PDA

View Full Version : Jak chcesz to przeczytaj!

Sheikh
01-01-2008, 22:29
Zauwazyliscie ze wiele osob Tworzy nowe bezsensowne tematy.. Tematy typu "oszukano mnie podczas gdy robilem transakcje ze dam itemki na apo za itemki na celescie.." Takze duzo Tematow jest pisanych w dziale Premium Account.. Ludzie opanujcie sie.. Tak powiem.. Forum jest od tego Zeby pisac Inteligentne i zwiezle wypowiedzi.. Oczywiscie ze mozna krytykowac ale nie w ten sposob zeby np.. wyzywac kogos.. (Oczywiscie nie chce pouczac ).. jezeli chcecie zeby bylo jak najmniej noobow. to dajcie im jak najlepszy przyklad. Sa tacy co zapewne sie nie zminia.. ale trzeba pomagac innym graczom , uzytkownikom Forum..Mysle ze wiecie o co mi chodzi..

Pozdrawiam.:)

P.S Niema czlowieka idealnego ;D.. Ale moze starac sie byc chociaz dobry;p

Van Destroyer
01-01-2008, 23:20
Nie rozumiem co chciales wniesc tym tematem... Wypowiedz uzytkownika swiadczy tylko i wyloncznie od jego inteligencji. Jezeli sie chwali tym ze dal sie oszukac... coz pozostawie to bez komentarza...

Sunset
02-01-2008, 10:05
Rozumiem Cię doskonale,ale przeciez są odpowiednie działy na takie tematy.Osoby którą mają inteligencje napewno nie daja tego w dział Premmium Account,a co do kolegi up myślisz,że osoba która została oszukana sie tym chwali ?? Napewno nie szuka wsparcia i jakiejś pomocy bo chwalic napewno sie nie ma czym .. ;]

Sheikh
02-01-2008, 15:41
Heh.. Czlowieku.. Czy to jest dzial Premium Account???.. Ty chyba nawet nie wiesz gdzie piszesz.. A po 2 Np. Leon dal temat ze go ozukano.. Wystarczy wysilic mozg i popatrzec.. Glownie chodzi mi o bezsensowne tamaty:p