View Full Version : APO Trade Center
W celu zapewnienia większej stabilności cen i wiedzy na temat aktualnej wartości przedmiotów, ostatnimi czasy stworzyliśmy APO Trade Center.
Jest to spis aktualnych cen przedmiotów z maina i rooka.
Uważasz, że cena jest nieaktualna lub błędna? Poinformuj nas o tym poprzez wbudowaną funkcję kontaktu z moderatorem konkretnego działu!
Bez owijania w bawełnę, korzystajcie:
http://apotc.toproste.pl
Ej no Exod!?! A podziękowania gdzie??! RZAL _/ Nie no dobra :> APO:TC Rox, kto nie uznaje price lista ma ode mnie hunta!!!11one :>
Wiem że spamuje :<
#Nixon
No pszeciesz wiem, ale hociasz maua wsmianka? :< :( :'<
W końcu strona trafiła na forum.
Proszę o nie zamieszczanie nieaktualnych cen. Tylko dodacie nam pracy.
@Mejger
Nie przesadzaj. Zbyt dużo nie zrobiłeś, ale i tak jesteś rox.
@Down
Zasugeruj nową cenę na stronie.
@Edit
Pod uwagę brane były tylko ceny powyżej 1cc.
@Edit2
Ceny będziemy stopniowo zmieniać. ApoTC przerosło nasze oczekiwania, w 10 minut dostaliśmy ponad 50 propozycji.
Masakrowiec
08-01-2008, 20:57
Wszystko super tylko wg mnie zgadz sie cena c arrow pisze za 1kcc a stoi 1,5kcc :D najs dżob
PS dodajcie to na strone glówna tam gdzie sa mapy,kalkulator,wyszukiwanie itp.
Techniks
08-01-2008, 21:04
Ale jak bo nie kumam ? :> Gdze te ceny ? PM Plx.Według mnie teraz jest nowa prof. (pdb. zamiast ek ^^).Podoba mi sie ten pomysl &&
McsKuba 2.0
08-01-2008, 21:05
Nom wreszcie ktoś pomyślał :) Ładnie ... <znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki>
King Maly
08-01-2008, 21:10
Hmm no ładne ale nie do końca czyli, że brakuje kilku rzeczy na przykład Blue Robe, M Turbana ale tak na pierwszy rzut oka ładnie :):)
Pomysl dobry wlasciwie to brakuje kilku rzeczy ale ok. Mam nadzieje ze takie ceny beda w obiegu a nie tylko na stronie
Airron 2.0
08-01-2008, 21:28
Dobrze że to zrobiliście. Najlepiej jak by się wszystkie ceny zawyżyło i żeby tak było na długi i najlepiej powiedzieć że jak się nie będzie stosowało do cennika do ban na 2 dni za zaniżanie cen:D
Noo super wrescie noobki nie beda mogli sobie cen zanizac... A tak nawiasem mowiac jaka bedzie kara za nieprzstrzeganie cen?? Moze bylo napisane tylko ja przeoczylem : >
Royal Roobk
08-01-2008, 21:37
super exod miales dobry pomysl troche to potrwa cala ta aktualizacja strony ale na wakacje moze juz bedzie full item :P
kruszynka
08-01-2008, 21:41
nie ktore sa przesadne poniewaz nie ktorze ceny przedmiotow sa cenami u nps "Soni" ;] mysle ze jest to DOBRE bo jakis nowy czlonek apo wejdzie i bedzie orientacyjnie wiedzial jakie sa ceny ;) zejsz ceny domkow powinny byc zmienione z dziale 'domki' czemu ? nie ktorzy pisza "kupie domek w city do 100cc " Pzdr exod
PS: dajcie mi namelock'a :PP
Polaniecki kolo
08-01-2008, 21:46
Dobra rzecz ;d
Ale pandema spada w cenie ;< Za miesiąc będzie 10kcc;/ xD
Ragonas Kena
08-01-2008, 22:32
Nareszcie ktoś pomyślał:P Ale czemu nie ma elven legsów? : )
Powinno być tak, że za nieprzestrzeganie tego cennika powinny być jakieś krótkie baniszedy:P
Ja sobie zrobię tylko test bezpieczeństwa..
.. już wywołałem błąd sqla, połowa sukcesu : ))
Price List nie wygląda źle.
Gratz.
@down
Coś takiego ma sie niby pojawić?
Wobec tego zawiadamiam - nie wyskoczyło ; p. Powinniście sprawdzac czy GETy mają takie wartości jak UNION, BETWEEN, OR, SELECT, UPDATE, DELETE itd. . Wtedy powinno być w miarę ok
Swoją droga, czemu nie sprawdzać? ; p
Nie próbuj nawet:
Witaj ... Próba włamu została właśnie zapisana do bazy danych.
Dziękujemy.
Sam posprawdzam i sam przetestuję, ale wątpię gdyż zabezpieczenia sprawdzał Mortiis a On się na tym zna.
Bardzo dobrze! Teraz może ceny na APO pójdą w górę. Wystarczy tylko podwyższyć aktualne ceny i będzie wspaniale :). Gratuluje wykonania.
Aiwaho 2.0
09-01-2008, 18:27
KOCHAM WAS KURVA!!!!111 ;x sorka, ze tak pisze, no ale bardzo sie ciesze, ze takie cos powstalo ;*
Qack Sparrow
09-01-2008, 18:46
I bardzo dobrze ze zrobiliscei takie cos teraz mozna sie mnije wiecje orientowac w cenie....
