View Full Version : Nowy czar dla sorka i druta
Max Master
03-01-2008, 16:00
A wienc zalozylem ten temat aby sie domagac tez nowego czaru dla knighta bo 500 sorki i druidzi siepia po 6k a knight ma tylko wiencej hp.444 knight ma wicej o prawie 700 hp juz wole zeby dochodzilo normalnie ale zeby byl tez nowy czar dla knighta bo takto juz bendzie koniec knight w pvp i z palem.Sa teraz najslabsi co to ma byc ??:mad:
Niech tez bendzie czar dla knighta niech nawet 1500 many zżera ale zeby mial przynajmniej czar.J jeszce na koniec jak nie dodacie czaru dla knighta to mi bendzie mi was 'ZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLL'
i tak zaraz bendzie 200000000000 miliony tematow
LoL chłopie, ek jest już bardzo silny a tyche chcesz jeszcze zwiększyć jego i tak za dużą moc? Daj spokój jestem na nie :)
Pozdro
PS. też gram kinem ale nie jestem stronniczy ;p
Bulek Knight
03-01-2008, 16:57
Tak, Knight nie jest już najlepszą profesją( wcześniej Sorc i Drut się nie liczyły). Teraz wszystkie profesje są dobre, każda ma inne cechy, wady i zalety. Ja gram Palladynem, zawsze ubijałem Sorca, ktory miał 50 leveli więcej, lecz jeśli Sorc dobije ten 100 mlev to chyba tak szybko go niepokonam, lub padne xD
Zal chlopcze... ek jest bardzo dobra profesją, sorcowi bardzo trudno uwalić knighta. Nareszcie teraz się to zmieniło !!! Hail Gmowie :D
Zal mi cie chlopie...:mad:
Powiem tak: Knight ma hp bardzo duzo i czar exori max zabiera mu tylko 700 many.Nowe czary dla sorca i druta zabieraja 1400 i 1500 many nie?Ja bije na 475 lvl z tych czarow po 5-6 k, a moj kolega na 444 lvl-u bije z maxa po 3,5 k wiec knight walnie 2x i zabierze mu 1400 many i...i 7 k wychodzi.Ehh..
GM super zrobili !
Pozdrawiam !:)
@down
No tak lecz zobacz..Knight doładuje 2x manaska i juz ma na czar exori max a sorc musi hmm..4x dodac manaska
xd to wychodzi na to samo
panie UP
zauważ to że sorcowie mają 6x więcej many...
Zgadzam się z tym ,że sorc powinien mieć zwiększoną siłe magi.. (jestem ek ;))
Ale można troche zwiększyć siłe "exura vita" i uhów ...
i wcale cięzko nie jest sorcaa zbaić .. mam 521 lvl i 475 lvl walil okolo 3k a go zabilem bez porblemó do red mnie nie zjechal ani razu..dało rade sie wyuhać ... updater jeste udany !! ;]
Heihachi
04-01-2008, 01:15
Zgadzam sie z poprawa czarow dla sorca i druida. Osobiście mam ek i uważam że teraz jest poszkodowany, bo juz od dawna wiadomo ze sorc z takim lvlem jak knight pokona knighta a teraz to juz wogule nie mozna walczyc z druidem i sorcem. Wg. mnie mozna by dodac czar exura gran albo jakas uleprzona exori knightowi i wtedy bylo by równo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.