencje.
@topic
No ja przyznam się że hoduje ptaszniki, pól roku temu miałem 500 nimf (to nie outfit tylko stan pająka kiedy nie jest po przejściu wylinki) ale mi ładnie urosły do
L9 i sprzedałem na Allegro :P a teraz to mam tylko 4 węże - 2 Pytony i coś tam jeszcze ale nie wiem co to bo siostra przywiozła xD
Hmm.. Dziś mi doszedł nowy pajączek B.smithi L1 :). Jestem z niego zadowolony ;). A jeśli można spytać co to za gatunek :>? Tych nimf?
@up a to były Vagansy bo kumpel od kogoś mi tam załatwił to pomyślałem że sie nimi zajmę :D
Ja nic takiego nie choduje... Nawet nie wiem jak kamic itp. Pozdro ;)
Mistrz Sorek
11-08-2008, 20:39
Biedronke
Ugi Bugi MPA twoja stara zeza ma
kolofolo
11-08-2008, 21:32
Ja CHODUJĘ HOMIKA W AKFARIUM z WESZEM.
A tak naprawdę nic nie hoduję, niech modek zmieni tytuł tematu.
Sopranis
11-08-2008, 21:54
Ja chciałem kiedyś chodować pająki,niestety mama by zauważyła;/
Moja też nie chciała się zgodzić na początku ale jakoś ją przekonałem :P. Powiedziałem, że będę się dobrze uczył itd :].
major-pies
27-08-2008, 19:18
tak hoduję konskiego psa ktory jest bardzo sympatyczny i lubi sie bawic ze mnom i mojom dziewczynom
arhadus to nie byl glupi post tylko jestem tepym PSEM
Majkello
27-08-2008, 19:25
Ja nie mam bo to glupie wole koty i psy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.