TEam Apo jest corasz lepszy...Pierwszy raz chyba na tym forum cos popieram ;p
PainJuXa
09-01-2008, 20:12
Nom dobry pomysł jestem za ale proszę o aktualizowanie tego przez cały czas a nie tylko przez pierwszy tydzień ;p;p
A mi sie wydaje że Exod nic nie robi w teamie i dlatego chce zarobic pare plusów, pomimo tego ze kupil sobie ksiazke c++ i siedzi nad nia czesto, to nie wychodzi mu programowanie? Czarow tez robic nie umie?Wiec co robi? Podlizuje sie jakas lipna strona, bardzo lipna.. To tyle z mojej strony.
Strona spoko... Szkoda że tak mało itemów ale... Najważniejsze są...
PoZdRo
GiGaNt ArMi
10-01-2008, 15:57
Ja też się wypowiem w kilku zdaniach na ten temat:
- bardzo dobry pomysł, wreszcie będzię można się na czymś wzorować;
- swoje sugestie co do cen powinni pisać tylko graczy, którzy grają na APO na bierząco;
- że takie coś powstało, to nie znaczy, że trzeba się na tym koniecznie narazie wzorować, bo niektóre ceny są zaniżone...
Pomysł oryginalny i jak najbardziej godny przetworzenia. Strona dopiero się rozwiją więc trudno komentować. Niestety brakuje mi jeszcze kilku itemów do pełnej satysfakcji, bo przez 2 tygodnie grania nie znam jeszcze ceny np. Elven Armora.
Mimo wszystko bravo.
Dementis 2.0
10-01-2008, 23:11
Powysyłałem Wam trochę tych "uaktualnień". Cennik się przyda ale wygląd strony - dno.
Pozdrawiam
W sumie to nawet dobry pomysł, ale trzeba byłoby to zrobić pod armia.toproste.pl, a nie jako odrębną stronę według mnie.
Mohammed
11-01-2008, 13:42
Super pomysł z takim Price List na stronce ;), może teraz nie będzie zaniżania cen z dnia na dzień i chociaż z tydzień będą się trzymać owe ceny, bardzo dobry pomysł a odwołując sie do tej stronki to jest Ona wizualnie okropna ^^..
heh, nie wiedzialem ze pandema juz jest po 13kcc o00o przydaje sie to APO Trade Center ;] jeszcze bylo by fajnie jak byscie cos zrobili zeby wszystko nie taniało ;]
Własnie usuwam debile sugestie...
Ludzie, nie wysyłajcie jakiś bez sensownych ofert, omg...
15k cc za c arrow, albo 1 cc za Blessedke...
Pomysł dobry, ale za zaniżanie powinny być bany.
gupje sugestje na APOTC bendom siem spotykać z gnjewem matrixowego origami! :<
http://img171.imageshack.us/img171/1372/matrixbigul0.gif
EXOD NIE UMIE PISAC !! <hahaha> żarcik :P..........................
Bulo Michałek
12-01-2008, 13:09
zajefajny pomysl..tylko szkoda, ze niektorzy sie nie moga przystosowac do tego ale pomysl gitess:)
Surf Master
12-01-2008, 18:56
Pomysł zarąbisty itemy najważniejsze są wiec sie nie czepiam myslę że wygląd strony też zostanie jakoś poprawiony a tak to tylko jeden mały minusik za wygląd:cool::cool::cool:
Nom Exod ładnie ładnie przyda się.. >/Pozdro dla wszystkich z Ekipy APO\<:rolleyes:
Van Destroyer
13-01-2008, 00:20
Tylko mnie zastanawia w tym czemu itemy od queena maja taka sama cene na apotc jak w sklepie? Przeciez jak ma sie dostemp do queena to te itemy nie chodzia, tylko sa sprzedawane w sklepie... cena tych itemów na aptc powinna byc mniejsza.
Idea dobra tylko wykonanie złe. Strasznie mało przedmiotow. Dodajcie wiecej.
Ananto Akunto 2.0
17-01-2008, 15:00
Nom fajne to wam wyszło tzw (Graczą) Aktualizować trzeba tak co 1x dzień.
roman-17
17-01-2008, 21:42
Wszystko pięknie, ładnie i wogóle bosko! ...ale do cholery gdzie jest Sprite wand??!! Cena tej jedynej używanej różdżki jest śmiesznie niska (nawet 1cc;(). Gdzie tu k@#$a sprawiedliwość?? Knight za sov płaci około 20cc a drut/sor za s wanda 1c??!! Śmiechu warte!! Od pewnego czasu na APO zawyżam cene tego itemu (10cc) co spotyka się z hamskimi reakcjmi innych gracz. Dlatego domagam się zamieszczenia tego itemu na apotc!! I nie w cenie 3cc<<śmiechu warte!! tylko w jakiejś bardziej sensownej. Ja proponuje 10-15cc.
A teraz czekam na bluzgi ze strony zbulwersowanych i9 znoobiałych graczysorem i/lub drutem.
Pozdrawiam!!
Moim zdaniem.... To jest po prostu do niczego. Autentyczna sytuacja z wczoraj
XxX- Buy knight armor
Ja - offer
XxX - You offer
Ja - 1.5cc(i tak zaniżyłem, na apoTC pisze 2cc)
XxX - HAHAHAH 7k
Ja - Lol, wg. apo trade center chodzi po 2cc
XxX - no i co z tego. Nara noobie.
Więc radziłbym to przemyśleć (sytuacja na rook)
Liryczny Vandal
31-01-2008, 14:22
napewno sie przyda cos takiego poniewaz duzo tu poczatkujacych ;]
znak zapytania
31-01-2008, 18:04
swietnie wiedzialem ze kiedys cos takiego powstanie teraz wiem czy jestem oszukiwany:D:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.