View Full Version : Jakie napoje lubisz?
SiMiNa MaSaKraToS
01-01-2008, 16:05
Elo.
To jest taki Temat na Real Życie/Hyde Park. Proszę o głosowanie ^^.
bb. ;*
Najbardziej z tych wszystkich lubie wódke xD Ale wczoraj troszke przesadzilem i teraz kacuje na tymbarku jablko-mieta :p
Ja najbardziej lubie Tymbark xD, alkoholu nie lubie(tylko okazjonalnie Xd) ; oo
Myślę, że dwa ostatnie punkty ankiety nie pasują na te forum.
Dlaczego? Większość nie dorosła do alkoholu więc będą pisane dziwne głupie rzeczy.
@Topic
Uwielbiam soki/napoje Tymbark oraz napoje typu Red Bull.
Pawelus Knight
01-01-2008, 17:16
hmm oczywiście że wódka :cool: luksusowa i sobieska rox :D
btw.czemu nie ma w ankiecie browarów :confused:
Napoje? Pepsi / 7up
Boże jutro na zajęcia muszę zapierdalać :S a ja jeszcze jestem Wczorajszy : <
na kacu będę siedział :S
Iakovlev
01-01-2008, 17:29
Tymbarki oraz kubusie :p Okazjonalnie alkohol ;s
@up:
A ja mam pozwolenie na kaca w szkole na jutro :D
Pepsi...i rózne soczki(ale nie gęste, takie wodniste :P )
(Pijesz Pepsi będziesz Sexi : d)
Wino. Istnieje taki magiczny napój jak "Komandos". Siarka RLZ. Niestety wczoraj piłem tylko wódkę, którą popijałem tanim sokiem z dyskontu spożywczego o nazwie PLUS :<
xD Lukki xD
01-01-2008, 21:55
Nie ma lepszego od tymbarka ukoffanego :* TYMBARK ROKS! A zwłaszcza Jabłkowo - Miętowy mmmmmm raj na ziemi.
Mehsunes Dagon
02-01-2008, 16:15
Pepsi, Mountain Dew, Coca-cola, Sprite, Tymbark(Błeeee, jabłko-mięta sux >:, Jabłkowo-brzoskwiniowy rulez), Browar, okazjonalnie Wódka, winko itp.
Sorc King
02-01-2008, 16:23
mogles dodac inne jeszcze bo to nie sa all napoje :) ja jestem za kubusiem niebo w gebie :P :D
Tettmeier
02-01-2008, 16:37
#up
Nie nabijaj...
#topic
Mountain Dew - nie pijesz, nie żyjesz :o nice!
Alkoholu nie pijam, za młody jestem, wolę Mirindę, zawsze jest taka gazowana i od razu gasi pragnienie :S. To na tyle, w sondzie nie głosowałem.
Lowca Musli
02-01-2008, 16:38
Lol nie masz co wymyślać tylko jakie picie lubię.Ja tam wole energy drinki a nie soczki no i gorzoła jeszcze może być.xD
Hokage I
02-01-2008, 16:56
Pepsi, Coca-Cola, Tymbark, Sprite, Hortex (Jako pierwszy dałem głosik ;) ) no i herbata ;).
Wszystkie , które wymieniłeś . Nie da się zaznaczyć wszystkich więc zaznaczyłem Tymbark :PP .
Ja najbardziej lubię kubusia! Kubuś RoX. Jest bardzo smaczny i zdrowy, nie jest taki słodki jak inne soki, które nie gaszą pragnienia. Co do alkoholi to tylko okazjalnie. Również cenię sobie mountam dew, ale tylko od czasu do czasu, bo ma gaz po którym się nie da normalnie oddychać i mówić.
Pozrdawiam!
Rudy Ziom
07-01-2008, 19:38
Ja tam zagłosowałem na Tymbarka :D Alkohol tylko okazyjnie np jak sa jakies urodziny kolegów czy tam Sylwester xD. bb i PzDr for Paulina:** i Angelusion:**
Na pewno wielu z was udaje, że pije tylko po to, by być fajnym.
@topic
Kubusie- lubię(serio!)
Soki- byle nie caprio pomarańczowy!!
Pepsi- lubię
Wyskokowe- po ch** to ktoś wymyślił. Nie piję, bo szkoda kasy, ryzyka i życia. Apeluje- nie pijcie alkoholu...
Tre Cool
10-01-2008, 16:04
Z tych co są, to Wino.
A wogóle to Fanta! ;d
BTW: <sześciesiąąt snakuf> :<
Ja pije bimber mojego dziadka i na kacu vivat (napoj made by biedronka)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.