View Full Version : Nowy wygl?d forum ;o
Iakovlev
09-01-2008, 21:45
No ładny nowy wygląd forum nam zafundowano :) Klikam "Odśwież" a tu co? Taki bajer!
Jakie są wasze opinie na ten temat? Głosujcie ;)
Pozdrawiam
@down:
Mylisz się :P W tym samym czasie ;)
http://img246.imageshack.us/img246/2622/czassspn3.th.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=czassspn3.jpg)
Pierwszy dałem temat.
:P
Z sondą!!! :D:D
Kompletne Dno...
Mohammed
09-01-2008, 21:47
Bardzo mi się podoba, wskaźnik postów powinien zostać tak jak jest ;) fajnie, że forum spolszczyli w końcu i nowy layout zapodali ;) oraz bardzo fajny wzór i jest bardziej przejrzyście '+' dla wykonawcy.
Mi podoba się bardzo.
Gdy wszedłem na nie i zobaczyłem ten styl, pomyślałem, że jest to inne forum. :p
Jedno co budzi moje zastrzeżenia jest to, że widać licznik postów, a co za tym idzie, zacznie się bez sensowne nabijanie postów.
Tak, mi też sie bardzo podoba, dobrą robotę zrobili nasi GM'owie.
Mi podoba się nowy wygląd forum :) Niedawno ktoś pisał, że będzie nowy styl i wtedy tak sobie pomyślałem, że będzie podobny do tego na starym forum. Na szczęście jest inny, uff ;)
GrenceWettias
09-01-2008, 22:05
Też mi się podoba.
Będzie się przyjemniej forum przeglądało. ;)
Polaniecki kolo
09-01-2008, 22:05
Już się wypowiedziałem w innym temacie na o tym forum.. A tak wogule to jakiś bug, bo pisałem posta tutaj a tu nagle mi się skasowało .. Jakby odświeżyło, a to dlatego, że pan up napisał post.. lolz ;/ A może to tylko mi.. ;d
I jeszcze lipa, bo się dłużej sporoo ładuje ;/
Super ten wygląd łatwo się przyzwyczaić...ja już to zrobiłem..:)
No naprawdę się postaraliście...jeszcze tylko parę zmian na APO i git.....
Nie no mucha nie siada ^^ tylko ze zdaje mi sie ze wyglad jest z WOW'a ale i tak jest fajny ;D
No taa.. forum o OTSie, a przy tematach znaczek WoW, supeer...
Nie pasuje, aczkolwiek sam ,,środek", tzn ten kolor taki pod brąz, naprawde ładny : )
pogromca szczurow
09-01-2008, 22:30
Ja się przyzwyczaiłem do starego wyglądu i ten jakoś mi nie podpasował , ale to tylko wygląd. Ważniejsi sa użytkowinicy :D:D
Podoba mi się! Ale taka trocho oczojebna :D nie no fajnie i licznik postów rox ^^ Pzdr. :*
Może i jest ładny, ale stary wygląd był bardziej przejrzysty, no i ten licznik postów, ehh..
Kingston
09-01-2008, 23:09
Tak mi też sie podoba , taki przejżysty :) ale to jest layout od WoWa xD
Nie ma co - pikniusie. O wiele weselszy wygląd niż ten stary. Miejmy tylko nadzieję, że layout zrobi się bardziej APOwski. ; )
Pozdrawiam.
no ja wchodze to jest jako stronka startowa u mnie wczytalo sie cos pomaranczowe mowie co jest jakas reklama czy co?? o co kaman??a tu new wyglad ladny fajnny no podoba mi sie
SiMiNa MaSaKraToS
10-01-2008, 06:59
Powiem, że zjebane... To nie jest Forum Tibii.org.pl czy Tibii.com. to Forum Apo Ludzie! po co zmienialiście? Aż się czytać nie chce...
Mnie się bardzo podoba, tylko szkoda, że te ikony przy tematach to właśnie WoW. To samo z tłem, które jest pod tym brązowym ;P Tam też jest WoW ... Mroczny Elf o ile się nie mylę xD
Ale wbiłem na forum i tylko ... "A co to k***a ?!" xD
Wygląd dojebany, tylko trochę mnie wkurza, że wszędzie tylko grafiki z WoWa =P (mogę się mylić, bo w to nie grałem, miałem zamiar, ale nie grałem jeszcze)
Zajebiscie wyglada ten nowy skin forum Pozdra dla GM'ów postarali sie tym razem :P
Kamil Great
10-01-2008, 09:38
Wygląd oceniam na 10/10 :P Super!Wszystko ładnie (nawet wskaznik postów :P )
Bardzo mi sie podoba :P
Marantiel
10-01-2008, 09:42
Nowy layout jest świetny... i to chyba wszystko.... 10/10 Niczego mi tu nie brakuje :-)
*Maltazar*
10-01-2008, 12:52
Lol wchodzę se dzisiaj na forum,a tu patrze!
Nowy wygląd >.<
Nie podoba mi się , jest brzydki
New wygląd mi się podoba :D
Aczkolwiek , nie mozna powiedziec , że mogło być lepiej :D
Pozdro
Qack Sparrow
10-01-2008, 14:12
nie no ogólnie fajnie.....Gm'owie sie świetnie spisali wiec by uszanujmo to co oni robio dla nas to bym zróbmy cos dla nich np.nie nabijajmy postów jakimis głupimi gadkami
Takiego wyglądu niema jeszcze żadne forum...
