View Full Version : NFS Most Wanted
Jest To Moja ulubiona Gra Po Cs'ie ... Na Kazdej Z Serii Spedzalem Wiele Godzin Aby Tuningowac Kolejne Lepsze Auta Pokononac Kolejnych Rywali Sprawdzac Nie dokonczeniaGry A Takze Jej Plusy ITD ... :)
Na Kazdej Z Serii Gier Need For Speed Poswiecilem Wiele Czasu Aby Osiagnac Perfekcje ... Nie osiagnalem Jej Lecz Codziennie Staram Sie W Nia Grac Aby Kiedys W Odleglej Przyszlosci Zajac 1 Miejsce
Tej Grze Poswiecilem 7 Lat .... Pare Razy Startowalem W Mistrzostwach Swiata ... Lecz Nigdy nie udalo Mi Sie osiagnac 1 Miejsca ....
Moj najlepszy Wynik To 4 Miejsce W Mistrzostwach Łodzi .
Tu Zamieszczam moj 1 Filmik ... Filmik Jest O NFS Most Wanted
http://youtube.com/watch?v=eZ-fpVFR9EI
Chcialbym Abyscie Dawali Komentarze O Tej Grze i CO o Niej Sadzicie Wasze Screeny z Gry A takze Filmy
Dziekuje :)
*Pogromca Szczurow
Dziekuje :) Ja Ci Zycze Abys Mial Powodzenie w Tibi A Takze W Rl Zyciu :)
pogromca szczurow
06-01-2008, 16:27
Według mnie jest to najlepszy NFS ze wszystkich . W undergroundach nie ma policjii . Carbon ma najlepsze przeróbki (Vinyle). Pro Street jest najgorszy , bo wyścigi są na torach i są lipne drifty i nie ma jazdypo mieście... Tyle mam do powiedzenia :D:D . Pozdro i gz wyników w mistrzostwach :p
Filmik fajnie zrobiony. Gz wyników i doświadczenia w nfs. Ja grałem tylko w mw. Przeszedłem ją dwa razy, przy pierwszym razie pomogły mi boty, a przy drugim było już wszystko uczciwie:). Grałem jeszcze w carbon u kolegi, ale na playstation i jakoś mi się nie podobało. Życzę kolejnych pomyślnych chwil z nfs.
Pozdrawiam!
Odswierzam :) ... No Ludzie Co tak Slabo napewno macie zdanie o tej grze :p ... I Pewno W Nia Graliscie :p Dawac Komenty :) Wypowiadac Sie :) Komentarze to Nie Kupa Roboty :p
Jak dla mnie gra jest bardzo fajna, do czasu jak nie mogę kogoś pokonać. xD
Podoba mi się tuningowanie samochodów.
Ogólnie lubię fajny wygląd "bryki", czasami mam chcicę na ściganie.
Zakończyłem przygodę z NFS na drugim "mistrzu", że tak powiem, nie mogłem go pokonać, wkur**łem się i połamałem płytę.
Wrangler
07-01-2008, 08:05
Fajna gierka. Lepsza od Carbona, ponieważ jeździ się w dzień.
Ja przeszłem raz i mi się podobało.
W Carbonie fajnie się driftuje, ale w kanionie można wypaść z trasy no...i koniec!
W MW Kiedy ścigasz się z szefem są to 2 wyścigi.
W Carbonie Kiedy ścigasz się z szefem musisz jechać za nim(draftować) i zdobywać punkty. Potem on jedzie za tobą i zabiera Ci punkty.
Wg. mnie najlepszy jest MW, lecz jeżeli by dodali jeszcze opcje tworzenia własnych części tak jak w Carbonie, imożliwość zakupu neonów to by była najlepsza wyścigówka pod słońcem :)
No fajne ale tak jak mowi up gdyby byly neony ach by bylo swietnie. Najlepsza z tej serii gra. Carbon troszke krotki i te wyscigi w kanione. ProStreet brak dowolnej jazdy. Najlepszy MW
No taaaak. NFS:MW to najlepsza gra z serii NFS. (To nie ironia.)
Ostatnio nawet sobie znowu zainstalowałem i przeszedłem w 100 % (jak grałem jeszcze wcześniej, czyli zaraz po jej wejściu na rynek, to się zatrzymałem na 5 i nie mogłem przejść dalej xD Bo mnie cały czas policja łapała i nie mogłem notowań sobie nabić :<).
Ale teraz to był banał ;) Najlepszy jest ostatni pościg, jak już pokonasz Razora. Udało mi się za pierwszym podejściem.
Może i wziąłbym udział w jakimś konkursie, ale mi się nie chce xD
@Topic
Gz 4 miejsca w mistrzostwach Łodzi.
McsKuba 2.0
07-01-2008, 16:27
Mmmm :) MW , to jest to :D Chociaż mało możliwości do tunningu, ale jest zajebongo :cool:
Marantiel
07-01-2008, 19:17
Nie znam się ,ale teraz coś nowego "Need For Speed Pro Street"... Zykle nowsze - lepsze!
Ja tam gram w Crashday :-)
SS'y:
http://www.meristation.com/EPORTAL_IMGS/GENERAL/juegos/PC-Conduccion/cf/IMG-cw440d5fd59479e/crashday-06pe.jpg
http://softportal.com/pic3/Crashday-4560.jpg
Możliwość granie Multiplayer (Wielu graczy) tzn. przez internet :p
-Kariera (mmm...)
Ja osobiście nie mam czasu grać,ale zawsze znajde czas na zagranie w NFS'a :)
Grałem w każdego Need For Speed'a :)
I będe grał aż mi sie znudzą :)
A to chyba szybko nie nastąpi :D :D :D
Hmmm :) .. Widze zeWiekszasc Ludzi Potwierzdza ze Najlepsza Gra Z Serii To Nfs Mw :)
Thx Elvan Za Pogratulowanie :) Zycze Ci Milego Grania W Kolejne Czesci Z Serii Need For Speed :)
THX Wszystkim za komentarze =]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.