PDA

View Full Version : Cs =/

Busst
04-01-2008, 23:12
Ściągnąłem sobie CS 1.6, ucieszony, że będę mógł pograć włączam grę...
Gram... mija 1 minuta, kick.
Wchodzę znowu... mija 1 minuta, wywala mnie z serwa, i tak w kółko.
Ktoś wie o co chodzi, bo mnie już ku**ica bierze.
Nie mogę normalnie pograć.
Jest jeszcze tak, że stoję w miejscu, lecz idę, mija 30 sekund i jestem w innym miejscu.

Flatiron~
04-01-2008, 23:16
Ściągnąłem sobie CS 1.6, ucieszony, że będę mógł pograć włączam grę...
Gram... mija 1 minuta, kick.
Wchodzę znowu... mija 1 minuta, wywala mnie z serwa, i tak w kółko.
Ktoś wie o co chodzi, bo mnie już ku**ica bierze.
Nie mogę normalnie pograć.
Jest jeszcze tak, że stoję w miejscu, lecz idę, mija 30 sekund i jestem w innym miejscu.

Po 1. Jakie masz pingi(latency)?
Po 2. Non-steam? Jeśli tak, to lagi według mnie są normalne.. Jak grałem na NS to miałem pingi po 300 i lagi, więc kupiłem oryginał (40zł to nie majątek) i gra się normalnie... Pingi mam po 100 i lagi tylko na nielicznych serwerach...

@Down:
Jeśli to jest antycheat to to by wiele wyjaśniało.. gdyż jak grałem na NS to na niektórych serwerach wyświetlała mi się informacja że mam cheaty :P Nie wiem jak to jest ale ja już nie gram na NS... Polecam kupić CS ANTHOLOGY!

Bany
04-01-2008, 23:20
Nie wiem czy pomoge ale tez taki problem mialem :D
Pytanko pojawia ci sie czarny obraz cos tam pisze ( niepamietam co xd ) i wywala cie?
Jesli tak to nie masz anty cheata o nazwie '' sXe Injected '' :p

Fast
04-01-2008, 23:54
Może, grasz na ns'owych serwerach z zainstolwanym anty-cheatem sXe? I jak nie masz go ściągnietego na kompa po nowej rundzie wywala Cię z serwa automatycznie. Napisz jeszcze jak z pingiem stoisz. : P

master kallhi
05-01-2008, 00:15
Naturalnie jak zwykle pomoge ja:D
Kiedy Dostaniesz kicka otwórz konsole(~) skopiuj osttanią linijke tekstu i wyślij mi ją na Pw
Pzdr

BaX
10-01-2008, 18:07
Podaj nazwe patcha. Powiedz jakie masz pingi.

Sillmarilien
12-01-2008, 08:23
Potrzebny jest antycheat sxeinjected. Tez tak miałem. Zazwyczaj pisze jak cie wywali z gry i masz czarny obraz jaka jest stronka serwera i tam możesz go pobrać.