Z gry WoWa... O lol...
Mogę się założyć, że połowa z Was mówi, że wygląd jest lepszy tylko dlatego, że jest licznik postów. Otóż to. -.- To jest kompletna pomyłka, kto wogóle wpadł na taki pomysł?? Ludzie wiecie co to teraz będzie?? Powrócą rzeczy typu Pan Mati etc. >.> Widzę, że nie tylko ots spada na psy, no cóż.
A co do wyglądu to mi się nie podoba, naje*ane wszystkiego i jest nieprzejrzyście...
mi się tam podoba tylko że jakoś wąsko tu :D mogli by poszerzyc troszku , a tak ogolnie to jest Ok ;)
Eee, wygląd zajebiaszczy:) Mi podoba sie ardzo, i kit że z WofW bo i tak jest klimat RPG :DD
Mi się podoba!!! Nadal jest przejrzyste... I teraz nawet spolszczone!!!:D Nawet liczbe postów pokazuje... Mi sie bardzo podoba tylko szkoda że w tle nie ma czegoś z Tibi a nie z WoW'a Ale to tylko taki maly minusik :)
Pozdro dla ekipy APO!!:D
McsKuba 2.0
10-01-2008, 15:58
Zajebisty ten nowy wyglądzik :D W sumie mi i tak to obojętne :p Ale fajne, niepowiem że, brzydki :p :) Pzdr.
TulloRook
10-01-2008, 16:02
PLAGIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE RAZ PLAGIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co za frajer skopiowal forum z Wow'a nie moge patrze pisze cos i patrze na tematy a tu obok Wow super gz dla PLAGIATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Druidowy Druid
10-01-2008, 16:37
No,no...
Podoba mi sie bardzo
ocena wygladu 10/10
@Alucard
Moze lepsze zrobisz?-.-
Tettmeier
10-01-2008, 17:05
Dobry, aczkolwiek licznik postów mnie załamał. Najlepszy był taki jaki był, nie nabijali tak jak teraz będą.. Na ogół fajne, tylko jeszcze usuńcie te znaczki w WoWa.
Mi sie podoba nowe forum ;] taki kolorowe i w ogóle ;] ale musze przyznać że tamto forum bylo bardziej przejzyste, ale to moze kwestia przyzwyczajenia ;]
Włączam stronę forum.toproste.pl i pierwsze co mi przyszło na myśl: " CO JEST KUR*A ?! "
Teraz zczaiłem, że to nowy layout forum. Mi się bardzo podoba : )
japierdole.pl ; d
Crazy Banana
10-01-2008, 18:05
Lepsze od poprzedniego, aczkolwiek tematyka wow'a średnio mi się podoba :P na pewno lepiej to wygląda, ale nie jest takie dobre... niestety nie ma takiej opcji w ankiecie (lepszy niż poprzedni, ale przeciętny) więc pisze o co mi chodzi w tym poście :P, dziwne że wrócił licznik, sam tego nie zauważyłem, ale myślę że jednak nie jest to złe bo zawsze prędzej zaufa się osobie co ma 200+ postów niż osobie z 1-10 :P
Hmmm wygląd forum hmm.. DNO jeszcze to WofW może ktos nie lubi wowa?
skomentuje to jednym słowem DNO a jak ktos tam powiedział up to zacznie sie nabijanie postow... prosił bym o zmniejszenie maksymalnej mozliewej ilosci warnow
***Diex***
10-01-2008, 18:56
Layout: ładny.
Ekran wysyłania wiadomości: fatalny
Pomysłowość: średnia
Podoba mi się layout, aczkolwiek jak np. pisze się posty wygląd jest paskudny. I nie chodzi mi o tło które jak btw. bardzo ładne, chodzi mi o to że załamuje się w połowie.
Ale i tak nowy layout strony to dobry pomysł, wreszcie ktoś zainteresował się forumowiczami a nie serverem.
Btw. Jeśli jeszcze włączyliby możliwość używania sygnatur albo przynajmniej userbarów byłoby cudownie.
Tan-Kian
10-01-2008, 19:05
Ściągnięte z WoW'a! A co tam, napiszę do Blizzard'a xD Graty dla twórców tej skórki xD
Rizatian
10-01-2008, 21:11
Taki sobie... Wszedli administratorzy tylko na stronke i ściągneli wszystko... W ogóle się nie napracowali... Lipa... Nawet ikonki są "WofW"... Kompletne dno...
Tan-Kian
10-01-2008, 21:20
Haha! Wiecie co? Powiem krótko nie wypłacicie sie dla blizzard'a, to jest ich szablon,a jako fan WoW'a będę kapusiem^^
marchewki
20-01-2008, 02:10
jak dla mnie extra , tylko jakbym widział World Of Warcraft :D ale i tak super :D jasny przejrzysty , fajny :) :D
Ten wygląd forum mi się nie podoba. Po pierwsze, mało przejrzysty. Po drugie, to jest skórka z WoW, a to forum o tibii!!!
no wszystko fajnie gadali ostatnio ze Mazurski sciagnal nasze forum wszystko takie same i to fakt a my sciagnelismy all z wowa no troszeczke zmian. Ktos co sie zna musi popracowac nad wygladem podkladem
Mixterious
21-01-2008, 10:02
noo super bardzo mi sie podoba new wygląd forum i powinien już taki zostać :)) tamten był taki denny jakiś a ten mi przypadł do gustu
POZdro
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.