View Full Version : Problem z g?osem w komputerze
Witam, mam pewien poważny problem. Dziś jak grałem w grę nagle zresetował mi sie komputer i popsuł głos.. Jak chce instalować od nowa to pojawia mi sie komunikat :
http://i8.tinypic.com/86i2g6v.jpg
Proszę o pomoc to bardzooo pilne
xD Lukki xD
03-01-2008, 16:55
Wydaje mi się że zjechana karta muzyczna :P Innego wytłumaczenia na to nie ma... jak się znasz to zajrzyj tam, a jak nie to daj jakiemuś znajomemu co się zna na tym :)
Turrama Fuvuz
03-01-2008, 17:12
Chyba chodzilo ci o dzwiekowa ?? Widac ze albo nie masz sterownikow albo cos Ci sie karta dzwiekowa popsula.
Hmm no nie wiem najprawdopodobniej karta dzwiekowa.Sprobuj zainstalowac od nowa sterowniki do dzwiekowej a jak to nie pomoze to kup nowa karte :]
@up
Halooo ! Napisał, że nie da się sterowników zainstalować!
@Topic
Najsamprzód sprawdź, czy może karta dźwiękowa Ci się nie odłączyła (małe szanse, ale sprawdzić wypada). Jeśli jest podłączona, a karta dźwiękowa jest na gwarancji, to zareklamuj. Jeśli nie jest już na gwarancji, pozostaje Ci kupno nowej karty, lub pójście do jakiegoś specjalisty od kart dźwiękowych, żeby naprawił (Tego ostatniego nie polecam, bo będziesz czekał miliard lat).
Najsamprzód sprawdź, czy może karta dźwiękowa Ci się nie odłączyła (małe szanse, ale sprawdzić wypada).
Coś jest odłączone co wcześniej nie było...to może być to. A kartę sie wpina do czego? Twardy dysk? Bo jeśli zależy od komputera to będę miał trochę większy problem.
no karta powinna byc wczepiona do wejscia PCI;pp Nie to co ci sie odlaczylo to jest taki waski kabel??to moe byc dzwiek podlaczony do CD-DVD bo do plyty to watpie takie cos to mogla ci sie karta spalic jak sie komp resetnal no to grubo:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.