PDA

View Full Version : Poprawki + teren.

Coguar
13-05-2007, 16:42
Świat i ludzie się zmieniają. Ludzie zmieniają swoje poziomy, a świat zmienia swoje granice.
Między innymi na wyspie ludzi, którzy w swoim życiu nie stali się nikim ważnym, granice nizin zwiększyły swoją objętość, jak i podziemia stały się nieco większe, obszerniejsze i bardziej niebezpieczne.
Miasto ludzi słynnych, tzw. z wyrobionym zawodem (profesją), odziało się w nowe zakamarki nieopodal Dragon Land.
Wyspa za pustynną wodą, zwana Tiquandą, powiększyła się, ponieważ woda na jej brzegach wyparowała, i zamieszkali tam tubylcy.
Pustynny piasek, nieopodal miasta, sięgnął wód, oraz pochłonął ją w siebie, zwiększając swoją objętość i brzegi.

W mieście można również znaleźć tajemniczego człowieka, którego praca jest naprawde ciężka, ale za to może zrobić coś dla was, za odpowiednią opłatą.

~~Kidzior~~
13-05-2007, 16:56
O....bajer. Już ide na nowe tereny! Fajnie, że coś się dzieje.

Jestem 1!!;P
Love..nie zdążyłeś ;d

Edit;
o jakim npc mowa? Gdzie jest może ktoś wie?

Edit:
BUHAHAHA XD TEN NPc jest boski!! XD Skocio szaleje teraz w ubraniu dziewczyny;d Inni se kupili outfit krasnoluda ;D xD Superancko ;d
ale drogo .....

Cytaty:

17:27 You see a blackboard
You read: Gabinet zabiegowy xD.

17:28 Doctor: Siema Kidzior! Kim chcesz byc? Kobieta [1kcc], mezczyzna [1kcc], nimfa[5kcc] czy krasnoludem[5kcc]?

Emilka
13-05-2007, 17:12
Miło że ciągle coś nowego wprowadzacie ;) Mam nadzieje ze na rooku tez zrobicie jakies tajemnicze zmiany:P Chociaż pewnie nie mam na co liczyć :P

catek
13-05-2007, 17:33
wow, ten npc super jest :D ale teraz chyba crash, oby mi kasa nie znikła ;/

@edit

głupi crash ;< teraz npc zniknął, mam kasę, nie zapisało się, już chciałem ponownie kupować, a tu nie ma npc ;/ a nimfa to chyba taki elf :D Mortiis kiedys miał, gdy screen robiliśmy do wywiadu.

@edit

ok działa już, ale czy na zawsze zostaje?

*Love*
13-05-2007, 17:35
Jestem 1!!;P
Love..nie zdążyłeś ;d

Wiesz czemu nie byłem pierwszy? Bo nie byłem "Aktywnie" na forum. Zajmowałem się otsem :P

@Topic

Troszkę drogo, ale cóż :P A co to niby nimfa?

Bezdomny
13-05-2007, 18:00
Jak uzbieram na tyle kasy, ze bede mogl wydac na cos takiego to skozystam xD.. a narazie to tylko skille.. ;p

p.s. jak wyglada ta "nimfa"??

The best
13-05-2007, 19:13
A niektore traniery w ank nie maja dzwigni i to sie nazywa poprawiane bledow

~~Kidzior~~
13-05-2007, 19:14
Bo nie byłem "Aktywnie" na forum. Zajmowałem się otsem :P

xP No przynajmniej raz ciebie wyprzedziłem tak znacznie;d

Topic@
Fajny pomysł na to żeby graczom kasa schodziła... :)

Down

Jak wychodzisz z dp idz cały czas w góre. Dochodziśż do takiej małej gór gdzie na górze waspy. W niej jest ten npc

Fanfra Sorcererka
13-05-2007, 20:20
Hmmmm mozna wiedziec gdzie dokladnie jest ten npc?

zumi
13-05-2007, 20:33
Fajnie Nowy teren jest wyspa smokow wieksza w koncu zrobilisice cos z tym swiatem :D

Alirka Joar
14-05-2007, 07:22
Jeszcze nowe potworku. Zajefajnie !!!

~~Kidzior~~
14-05-2007, 08:01
Jeszcze nowe potworku. Zajefajnie !!!

Nowe??
Gdzie?

Monssword
14-05-2007, 08:04
Nimfa czyli wyglond elfa a doctor znajduje sie w okolicah domu weselnego nad city. ;]

Maxxie
14-05-2007, 13:57
O.o trzeba zwiedzić nowe tereny ;d

/edit
W sumie to nic aż tak ciekawego nie odkryłem heh, jedynie z ciekawszych rzeczy to będzie ten "Doktorek" ^^

Ake
14-05-2007, 15:06
Tylko przetrwam kolejkę i idę sprawdzić co to za doktorek :P Kurcze jakby nimfa była po 1kcc :<
Kto pożyczy 2kcc ??? Ja chcę outfit elfa!!! <podnieta>

Zeniu Knight
14-05-2007, 17:57
ten npc jest na gorze troche wyzej od npc sprzedajacego ringi :D